PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (22)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns save spune:

LA MULTE LUNUTE SARBATORITILOR!

IOANA81,MIHATOCAE,felicitari pt statul in funduletpt.voinicei

VBARTAN imi pare rau ca soacra iti este bolnava ,insanatosire gr4abnica
sunt de parere ca nu treb.sa-ti faci grija pt micuta

PIKA-PIKA,felicitari pt.ridicatul in picioruse ,ai putina rabdare ca o sa va reveniti voi cu somnicul dereglat

MAMANATI,felicitari pt.MA-MA,cam pe la 3luni jumate-4luni asa a facut si Radu intruna numai titi era buna ,pe atunci nu lua nici suzeta ,nici cu bibe nu bea ,acesta pt mine a fost pasul spre diversificare si eu am inceput sa-i dau o masa de formula seara ,hai nu dispera ca o sa-i treaca este numai o perioda a lor ,uite de la noi

SAVERADU(03.08.2006) SILUCIAN(13.10.1993)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ani_nutu spune:

La multi ani sarbatoritilor de zi!
Multe luni si multi ani inainte...sa fie sanatosi si pofticiosi!!!
Am revenit si noi. 4 zile n-am intrat fiindca ne-am tot plimbat pe afara. Si cand e asa frumos afara, nu ne prea vine sa stam la calculator in casa.
Noi am inceput sa papam bine fructe cu branzica si cu biscuite cateodata. De cand papam biscuite la masa de 10.00 vrea tot mai mult ceai (de musetel) intre mese, mai ales noaptea.
In schimb nu prea ne place pireul din cartofi...am sa incerc sa-i dau mai mult de dovlecl cu morcov, telina sau patarnac. Supa o bem acum limpede, nu mai punem pasat in ea, pt. ca mancam 80-100 g pireu. Am cantarit in tr-o zi, cand incepuse sa manance mai bine cu lingurita si era chiar 80 g pireu. Iar fructe dimineata 100g.
Am inceput sa stam singur in fund intre perne si nu ne mai plictisim, adica sta si se joaca asa si 1 h intreaga....nu ne mai smiorcaim decat noaptea cand ne e somn dar si foame...dar macar nu mai tipa asa tare!!!
Inca ne mai sculam la 4.00 de sete, bem ceai de musetel si apoi la 6 dim. papam lapte. Am ajuns sa papam 210-220ml de lapte la o masa.
Ieri, cand l-am pus pe burta a inceput sa-si bage genunchii sub el si incepe sa se tarasca.
In rest, inca asteptam un dintisor...dar macar nu mai este asa nervos . A inceput sa bolboroseasca singur cu jucariile, si nu mai plange cand se trezeste, incepe direct sa vorbeasca cu jucariile lui din patut.
Apropos de premergator...eu l-am pus in premergator, sta si ii place...dar nu-l las mult, adica minim 15 min pt. ca stiu ca e periculos pentru articulatiile soldului. Dupa ce o sa stea singur in fundulet si o sa aunga bine cu picioarele pe podea (din premergator, pt. ca acum sta pe virfuri) cred ca o sa-l las mai mult.

ani_nutu si Mihaita(11.08.2006)
filmulet http://www.onetruemedia.com/shared?p=1c45f767e5100e58aa6075&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url
poze http://photos.yahoo.com/ani_nutu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Tweety gata m-am prezentat la apel !!!
Multumim pentru urari lui Tweety, Maryion si Consi,Save si Ani_Nutu.
Noi la cinci luni ne rostogolim de pe spate pe burta si invers fara probleme ca mai toata ziua asta facem cred ca a devenit pasiunea lui.
Dupa cateva intoarceri din astea incepe taratul de-a busilea care ne epuizeaza dupa vreo juma de ora si ne mai trezim si adormiti pe burta.
Stam si in fundulet da sprijiniti da cum prindem mana lui mamy si lui taty top ne tragem in fund si ne-am luat si de pasit sprijiniti pe picioruse din care dam cu spor dar ne tine mama nu ne lasa sub propria greutate ca cine stie ce patim la coloana.
Am invatat sa chiuim de vreo 2 saptamani si o inebunim pe mama care crede ca se pregatesc si dintisori nr.3 si 4 sa iasa si ii mai ametim cu Calgel putin.
Off...azi trebuie sa mergem la vaccin pe care l-am tot amanat si gata acum trebuie sa mergem ca ne-a dat tanti doctora ultimat ca dee... a facut colphilu 5 luni si noi nu am facut vaccinul de 4 luni, da mie imi e groaza de vaccinurile astea, chiar daca sunt ele de ultima generatie si alte alea.
Am facut si o hemoleucograma ca ne la cap doctora ca avem anemie si analizele sunt bune si nici urma de anemie, abia astept sa vad ce fata o sa faca
Asa ca sa ne tineti pumnii cu vaccinul asta sa iasa totul bine.

emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)

alexandru
luna a 5-a

www.choosing2lose.com/tickers/458da7435e426/weightloss.png" target="_blank">slabesc !!!

Mergi la inceput

NOROCUTA bolnaviorii,sa va faceti bine cat mai repede

ANI_NUTU pupacim harnicutul si cumintelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ani_nutu spune:

emiliapop - si noi am tot amanat vaccinul de 4 luni, si acum am facut deja 5 luni. Marti ne ducem si noi la vaccin si mi-e groaza, pt. ca la 2 luni am facut febra 38 cu 8 doua seri la rand. Bafta multa...si sa ne spui si noua cum a fost!!!

ani_nutu si Mihaita(11.08.2006)
filmulet http://www.onetruemedia.com/shared?p=1c45f767e5100e58aa6075&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url
poze http://photos.yahoo.com/ani_nutu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

Razvan
Alexandru Paul, Madara Aleksandra

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Mergi la inceput

EMILIAPOP tinem si noi pumni pt ca sa treca repede vaccinul si fara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2006 spune:

buna fetele! nu am timp prea mult pt scris dar am intrat sa zic si eu LA MULTI ANI sarbatoritilor !!!
asteptam dr sa vina sa ne faca vaccinul! speram sa iasa bine!
va pup!

Poze cu Iana http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinalupu2002/my_photos

Mergi la inceput

Anasia multumim si la fata de urari

Save si Ani_nutu multumim de sustinere.

Alex doarme de vreo doua ore nu sthiu ce are ...de pe la 10.30, el dormea vreo ora de la 11 la 12 cand se scula la 8.30 si de la 12 la 13 cand se scula la 9.
Cand nu doarme de ce nu doarme si cand doarme prea mult imi vine sa il scol....cum o dau nu e bine
Ma intreb daca sa ma duc azi la vaccin?

alexandru
luna a 5-a

www.choosing2lose.com/tickers/458da7435e426/weightloss.png" target="_blank">slabesc !!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alina2006

buna fetele! nu am timp prea mult pt scris dar am intrat sa zic si eu LA MULTI ANI sarbatoritilor !!!
asteptam dr sa vina sa ne faca vaccinul! speram sa iasa bine!
va pup!

Poze cu Iana http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinalupu2002/my_photos
Iana-Daria si Mami Alina

multumim pentru urari!!!
la voi vine doctorul acasa da ce a patit ....a picat in cap ?
a noastra nu vine nici daca avem febra cica sa ne ducem la urgente da acum intru eu pe ea cu ca degeaba cotizam ca la fel se poarta, chiar se poarta mai frumos cand nu cotizam ba chiar ne-a dat si reteta gratuita cand a vazut ca nu scot nika.

alexandru
luna a 5-a

Mergi la inceput