PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 12
arghirmonica spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi si multe luni inainte cu sanatate
Am si io o intrebare..al meu horcaie pe nas de mama focului,are secretii destule.Nu m-am confruntat cu asa ceva pana acum asa ca intreb si io ..in conditiile astea ii mai face vaccinul de 6 luni.Sa zic ca-i bolnav sau nu
,nici nu stiu cum sa-i zic la chestia asta.la vccinul de 4 luni,neroada de dr l-o consultata si atat.Nu uitata in gat nu nimic.Asa ca nu stiu ce sa fac..febra nu are.
Daca aveti informatii dati si la astia mai batrani
,Monica si gasca
Va pupez
SARILLA spune:
Buna fetelor!
Am intrat si eu pe fuga sa va zic de Razvan,ca e mai bine..luam in continuare antibiotice,dar nu a mai varsat si nici febra nu a mai avut...Doar ca mai face moale,sa scapam si de asta si...gata!
Vestea mai putin buna e ca m-a traznit si pe mine raul acum,avand cam aceleasi simptome,zic eu,dar fara febra...Hmmm....not good!
Multumim mult pentru sprijin,am citit mesajele voastre pe fuga...
fetele care ne-au urat sanatate...
Ok..in alta ordine de idei,vreau sa zic si eu LA MULTI ANI! sarbatoritilor de azi si nu numai,ca am ramas in urma cu uratul!
Va pup si ne mai auzim!
A! RAzvan e atat de dulce acum,azi a inceput sa revina la normal cu veselia si zice toata ziua DA-DA, BU-BU, a zis si ICA
..si ceva ce semana cu TATA,dar...il urmaresc...
VA pup pe toate!
SARILLA si RAZVAN, bebe adorabil
POZE
greiere spune:

Razvan, baietelul lui andra_mag
Alexandru Paul, baietelul lui emiliapop
Madara Aleksandra, fetita lui cinta

Alexandra si mami Elena
http://pg.photos.yahoo.com/ph/shatinel/album?.dir=9aa2scd&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos
greiere spune:
Pentru Tweety7: 

si
you!
Alexandra si mami Elena
http://pg.photos.yahoo.com/ph/shatinel/album?.dir=9aa2scd&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos
MissJJ spune:
quote:
Originally posted by arghirmonica
La multi ani sarbatoritilor de azi si multe luni inainte cu sanatate
Am si io o intrebare..al meu horcaie pe nas de mama focului,are secretii destule.Nu m-am confruntat cu asa ceva pana acum asa ca intreb si io ..in conditiile astea ii mai face vaccinul de 6 luni.Sa zic ca-i bolnav sau nu,nici nu stiu cum sa-i zic la chestia asta.la vccinul de 4 luni,neroada de dr l-o consultata si atat.Nu uitata in gat nu nimic.Asa ca nu stiu ce sa fac..febra nu are.
Daca aveti informatii dati si la astia mai batrani,Monica si gasca
Va pupez
Monica aici ne intreaba numai daca a facut febra in ultimele 24 de ore, atata tot nu ii intereseaza de nas sau altceva de genul. daca nu a facut febra ei ii fac vaccinul.
---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
MissJJ spune:
La Multi Ani! Razvan, Alexandru Paul, Madara Aleksandra La Multi Ani!
Adina pupici multi de la noi si ai grija de tine, ma gandesc poate sa iei niste vitamine ceva daca zici ca esti asa slabita ar fi bune niste vitamine din alea gen centrum si pe langa sa iei niste vit b6 si magneziu. Eu asa luam cand eram f slabita si is f bune, vit b6 e pt creier sa faca fatza saracu' la oboseala.
Mamanati felicitari pt ma-ma si felicitari ca papati tot. Noi ne chinuim sa ajungem la asa ceva, poate poate o sa reusim.
Miha si fata mea mai geme prin somn dar nu se trezeste eu pp ca o fi de la dinti ca altceva nu vad sa o doara. Pupici multi de la noi! 
Galushca welcome back!
Nice to hear from u again! Pupici de la noi!
Pika-pika si eu zic ca si Consi sa ii arati la baby ca noaptea e noapte fara lumina multa si fara multa vorba, numai strictul necesar. Si zic ca e cel mai bine sa nu cedezi tentatiei, eu cand nu dormea fata o tineam la ea in pat si eu imi trageam un scaun langa patul ei si o mai mangaiam mai vb cu ea o mai leganam dar in patutz mai dadea ceiutz si pana la urma adormea. Stiu ca e greu dar incet incet se obisnuieste.
Norocuta imi pare rau sa aud ca ati fost asa bolnaviori.
Multa sanatate si pupici multi din Londra
, oleaca mai racorosi ca cei din Cairo.
Emiliapop tinem pumnii pt vaccin sa fie ok si sa nu faceti febra si asta
e pt doctorita aia care zice ca sunteti anemici cand voi sunteti bine sanatosi.
Mada si
Consi spune:
Norocuta ce cald si bine e la tine. Si la noi e cald, dar 21 de grade in ianuarie
. Mie imi place caldura. Cu rujeola cred ca e mai bine ca a facut-o acum.Eu am facut rujeola in clasa a XI a si rubeola intr-a XII a. A fost groaznic. Aveam dureri de cap, febra am facut si 40. Chiar ma gandeam ca as prefera ca Luca sa le faca cand e mic.
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
adelapop spune:
apa si eu as vrea sa ma lamuresc cum si cata se da
stiu doar ca se da din momentul in care incepi sa bagi solidele
pediatra mi-a zis sa ii dau cate 20 - 30 ml
eu deja am inceput sa ii dau din pahar: ii pun paharul la gura si mititica incearca sa bea din el...mai mult da pe langa dar reusim sa se obisnuiasca sa bea din pahar / canutza
quote:
Originally posted by mihaelagrosan
tweety apa o dai intre mese ca sa fii sigura ca nu de foame bea, ci de sete. Nu cred ca bea mai mult de 100-150 ml pe zi. A mea bea cam 30 ml
Nu-mi spune nimeni o reteta cu dovlecel? Il fac supa cu patrunjel, pastarnac?
Mihaela siElena Maria(9 aug 2006)
scumpei
Bianca Maria
MissJJ spune:
quote:
Originally posted by arghirmonica
Mada mersi de raspuns.....
Monica n-ai pt ce.

Mada si

Elena Maria(9 aug 2006)