PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 9
MissJJ spune:
Tweety transmitem! 
Larissa welcome back! La Multi Ani!

Miha stiu ca e greu uite pupici multi de incurajare si la tine si la pitic 

si iti urez ca timpul cand esti departe de el sa treaca cu viteza luminii.
Noi dupa ce am papat si supica si un biberon plin de laptic ne-am jucat vreo jumate de ora si apoi am tras un somn de vreo doua ore. Si asa am avut si eu timp sa prepar cina.
Ce ma enerveaza e ca de unde ea dormea noaptea de la 9-10 pana la 6.30-7 dim acuma se culca la 10 si se scoala la 5 si apoi doarme pana pe la 8 si atata, si uneori se treszeste plangand si abia o linistesc.
Nu stiu ce are iar, de mult nu a mai facut asa sa planga asa tare prin somn.
---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
pika-pika spune:
Am aparut si eu,la scris...ca de citit si eu citesc mereu.Fiind mai tot timpul cu Aina in brate mi-e lene sa scriu cu o mana.
Noi ne-am intors din Romania sambata si avem maaaaari probleme cu somnul.Adoarme dupa baie ,pe la 11 noaptea si se trezeste pe la 12-1 si sta treaza pana la 3-4 dimineata.Bine-nteles ca doarme toata ziua si noaptea o luam de la capat.
In Romania a dormit cu mine in pat iar aici am pus-o in patutul ei,banuiesc ca si asta e un motiv.
N-am avut probleme cu ea cat a fost mica si imi plange acum toata noaptea...Nu stiu ce sa fac...Sa o iau cu noi in pat?Va trebuie sa ne luam un pat mai mare ca in cel pe care il avem nu incapem.Am incercat si sa o tin in brate pana cand adoarme si apoi sa o pun in pat dar se trezeste imediat,parca o pun pe ace.
Stefania tu cum ai reusit sa o faci pe Patricia sa doarma 3 ore dupa-amiaza?
In prima noapte a adormit singurica dupa ce a plans vreo 15 min,dar ieri si a azi nu s-a mai putut.Acum e patru dimineata,s-a trezit de la unu si vad ca nici nu are de gand sa adoarma.
Pe de alta parte,ieri pe la 2 noaptea cand nu avea pic de somn,am pus-o in fund in patutul ei si....surpriza!!!!!S-a ridicat in picioruse.Am si filmat-o!Era asa de scumpa...foarte mandra de fapta ei!
Mi se inchid ochii de somn si ea nimic...Sta in bratele mele cu ochii beliti la calculator.Offff!Sper sa-si revina repede cu somnul.
Mada_mxm si Aina se plictisise la un moment dat sa manance piure de legume,a trebuit sa-i schimb meniul.Eu ii adaugam la vreo 3 zile cate o leguma noua.ACum mancam in fiecare zi altceva ca noi am inceput diversificarea de ceva vreme.Asa ca,incearca sa-i faci supita de ex cu mai putin morcov si mai mult cartof,poate o sa vrea.Acum,banuiesc ca au si ei zile in care mananca mai mult,zile in care nu prea au pofta de mancare,ca oricine...nu trebuie sa-ti faci griji.
Am scris mesajul asta in 2 ore,puteti sa credeti???De asta nu-mi vine sa ma apuc de scris.A adormit,in sfarsit.E 4 jumatate,am fugit si eu la somn.
Andromeda si Aina(05.07.06)
poze cu noi
Consi spune:
Larissa bine ai revenit!
Dariana bine ai revenit si tu, ca n-ai mai trecut pe aici. Ai gasit menajera?
Vbartan nu mai fii suparata! Las' ca n-are nimic Renata.
Mada stai linistita ca o sa-si revina. Are si ea o perioada mai rea, mai ales ca ii ise si dintisorii.
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
MissJJ spune:
Fetelor ms de incurajari! Sper si eu sa fie bine. Mai frate am niste emotii cu diversificarea asta de zici ca is in sesiune, nici atunci nu eram asa emotionata.
Pika-pika imi pare rau sa aud ca ai pb cu somnul printesei.
Eu zic, parerea mea, ca desi este tare greu ca nu doarme sa nu cedezi si sa o pui la tine in pat ca ma gandesc ca pe urma chiar nu se mai dezvata. Felicitari pt reusita de a va ridica in piciorutze!
Si multi pupici de incurajare pt mamica zombie si printesa fara somn.

Aaa am uitat sa va intreb la bebeii vostri le-a curs cumva sange de la dintisori? Ca a mea azi tot isi rodea mana de zor nevoie si i-am scos-o din guritza si i-a curs putin sange si nu era de la manutza dar nici la gingii nu am vazut sa sangereze. Oare de la ce o fi fost?
---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
vbartan spune:
Tweety si Consi
multumesc pentru incurajari. Si doctorii asa spun, dar de siguranta i-au dat tratament cu o solutie care de fapt este pentru uz extern si doctorul a prescris intern. Noroc cu farmacistele ca sunt vigilente si au observat. Am sunat o prietena de familie care este pediatru si mi-a spus sa nu ii dau nimic fetei pentru profilaxie.
Dar stiti si voi cum sunt mamicile. Isi fac probleme uneori chiar daca nu ar trebui. Dar speram sa trecem cat mai curand peste aceste griji.
Lushk saru`mana pentru urari
Pupam piersicutzele si mamicile.
Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)
Poze cu noi
leistra spune:
anasia, multumesc tare mult pentru ghiocel, chiar m-ai facut sa ma gandesc la vremurile cand mergeam la cules de ghiocei, hehe, ce au mai trecut anii
sarilla, draguta, imi pare rau pentru puiutul tau, va pupic si va doresc insanatosire grabnica
tweety, mai da ce succes a mai avut chemarea ta
au aparut multe fete la apel, cu ocazia asta lr uresz si eu Bine ati revenit, mamici!
bibi, pai sa stii ca si mie mi-e dor de tine, multe salutari!

mada, stai linistita cu printesa ca imi inchipui ce scumpa e ea cred ca-ti vine sa o papi
pika, si tie multe salutari, ca nu ne-am mai vazut prea des pe aici, pe mine sa ma scuzati dar nu prea am timp sa intru, in general ma simt foarte slabita si obosita si am o groaza de treaba si de planuri
, fie vorba intre noi nu stiu ce o sa iasa din planurile astea, ei macar sanatoasa sa fiu ca voi vedea eu!
auuu, pai si Patricia ca si balenica, mai greu cu kk, eu ii pun putin ulei de masline din cand in cand in piure
va pupacim![]()
http://photos.yahoo.com/adina_roberta
mamanati spune:
Buna fetelor,
Inca nu am apucat sa citesc ce ati mai scris dar vreau sa va scriu cateva randuri. Noi suntem bine. Camelushu deja de cateva ori a spus MA-MA Asa ca va rog sa ne puneti si pe noi in listuta. Acum de vre-o 2 saptamani am observat ca plange cand se apropie persoane necunoscute de ea. Dureaza vre-o jumatate de ora pana se adapteaza cu rudele care nu le-a mai vazut.
La somnic ma terorizeaza! Doarme numaicu tzitzi in gura Asta noapte se trezea din ora in ora sa-i dau tzitzi. O fi de la dinti?! Nu stiu dar ma dispera! Ma dor sanii de numai pot. Culmea e ca la mama adoarme in brate si nu-i face concerte cand o pune jos.
Cu papa stam bine. Tfu-tfu. Papa tot! Si pireu de legume. Nu reusesc sa-i bag lingura in gurita ca a si inghitit morcovelul.
Poate am timp sa mai citesc. Va pupicesc.
Nati, mami de Lia papadia
greiere spune:

Arghirmonica
La mai multe lunite pentru Codrin Marius, baietelul lui Sanziana, Toma, baietelul lui ira, Renata Maria, fetita lui vbartan
Buna mamicilor de pitici! Avem si noi probleme in paradis...
La deschis gurita la tot ce e in lingurita.. n-avem probleme (desi Alexandra stie sa-mi arate ca mai mult imi face mie o favoare prin pleoscaitul dezinteresat si atentia indreptata spre altele) dar intr-o luna n-am mai adaugat kilogramelor noastre nimicutz. Am avut la 5 luni 7.700, avem acum tot pe-acolo! Acceleram diversificarea!
Nu disper inca, ne apucam de papat, am ajuns la piureul de morcovi + cartofi si revenim seara la cereale cu orez si porumb! Of... noi sa crestem mari!
Alexandra si mami
http://pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos
lucians spune:
Buna,gagici!
Mutumim pt urari
Draga mea,Andra,ia uita-te la ce ora termin io de citit!Crezi ca reusesc sa scriu si io ceva?Dar oricum,apelul tau a avut efect
.Am sa pun si albumul din ultima luna.
Noi suntem bine,dormim toata noaptea,ne trezim la 8 papam si iar la nani pana la 10 cand luam micul dejun.Papam fructe,branzica si ne plac tare mult.Apoi iesim afara-n jur de 12 pt an hour,dupa care ,tust in casa,sa papam piureutul.Asa ca,in jur de 14 suntem din nou afara pana la 16.30 cand vine tati.Nu ne-au aparut dintisorii,nu ne place pe burtica,asa ca prea curand n-o sa mergem de-a busilea.Stam bine-n picioruse,foarte tepene le tinem(sustinuta fiind),asa ca... cine stie...poate mergem direct in picioruse
.Insa,fitoase suntem,vrem numai in brate si mai putin jos
.A-ncercat mami sa ma lase si singurica ,dar a renuntat cand a vazut ca nu stie cu cine are de-a-face

Va pupam si-ncercam sa fim mai active![]()
Gabitza
cu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96)
5-6 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
lucians spune:
Sorry,am uitat sa schimb linkul albumului.Vezi ce-nseamna sa scrii la ora asta?

.Acum e corectat.Pupici
Gabitza
cu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96)
5-6 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip