Bucurii de sept - oct 2006 (28)
Raspunsuri - Pagina 12
DiaB spune:
Si la mine e valabia chestia cu tinutu in brate. Maia are aproape 7 kile si o simt din plin.
Diana
de Maia (18.10.06)
POZE MAIA
_Ralu_ spune:
mama cat de tare cred ca e salopeta cu pricina! cat despre oaia mea de la fungift, o iau ca pe un compliment! cu cat e mai urata si mai shuie...e oaia perfecta pt mine! ca d-aia n-am luat-o pe aia pe care am vazut-o azi! ca arata ca o....oaie! banala! in patru labe....neinteresant! oile mele sunt the best, oricum!
cri, pe B1!
io nu mai vreau bb2! mai zic eu in gluma ca: "la urmatorul....nu-stiu-ce si nu-stiu-cum"...dar, NU!
cred ca alexia o sa sufere ca tre' sa mai iubesc si pe altcineva...o sa sufar si eu...nu vreau sa mai iubesc niciodata pe cineva atat de mult cum o iubesc pe alex! simt ca o tradez!
raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...
DiaB spune:
Fi-mea are deja 2 ore de cand doarme. Cred ca e timpul sa ma duc a somn, ca cine stie cand o avea chef sa pape. Nu prea mai are nici un program in ultima vreme; ba doarme 8 ore continuu, ba se trezeste la 3 ore sa pape... Sper sa-i vina mintea la cap mai repede :).
Diana
de Maia (18.10.06)
POZE MAIA
Cata_adr spune:
nu Ralu, nu erai tu, caci te stiam din poze. Si mai mult, tu esti o fata foarte isteata, nu aveai cum as fi fata din salon ;)
Chiar dupa ce am nascut, am zis ca nu mai vreau BB2, insa sotul nici nu concepe sa nu aiba 2 BB. Acum, ca a trecut greul..incep si eu sa ma gandesc, dar mi se pare complicat cu job-ul. E bine sa fie diferenta mica intre ei, dar pe de alta parte ma gandesc ca pierd inca 2 ani. Nu stiu cum voi face. Si asa ma enerveaza faptul ca statul ne scoate ochii o suma de nimic.
Cata_adr spune:
Ralu, crezi? Eu mai am o sora si mama mereu imi zice ca ne-a iubit la fel. Imi aduc aminte ca atunci cand eram mica, plangaem ca vreau un fratior sau "fratioara". Am observat ca in ziua de azi copiii sunt putin cam egoisti. Am intrebat mai multi copilasi singuri la parinti daca mai vor frate sau sora si mi-au raspuns nu. De ce? Ca mami l-ar iubi mai mult si nu ar mai fi el/ea in centrul atentiei. Eu mi-as dori ca Robert sa vrea un frate sau o sora.
DiaB spune:
Ca veni vorba de al doiea copil: l-am intrebat pe nepotelul meu (care are 3 ani) ce isi doreste, un fratior sau o surioara; la care el imi raspunde "un tactol" (adica un tractor)
Diana
de Maia (18.10.06)
POZE MAIA
DiaB spune:
Gata, am plecat la somn ca acusi isi cere Maia drepturile. Noapte frumoasa!
Diana
de Maia (18.10.06)
POZE MAIA
_Ralu_ spune:
exact asa facea si eu cand eram mica! la fel ca acesti copii de care-mi zici! cand imi zicea mama ca-mi mai face un fratior, urlam de nu mai stiam de mine! nu mi-am dorit niciodata vreun fratior! si nici excesiv de rasfatata n-am fost! mi-a fost f bine singura la parinti! si asta e si motivul pt care nu vreau bb 2! de ce sa o fac pe alex sa sufere? poate ea nu-si doreste! daca o sa ma roage cand va fi mai maricica sa-i fac un fratior, ma mai gandesc....
la mine-i si probl asta naspa cu hta indusa de sarcina, preeclampsia....poate aparea si a doua oara! si asa am fost aproape de marginea prapastiei...
raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...
adameasca spune:
Ralu, lasa gandurile negre cu preeclampsia, nu-i musai sa ti se intample din nou...
Si sa stii ca poti iubi la fel de mult si pe bb2, spunea cineva o data pe forum ca iubirea nu se imparte, se inmulteste cu doi. Din pct meu de vedere e perfect adevarat.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
Cata_adr spune:
eu sunt franta de oboseala, dar nu din cauza copilului, asa cum ar crede multi. El mititelul, adoarme repejor, ii cade suzeta de 2, 3 ori, ma duc cand eu cand ta-su si e ok. Eu insa, ca o bezmetica, ma culc numai pe la 2-3 noaptea caci stau la calculator. Ba citesc ce scrieti voi, ba mai pun poze pe site, gasesc eu cate ceva mai mereu de facut. Si uite asa, dimineata la 5-6 Robert imi da scularea, dar el nu are nicio vina ca-s eu bufnitza.
Acum am chef de vorba si bantui pe aici, cand as putea sa dorm:(((. Eu ba nu vb deloc, ba va zapacesc.