PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (22)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns louisa spune:

Buna seara la piersicute,
Consi si Ioana81, multumesc pentru raspuns, asa ma gandeam si eu sa schimb cam intr-o saptamana. Adelapop, am fost aici tot timpul, va citesc cu mare drag si sunt la curent cu ce se intampla, numai ca nu imi vine sa scriu despre noi. Intru cu placere pe forum si regasesc sentimentul de bucurie de cand eram insarcinata si nu aveam altceva de facut decat sa stau pe forumuri cu aceasta tema.
Va pupam si va uram numai bine,
louisa si ana-maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatocae spune:

Mneata, mamici!
Uite ca al meu coleg intarzie (trebuia sa vina dupa mine, dar a facut pana), asa ca mai stau si eu putin pe forum.Azi-noapte iar s-a trezit la 4 sa pape si apoi la 7.20. Cred ca totusi dintii astia ne dau de furca pt. ca si pe la 24 tot gemea in somn de am crezut ca se trezeste, dar de fapt era cu ochii inchisi si a dormit in continuare...dar cand l-am auzit cum gemea, mi se rupea sufletul. Poate ies odata si dintii astia, ca eu deja nu mai rezist, d-apai el saracul.
Tweety si Mada, multam pt. sustinere...chiar ca am nevoie.

Mihaela, mama lui Luca

www.rapidisti.ro/index/A_sustinut_Rapidul_la_numai_15_s.html" target="_blank">Luca rapidistul
5luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ae937687e34549cca3e96&source=browse" target="_blank">Filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Pika-Pika bine ai revenit! Of, saracutza de tine! Cred ca esti zombi. Lasa ca o sa-si revina Aina cu somnul si-o sa-ti revii si tu. pentru somnoroase si mai putin somnoroase!
Leistra ma bucur mult ca a avut efect somarea mea si ca si-au pus gagicile tastaturile la lucru in beneficiul forumului.
Greierash eu stiu ca-i normal sa existe o perioada de stagnare in luarea in greutate a bebelului la inceputul diversificarii. Nu cred ca ai motive serioase de ingrijorare.
Louisa te asteptam mai des.
Gabitza multi pupici fitzoasei de Dariutza. Sa stii ca merita tot rasfatul la cat e de frumoasa.
Mai sunt inca fete care n-au raspuns la apel si cauta bataita cu lumanarea. Haideti, iubitele, la taclale!

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4597e78c6bb5e/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Razvan, Alexandru Paul, Madara Aleksandra la multe lunutze, pitici dulcici! Sa transmiteti mamicilor voastre ca sunt asteptate de urgenta pe forum.

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4597e78c6bb5e/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

Salutare gagici,

Ma conformez si eu desi nu m-a strigat nimeni :)
Noi suntem bine, finute si delicate, avem 6,700 kg. N-avem dintisori inca, dar suntem foarte in forma - stam in fund, facem pasi daca ne duce mami, ne proptim bine-bine in picioruse, ne rostogolim de pe o parte pe alta fara probleme.
De la 6 luni am inceput diversificarea - piure de dovlecel, apoi de dovleac turcesc (preferatul de pana acum), apoi de broccoli. Organice bineinteles :) Si ne place sa lingem mar, iese cu scandal cand vreau sa i-l iau.
Asta e la o masa pe zi, completata cu tzitzi. In rest, tot tzitzi papam si facem scandal la mami sa se grabeasca sa ni-l dea.

Mami e in concediu si se bucura ca poate sta mai mult (adica tot timpul) cu galusca mica. Peste doua saptamani schimbam serviciul. Din fericire, tati o sa poata sa o aduca pe fetita la papa la serviciu, o sa am tot doua ore libere pentru ca alaptez.

Cu somnul e cam nasol, in sensul ca adoarme pe la 3 noaptea. Dimineata se trezeste la 11-12, chestie care nu ma prea incalzeste, ca eu la 7,30 trebe sa ma trezesc la ma duc la serviciu. Dar inca ne descurcam, seara sta tati cu fata, care uneori vrea sa adoarma mai repede daca e in brate. Tot in pat cu noi doarme, pentru mine ar fi imposibil altfel, asa stau si eu langa ea macar noaptea si o alaptez fara sa ma dau jos din pat.

Am fost si raciti o data, din Romania am cules un virus tare pacatos, mami a facut febra 38 cu 5, bebitza nu, dar i-a curs nasul si nu e o placere sa trebuiasca sa i-l curat cand e suparata.

Multi pupici la bebicii scumpi si dragi si la mamici!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

Va pup si eu pe toate.
Aseara a adormit la 4 si ne-am trezit amandoua la 12.Noroc ca ne-a sunat tati din pauza de masa ca cine stie cat mai doarmeam.A dormit 8 ore singurica in patutul ei.Deci pana la urma nu cred ca este patutul problema ci schimarea fusului orar.Sa vedem cat ne tine.De la 12 nu a mai dormit deloc pana cum la 4 si are 49 de min de cand doarme.Sper sa reusesc sa nu o las sa doarma iar pana pe la 11 seara
mada_mxm bine ca ma incurajezi sa nu o iau in pat ca deja ma gandeam ca sunt eu mamica rea.De unde sa fi fost sangele?Poate de unde i-a spart dintele.
leistra multa bafta sa ti se indeplineasca toate planurile.

Mamici,din ce vad eu cam toate avem probleme cu somnul si maraiala.Parca fetitele sunt mai maraite.Lasa ca ne facem noi mari,nu vedeti ce repede trece timpul.Nici nu stiu cand au trecut cele 6 luni.
Gata cu relaxarea ,ma duc la treaba ca e dezastru la mine in casa,inca mai sunt cu hainele din bagaje imprastiate in toate casa.
V-am pupat.Revin mai tarziu,pe la noapte...

Andromeda si Aina(05.07.06)
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

- pt cele 6 lunisoare

Razvan, baietelul lui andra_mag

- pt cele 5 lunisoare

Alexandru Paul, baietelul lui emiliapop

Madara Aleksandra, fetita lui cinta

Varsta Darius: http://b1.lilypie.com/aQySp2.png

Pozici:
http://new.photos.yahoo.com/maryion_71/album/576460762384577504

Mary mama lui Darius-Theodor nascut pe 14 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

6 luni
RAZVAN

5 luni
MADARA ALEKSANDRA
ALEXANDRU PAUL

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Galushca bine ai revenit si tu! Te asteptam mai des, macar pana pleci la lucru.

Pika Pika mai mult ca sigur ca a fost afectata de diferenta de fus orar. In ceea ce priveste dormitul in patut, eu sunt pro, chiar daca la inceput inseamna si plans. Ca sa doarma noaptea invat-o din nou ce inseamna noaptea. Noaptea chiar daca se trezeste nu vorbi si nu nu te juca cu ea, lumina sa fie stinsa sau o lumina foarte slaba. Iar ziua incearca sa o tii cat mai mult treaza, cat mai multa lumina si cat mai multa joaca. De aseemnea incearca sa-i creezi un ritual inainte de a adormi. Desi cred ca ma repet a n-oara (scuze mamicile care au mai citit) la noi ritualul e baita, papita si nanica. A doua jumatate de biberon o bea cu ochii inchisi. indiferent ce metoda vei adopta iti tinem pumnii sa reusesti.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Buna mamicutelor si piersicutelor,

mai am de citit cca. 30 de pagini din urma, dar in afara de faptul ca am vrut sa va salut vreau sa va spun de ce nu am mai avut eu timp de forum: bebelusul meu a facut RUJEOLA.

Din mai multe surse am aflat ca pana la un an nu se transmite boala, numai medicul lui Nour mi-a zis ca "se poate". Initial a luat-o baiaul cel mare...de fapt adus-o de la scoala, cum altfel?! Cu toate ca l-am tinut la bunica-sa pana i-a trecut, am inteles ca virusul e purtat de persoana infectata cu multe zile innainte...asa ca ...nu stiu cum a fost, dar a fost. Cand m-am dus pantru vaccin la 6 luni, de fapt am vrut confirmarea ca cel mic a luat boala. Cu ceva lotiune si niste picaturi sunt aproape de final si, multumesc lui Dumnezeu ca nu a fost asa de rau cum ma asteptam. Nu a facut febra deloc... poate asta si din cauza ca nu e sezonul de varf...asa mi-a zis de fapt medicul si pentru Ali.

Ei, asta e!

Si Nour sta in fundulet, insa e foarte puturos la "sta pe burtica". De cand era mic de tot nu i-a placut pozitia asta...asa ca nu stiu cat de rapid va fi la "mers de-a busilea".

Acum fug sa citesc din urma si va trimit mii de pupici calzi din Cairo....azi s-au anuntat 21 C

.

georgiana, mamica de Nour (07.07.06)

Mergi la inceput