LA REDOUTE -FRANTA

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Din cate am inteles eu..in cazul unor rupturi de stoc, se livreaza mai tarziu..altfel nu-ti luau banii. Oricum nu inteleg cum puteti finaliza comanda daca nu-s toate produsele disponibile. Pe mine nu ma lasa

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Pai la finalizarea comenzii nu aparea ca indisponibil. Abia mai tarziu, cred ca a doua zi a aparut ca nu mai e pe stoc, cand am intrat eu la "suivi de commande" si am vazut. Altfel, nu m-ar fi anuntat!?

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

quote:
Originally posted by Jasmine

Si eu cred ca n-au luat comanda.Ceea ce ma deruteaza e mesajul asta "Nous avons bien reçu votre commande du 06.02.2007. Vos articles commandés apparaîtront bientôt ci-dessous".

O sa astept pana maine sa vad daca se modifica mesajul si daca nu,o sa verific cardul.Intre timp,o parte dintre produsele comandate nu vor mai fi disponibile.

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Sigur nu au luat comanda. Exact asa aparea la mine data trecuta cand am incercat sa dau comanda. Dupa mesaje scrise peste tot pe unde m-am priceput sa l scriu am inteles in final ca nu s-a luat nici o comanda. Asa ca incearca sa o dai iar ca pe asta sigur nu ti-au inregistrat-o.
Acum am pregatit alt cos si maine sper sa-l validez.
In alta ordine de idei am pus si eu codul ala 38504 si nu mi-a modificat totalul cosului. Ma rog...nu om intelege noi sau nu o fi valabil la toate produsele.

Mergi la inceput

Am mai facut asta seara o comanda desi initial spusesem ca astept primele produse. Mi-a fost teama ca nu mai prind reducerile si oricum preturile mi se par f bune. Am comandat NUMAI de la boutique discount si la pretul afisat pe site, aplicand codul ala de care v-am spus mai sus, a fost facuta reducerea de 50% la absolut fiecare produs. Imi pare rau ca am descoperit tarziu si am renuntat in prima comanda la unele produse pt ca mi se pareau prea scumpe, fara sa stiu ca de fapt pretul se scade la jumatate.

Insa daca (de ex) mergeti pe bara de sus la FEMME si cumparati de acolo ceva nu se aplica codul ala si reducerea. Am descoperit ca e doar pt produsele din "Boutique Discount" (ultimul pe bara de sus). Asa ca nu am rezistat tentatiei.

Asa ca acum sunt in asteptarea a doua comenzi.

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Am reusiiit!

Nu stiu ce s-a intamplat.Adineauri ma pregateam sa refac comanda si inainte sa golesc cosul m-am gandit sa mai apas inca o data pe "je valide mon panier".Si...surpriza!Mi-a cerut datele cardului,mi-a cerut sa validez adresa de livrare si in final am validat comanda,am primit mesajul de confirmare si acum imi apare lista cu produsele in "suivi de commande".Uraaa!

Mergi la inceput

Bravo, Jasmine!!!!!! Ma bucur!!! Sa speram ca produsele sunt pe masura asteptarilor noastre! Mie una imi e tare teama de masuri. Daca sunt mai mari pot sa le modific, mai mici sa nu fie. Sau le fac cadou. De-abia astept sa ajunga, sa le vad...

Claudia

Mergi la inceput

Monica vreau sa te intreb ceva..pantofii aia sport de la Nike ce masura ai comandat? S-a potrivit cu masura pe care ai calculat-o de pe site? Te intreb ptr ca vad sub descriere o nota cum ca ar trebui sa comandam un nr in plus fata de cat purtam in mod normal. Si eram curioasa.

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Bravo Jasmine!! Hai ca pana la urma s-su rezolvat toate problemele aparute...incet dar sigur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Deja ma simt mult mai bine de cand mi-a iesit pasenta cu comanda.Azi m-am stresat rau ca nu intelegeam de ce nu mergea,ca doar nu eram la prima comanda.

Claudia,la masuri pt copil n-am nimerit-o nici eu la prima comanda.Toate hainele ii sunt mari,da' mari de tot.Poate peste un an,un an jumate sa-i vina bine.Asta e,greseala mea.Dar la calitate...jos palaria!Poti sa fii sigura ca nu vei fi dezamagita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

La incaltaminte au un nr mai mare.Mi-am masurat talpa si am 25 cm.Conform tabelului lor inseamna 39 .Eu port la noi 38 dar la ei am comandat 39 si mi-au venit perfect.
Deci comanda si tu un nr mai mare si-ti vor veni la fix.

Monikka

Mergi la inceput