PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (22)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Mamaluidavid cum se cheama pasta de dinti? Ca aici este numai colgate si oral b speciala pt 0-2 ani cica.
Mai la noi dintisorul ala se simte zimtat daca pun degetul pe gingie da nu a iesit asa mult in afara sa se vada alb, cat dureaza, stie cineva?
Tweety legat de fetele vechi care nu mai dau pe aici eu as zice si Kehleyr, Huacin, Medeea care erau f active in timpul sarcinii si apoi au disparut.
Fetelor pe mine deja lumea asta ma streseaza ca ce ii dau la copil de ii asa grasa , ca ea are 8,140 kg la 4 luni si 2 sapt. Mai pe graficul ala e un pic mai sus decat normal dra nu chiar pe ultima linie si totusi toata lumea vai cai gras ca sa ii mai raresc mesele cum sa le raresc daca pe cutia de lapte scrie clar pana la 6 luni 5 mese in 24 de ore la dif de 4 ore intre ele.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

quote:
Originally posted by mada_mxm

Tweety legat de fetele vechi care nu mai dau pe aici eu as zice si Kehleyr, Huacin, Medeea care erau f active in timpul sarcinii si apoi au disparut.
Fetelor pe mine deja lumea asta ma streseaza ca ce ii dau la copil de ii asa grasa , ca ea are 8,140 kg la 4 luni si 2 sapt. Mai pe graficul ala e un pic mai sus decat normal dra nu chiar pe ultima linie si totusi toata lumea vai cai gras ca sa ii mai raresc mesele cum sa le raresc daca pe cutia de lapte scrie clar pana la 6 luni 5 mese in 24 de ore la dif de 4 ore intre ele.

Mada, eu nu le stiu pe Kehleyr si pe Huacin ca am descoperit forumul mai tarziu (eram deja in saptamana 31, parca). Altfel, le-as fi mentionat.
Sa nu te mai stresezi legat de greutatea puiului si gura lumii. Fa asa cum consideri tu ca-i mai bine, nu cum iti sugereaza ceilalti. fetele!

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4597e78c6bb5e/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

tweety apa o dai intre mese ca sa fii sigura ca nu de foame bea, ci de sete. Nu cred ca bea mai mult de 100-150 ml pe zi. A mea bea cam 30 ml

Nu-mi spune nimeni o reteta cu dovlecel? Il fac supa cu patrunjel, pastarnac?

Mihaela si Elena Maria(9 aug 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Mihaela, eu ii pun dovlecel in supa alaturi de patrunjel, morcov, telina, un pic de cartof si o ceapa mica. Daca ti-e de constipatie, poti sa scoti morcovul si sa pui mai mult dovlecel.

www.dropshots.com/antonia25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

louisa bine ai venit

quote:
Originally posted by louisa

Buna seara la piersicute si un an 2007 plin de impliniri, cu toti bb-ii sanatosi si mancaciosi!
Noi va citim cu regularitate, si ne bucuram de progresele facute, nu scriem, nu prea avem timp.
Acum avem o intrebare, pentru fetele care au schimbat formula la 6 luni. Cum ati procedat? Ati inceput fix la 6 luni inlocuind cate o masura veche cu una noua? Si cat timp i-ati dat de exemplu cu o masura din formula noua si celelalte din formula veche? Este de juns o zi sau tb mai multe zile?
Ana Maria este foarte conservatoare si nu accepta schimbari si nu stiu cum sa o pacalesc, diversificarea nu prea ne reuseste si mi-e teama sa nu o dam in bara si cu schimbarea formulei!
Va multumim si va uram o saptaman buna!
louisa si ana-maria

scumpei Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Mada pasta de dinti e produsa de o firma japoneza,Pigeon ,nu cred ca se gasesc produsele si inafara Japoniei.
Sarilla offfff,stiu cum e ,David la 4 luni, cand am venit in Romania a facut enterocolita si a fost tare urat si greu.,sa va treaca repede si felicitari pt. primul mama
Mamidestefan felicitari pt. dintisor!
Intrebare pt. cine a deschis noul capitol Ai folosit listuta mai veche sau nu am scris eu bine la lista cu dintisori ca Patriciei i-a mai iesit unul? La ce era scris am mai adaugat asa:+1 dintisor la 6 luni fix.N-am facut bine?

Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Mamaluidavid ms de raspuns.
Tweety ms si tie , mai eu incerc sa nu ma stresez dar sincer e super stresant ca toti cu care vb ma intreaba vai si cate kg are si cand zic vaii da nu-i prea mult? vai da e cam grasa nu?

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vbartan spune:

maryion, mamidestefan, Consi, anasia multumim pentru urari.
Tweety trebuie sa recunosc ca eu am tras cu ochiul la pozele cu Clara ta micuta mai demult. E o scumpica si e frumusica foc. Sa creasca mare si sanatoasa si sa va bucurati de ea. Pupici de la noi pentru bebita Clara si mamica frumoasa
Pe Renata o pup dar numai de la distanta si eu ca de ieri am o durere de gat de nu mai pot si nu vreau sa pateasca si ea ceva. Sper sa scape fara... Oricum eu sunt acum putin cu nervii in pioneze. Soacra mea este internata cu meningita de vineri si saptamana trecuta a fost la noi si s-a jucat cu asta mica. Medicii spun ca nu e contagioasa dar eu tot ma stresez. Plus ca sotul de atunci a dormit acasa numai o noapte in rest a fost cu soacra la spital. deci...
Sarilla pupam bebicul Razvan sa treaca repede enterocolita

Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Buna fetelor!
Tweety esti o scumpa dar si eu ca alte fete doar citesc timp e f putin sa si scriu si mai e si lenea aia .
Noi suntem in mari progrese. Asa ca daca se poate sa ne treaca si pe noi cine a deschis capitolul pe prima pagina cu faptulk ca de pe 9.01.2007 (5 luni si 2 saptamani) stam singuri in fundulet . Cred ca ne vor da dintisorii in curand ca tare umflate sunt gingiile. Toata ziua ne jucam, ba in centru de joaca pana o ia la vale din el, ba leagan dar a cam ramas mic si tb altul,ba premergator dar putin si tare ii mai place. ba carut, ba patut si nitel somn. Mami face tot timpul de mancare ca parca as manca non stop. Vorbim si noi asa nitel ba bu bau . Tipam f tare, noroc ca stam la casa si nu-s vecini ca altfel dormeam numai la politie.
Cam atat despre noi.
Louisa noi am facut trecerea intr-o saptamana adica in fiecare zi puneam mai mult cu o cupita de NAN2. El mananca mult mai bine Nan2.
Ma striga micul print cersetor de brate. Ufffffff!
Si eu care ma gandeam ca se culca ca l-am tinut o ora in gradina. Aer curat, alea, alea si OSAMA nimic. Redevine Osama mai oameni buni!
Incerc sa mai scriu fetele!

Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta burtik Andrei Vladimir BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Mada si eu zic sa nu te mai stresezi si incearca sa nu mai bagi in seama,si David cat a fost bb era mai grasut,pentru Romania ma refer ,toata lumea ca vai ce ii dai sa manance,ca nu e prea gras,bla bla
Acum e absolut normal,deloc gras si nici slab,numai bun
Sa vedeti bebei pe aici grasi la fata de abia li se vad ochisorii,aici e moda ca in burta sa il faci cat mai mic,o mata de 2 kile si un pic (no offence pt. cele care au nascut puiuti mai slabuti ) si dupa ce se nasc pusi la ingrasat.
Mada,o sa vezi cand va incepe mersul de-a busilea si mersul in picioare ce o sa stagneze cu luatul in greutate.
Ce mila mi-a fost de Patricia in seara asta.Saracuta se scremea si plangea,intr-un final a reusit sa scoata kk,am ajutat-o putin,am tras cu servetelul afara
I-am data para,sper ca maine sa fie mai moale.

Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)

Mergi la inceput