LA REDOUTE -FRANTA
Raspunsuri - Pagina 24
Jasmine spune:
M-am incurcat de tot cu codurile astea de reducere.Dupa ce am pus produsele in cos,am scris in stanga jos codul de reducere 38504 si a mai scazut un pic suma totala,de la 116 la 107 euro.Primisem in pachet niste hartii in care mi se spunea ca la o viitoare comanda pot sa folosesc codul 10111 si voi avea o reducere de 20%.Am introdus si codul asta si...surpriza!Suma totala e din nou 116 euro.Imi da posibilitatea sa aleg intre cele 2 coduri,normal ca aleg varianta cu 38504 si suma ramane constanta : 116 euro!Acum chiar ca nu mai inteleg nimic.
Jasmine si
Radu (26.10.2004)
claujro spune:
Nici eu. Probabil ai de ales intre cele 2 coduri. Alege-l pe cel la care e reducerea mai mare. Simuleaza niste cumparaturi si vezi cum functioneaza. Am sa incerc si eu si-ti spun ce iese.
Claudia
pitzinuca spune:
fetele care ati comandat pentru barbati: se potrivesc masurile cu ale noastre? vreau sa ii iau o geaca sotului.
maine validez si eu ca-mi intra banii pe card. abia astept.
cand vine pachetul sa pun linkurile
pupici!
b
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by claujro
Nici eu. Probabil ai de ales intre cele 2 coduri. Alege-l pe cel la care e reducerea mai mare. Simuleaza niste cumparaturi si vezi cum functioneaza. Am sa incerc si eu si-ti spun ce iese.
Claudia
Pana la urma am golit cosul si am pus iar produsele,unul cate unul.Desi am introdus numai codul 38504 suma a ramas 116,nu mi-a mai facut reducerea initiala.M-am enervat deja tot simuland si calculand si am lasat lucrurile asa.
Mai am o nelamurire : dupa ce am terminat de ales produsele am apasat pe "je valide mon panier" si nu m-a mai intrebat nimic despre numar card,adresa de livrare,etc.Oare le ia implicit pe cele de la prima comanda?Nu mi-a zis nimic de genul "comanda valida",m-a lasat in ceata.
Daca ma duc pe "suivi de commande" scrie "Nous avons bien reçu votre commande du 06.02.2007. Vos articles commandés apparaîtront bientôt ci-dessous",ceea ce inseamna ca au primit comanda.Acum nu-mi ramane decat sa astept.Oricum ceva-ceva a fost in neregula de data asta.
Jasmine si
Radu (26.10.2004)
madau spune:
Jasmine verifica daca ti-au tras banii de pe card, eu cred ca n-au luat comanda. Mie mi-a aparut iarasi toata nebunia cu cosul, adresa, card, etc.
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Jasmine spune:
Si eu cred ca n-au luat comanda.Ceea ce ma deruteaza e mesajul asta "Nous avons bien reçu votre commande du 06.02.2007. Vos articles commandés apparaîtront bientôt ci-dessous".
O sa astept pana maine sa vad daca se modifica mesajul si daca nu,o sa verific cardul.Intre timp,o parte dintre produsele comandate nu vor mai fi disponibile.
Jasmine si
Radu (26.10.2004)
carolinah spune:
Si eu am facut o a 2-a comanda si m-a luat de la inceput cu adtele cardului meu, adresa de livrare etc. si e si firesc asa.
De data asta am comandat mai mult pt sotul meu. si numai articole reduse rau (chinos la 8 EUR!!!) In total am comandat 2 pantaloni barbatesti, 4 bluze barbatesti si o pereche de adidasi de copil, la fabuloasa suma de 55 EUR cu taxe incluse. Nebunie curata! Abia astept sa vina.
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
madau spune:
Pitzinuca io zic mai bine sa-l masori...la sot ma refer
. Eu i-am luat la al meu dar doar bluza si niste pantaloni la care s-a potrivit...dar mai stii?
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Jasmine spune:
Acum ma intreb ce sa fac mai departe.Oare merge sa golesc cosul acum,in faza asta?Sa incerc sa fac iar comanda?Dar daca mi-au tras banii din card fara sa fie inregistrata cum trebuie comanda?Offf...
Jasmine si
Radu (26.10.2004)
claujro spune:
Mie mi-au retras TOTI banii, desi am anulat ulterior o pereche de pantofi care nu mai erau disponibili decat peste 2 saptamani si zicea ca nu pote fi prelucrata comanda din cauza alora. Acum ori imi livreaza pantofii mai tarziu, ori imi restituie banii pe ei. Si eu am o dilema...
Claudia