LA REDOUTE -FRANTA

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nume spune:

Fetelor, in primul rand, multumesc pt. idee.
Am facut o lista, vreau sa fac o comanda si va cer un sfat. Am selectionat mai mult bluze/pulovere iar nr. meu in mod normal e 42 sau medium. Nu port lucruri stramte sau mulate pe corp asa ca oscilez intre a comanda 38/40 sau 42/44. Ce ma sfatuiti?

nume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Nu stiu daca deja a scris cineva despre aceste situri cu coduri de reducere. Va dau eu 2 adrese:

http://www.ma-reduc.com/

http://www.codereduc.com/

In general se foloseste un singur cod. Nu intotdeauna merg toate, dar trebuie incercat pana gasesti unul convenabil. Spor la cumparaturi !!

Nasterea ariciului junior Pozele mele Poze cu noi si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Sibylle, multumim!

De-abia acum sa aflam!!!!

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by nume

Fetelor, in primul rand, multumesc pt. idee.
Am facut o lista, vreau sa fac o comanda si va cer un sfat. Am selectionat mai mult bluze/pulovere iar nr. meu in mod normal e 42 sau medium. Nu port lucruri stramte sau mulate pe corp asa ca oscilez intre a comanda 38/40 sau 42/44. Ce ma sfatuiti?

nume

Eu zic sa comanzi 42/44.

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Pentru cele care n-au observat,intrati si in ''mon espace client'' si acolo in ''mes offres speciales'',si acolo mai sunt niste coduri de reducere,le mai incercati si pe cele primite pe mail sau cu comenzile si pana la urma poate iese ceva!Ce chestie,era mai simplu sa fie gata reduse de tot!Da,cine nu are timp,sau alte motive,avantaj ei,biensur(acum ne aducem aminte si franceza)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

buna fetele,
mai am doua intrebari... la oficiul postal am scris 20 si cand ma uit pe datele mele apare 0020. la voi la fel?
si a doua intrebare celor care au primit deja: ati primit la oficiul postal pe care l-ati trecut voi? si adresa de livrare tre' sa fie musai cu a din bolintin?

va prea multumesc!

b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Ce ma enerveaza astia cu codurile lor de reducere ascunse! Acuma tb sa fac si pe politistul sa le descopar! Si ma enerveaza ca am descoperit asta de-abia dupa ce am lansat comanda! Dupa ce cred ca am gresit si masurile si numarul de la pantof! Ori slabesc ori le fac cadou...

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Ajutor: am in cos produsele, si cu urmatoarele sume dedesubt:
Total 79.33-14.94 Of.speciale-10.56 Detaxe + 6 Frais = 59.83. Apas validez mon panier si apare sub adresa iar: Total 79.33 - 14.94 - 10.56 + 6 si total a payer...66.26. Adica inca 6.43 fata de pagina anterioara. De ce????? Ce suma imi retin ca nu imi ajung banii de pe card si nici nu inteleg de ce apare asa. LA voi la fel este? Stau cu comanda nevalidata ca nu inteleg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by pitzinuca

buna fetele,
mai am doua intrebari... la oficiul postal am scris 20 si cand ma uit pe datele mele apare 0020. la voi la fel?
si a doua intrebare celor care au primit deja: ati primit la oficiul postal pe care l-ati trecut voi? si adresa de livrare tre' sa fie musai cu a din bolintin?

va prea multumesc!

b

Eu n-am scris nimic de oficiul postal si a venit pachetul bine mersi.
Pe site poti sa alegi tu la ce adresa sa primesti pachetul dar s-ar putea sa ai probleme la noi la posta daca difera fata de adresa din buletin.

Claudia,si eu ma oftic ca am aflat de codurile astea azi,dupa ce aseara am lansat comanda.Oricum mi se pare o chestie complicata,trebuie sa stai sa cauti codurile alea,sa le incerci pe rand in speranta ca dai peste vreunul valabil.

Sibylle,multumim mult pt site-urile alea cu reduceri.
Intrebarea mea este : mai stii cumva si alte site-uri similare cu LaRedoute,care sa livreze marfa si in Romania?Pleaaaseee.....

Aissa,habar n-am ce e cu sumele alea la tine.N-ai cum sa mai pui niste banuti pe card,rapid?

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

pai pun .... dar de ce ii baga de 2 ori? la voi era acelasi total pe pagina cu cosul si pe cea cu validarea?

Mergi la inceput