PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (22)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Stefania ms pt raspuns. Si eu m-am gandit ca na daca nu era ceva normal imi spuneau si de la doctor plus ca aici ei sunt obsedati de obezitate si etc. Sper sa fie bine, ea asa nu mi se pare grasa, normal are mai multe sunculitze si deja ii sunt mici hainutzele dar nu arata a copil obez.
Va uram sa nu mai aveti pb cu , am patit si noi odata si e tare nasol. La noi merge bine cu ceiutzul. De cand bea ceiutz mai in fiecare zi nu mai avem pb. Cel putin prima oara cand a baut ceai a si scos ce mai era pe acolo afara.
Intrebare intrebatoare de cand se pun copii in premergator? Si cam cat ati folosit cele cu doi bebeii premergatorul?

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

La multi ani!!!! Renata Maria, sa cresti mare si frumoasa, Codrin Marius si Toma, flacai voinici si cuminti...

La multi ani Arghirmonica, sa fii sanatoasa!!!!

Noi am fost pe-afara ca tare frumos a mai fost azi....numai ca Mihaitza a urlat non-stop...dintzii astia bata-i vina ...Consi sa stii ca nu sunt semne ca vor sa iasa desi gingia e umflata in vreo 3 locuri de o luna de zile...si io care credeam c-o sa am baiat "precoc" la dintzi ...asta e....mami are rabdare si asteapta ...sper sa fiti mai norocosi

Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

eu trebuie sa-i dau azi iaurt cu cereale. am luat de la milupa, cereale cu lapte. dar astea se fac cu apa. dupace le-am facut mai adaug si iaurt sau cum?

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Mamaluidavid desi nu eu am deschis capitol nou, as vrea sa-ti raspund la intrebare. Cred ca s-a intamplat ceva pentru ca modificarile tale nu au ajuns pe prima pagina a capitolului anterior. Am verificat capitolul 21 si nu apare modificarea ta. Daca vrei pot sa intru sa modific eu. Doar da-mi un semn.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Fetelor sunt super happy!
Azi i-am dat iar la fata supica crema ca samb si dum am facut pauza ca am cam fost pe drumuri si azi zic hai sa ii dau din nou si surpriza a papat 6 linguritze cu varf din alea de baby. Bine nu le-a mancat asa de buna voie dar nu si-a mai facut greata si nici nu a strans buzitele. Si de vreo trei ori a si mestecat. Sper ca si maine o sa vrea si poate poate in vreo doua trei saptamani o sa papam de voie buna. Poate...
ptiu, ptiu sa nu o deochi. Si dupa a papat si laptic ca fara nu se putea. Acuma mai nou cand vede biberonul cu lapte palnge dupa el face niste zgomote de disperare si cand il are in guritza ofteaza asa ca si cand ar fi f multumita.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

am citit pana acum si acum cand sa scriu s a trezit pitik....na !oricum pupici la mamici andreea25 +ariana-irina (04.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatocae spune:

Salutare, mamici!!!
Iaca si eu pe aici, cu cititul printre randuri...cu scrisul si mai rar. Asta nu inseamna ca nu mi-e f dor de voi.
OFICIAL, sta si Luca al meu in fund singur (pana acum tot il mai sprijineam, ca se lasa in fata). Deci ne puteti trece si pe noi pe listuta la 6 luni si o saptamana.
II plac tare mult desenele. Mai nou sta in fund pe canapea si se uita la ele, rade si striga catre televizor de numa`...si are tot mai multe nopti in care nu se mai trezeste pt. papa. Ieri a dormit de la 22 la 7.10
De papat el papa cam de toate. Bineinteles prefera iaurt cu fructe si branzica cu biscuite si fructe.de aceea am ajuns la 9.400
Si eu ii dau apa peste zi, intre mesele de solide. El bea orice (ceai, apa ,suc, lapte..toate sunt bune!!!)
Maine merg la Bistrita ca am ceva treaba de la servici. Joi plec la Poiana Brasov...si uite asa tot mai rar ma vede fiu-miu.

Mihaela, mama lui Luca

www.rapidisti.ro/index/A_sustinut_Rapidul_la_numai_15_s.html" target="_blank">Luca rapidistul
5luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ae937687e34549cca3e96&source=browse" target="_blank">Filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

La multi ani fetelor! si Bine v-am regasit! Noi ieri seara ne-am intors din turneu! Mi-a fost dor de voi! Revin cu detaalii zilele astea!

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

bun venit Larissa! cum a fost? i-a placut printzesei?

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Miha felicitari pentru statul in fundulet!
Larisa, Ioana81 bine ati revenit!
Mada sa pupi o Ariana papacioasa din partea mea.
Lushk pupam gingiile buclucase sa nu va mai dea de furca.
Vbartan sanatate multa soacrei si nu te mai stresa ca nu-i molipsit puiu.

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4597e78c6bb5e/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si Clara

Mergi la inceput