LA REDOUTE -FRANTA

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

aissa...Dupa totalul cu cosul la pagina urmatoare se adauga taxa de livrare. Acela e totalul pe care il ai de plata. Incearca totusi niste coduri din alea de reducere. Am observat pe linkul pus de Sibylle un cod care facea ca livrarea sa fie gratuita gratuita.

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Aissa asa apare la toata lumea. In afara de taxa aia fixa de 6 euro..o sa vezi pe pagina urmatoare ca scrie ca mai ai de platit niste taxe suplimentare ptr transport in suma de..... Si e din nou facut calculul. Deci totalul de plata e ala de acolo, nu cel de la cos.

Incerc si eu sa trag o comanda cu codurile de la Sibylle, dar nu ma hotarasc ce sa iau..cadou sau reducere la taxe? Hmm, ma gandesc

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Plecand de la ce spunea Aissa, ma gandesc si eu la ceva: de ce ne mai dau cei de la redoute detaxa - tax free adica(aprox 15% din comanda se scade din pretul total, nu stiu daca ati observat...) pentru ca noi suntem deja in uniunea europeana? Si, da, draga aissa, pe langa pretul produselor, se plateste 5 sau 6 euros pentru transport si 10% (pt nonUE, dar 5% pt UE)ca si taxe de procesare a comenzii.
Cred ca m-am incurcat rau in aceste procente, sper sa intelegeti ce vreau sa zic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

A reusit cineva sa aplice 2 coduri? Sau merge doar unul??? Si sa stiti ca ar fi o idee buna sa facem si o listuta cu codurile si ce ofera ele, pe masura ce le descoperim. Am rasfoit si eu site-ul dar sunt muuuuulte coduri si fiecare ofera altceva si oricum acum nu mai fac nici o comanda.

Eu l-am aplicat doar pe 38504 cu 50% din pretul afisat la Boutique Discount.

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

nu va mai chinuitzi cu lista cu coduri. le gasitzi pe toate aici: www.achetergagnant.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by oLo

nu va mai chinuitzi cu lista cu coduri. le gasitzi pe toate aici: www.achetergagnant.com

Zice ca pt LaRedoute sunt 786 de coduri de reducere.Le triez dupa criteriile cerute acolo si primesc mesajul :
"Aucune réduction a été trouvée avec ces critères "

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna!

Fetelor eu i-mi prind urechile in codurile alea. Vreau sa va intreb : i-mi face reducere la transport daca comand de o anumita suma? Trebuie sa fie produse care nu sunt la reduceri?
Va multumesc anticipat

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Am gasit un cod care mi-a scos cei 6 euro ca transport. Nu mai stiu exact unde am apasat, erau mai multe coduri pentru redoute si undeva, pe o pagina a doua, prin mai multe coduri care promit cadouri, era unul care zicea livrare gratuita. Am pus codul acolo, si a mers. Insa nu am putut valida comanda mai departe pentru ca banca...nu stiu de ce, nu mi-a bagat inca banii in card si acum bineitneles ca a disparut de acolo. Il caut iar si vi-l dau si voua. Acum ma pun pe telefoane la BCR.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

41661 este codul minune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Fetelor SUPERPROMOTIE!!!!!!!!!!!!!!!!

Pentru cele care aveti PENNY MARKET pe langa voi,in drum etc....
Bombonele super bune(PRALINE FRUCTE DE MARE) 250G sau mai sigur 20buc=6.00 leila noi in supermarket jumatate din cutia prezenta costa 13.00 lei.Bomboane cu lichior 4.00 lei si CINZANO ALB SAU ROSU la alegere 19.99 lei.

Cine este interesata poate cumpara doar de la PENNY MARKET.
Daca ma invatati sa atasez si poze,eu va arat si bomboanele.

Monikka

Mergi la inceput