PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 13
emiliapop spune:
Multumim pentru urari si Aghirmonicii, Greierush si Madalush!!!
Suntem bine sanatosi,ca am fost la doctora si ne-a luat la puricat, mai nou am luat 600 gr. in ultimele 2 saptamani ca inainte de asta luasem 150 gr in trei saptamani si ne-am gandit sa recuperam
mancal-ar mama pe el, ca mi-a facut supriza cu asta.
Am facut si vaccinul si nu a plans deloc dar bine facea tata pe acolo ca toate animalutele si a uitat de plans.
Vad ca e bine se joaca pana acum nu a facut febra dar diseara ii pun un eferalgan ca sa stau linistita.
Sper sa mearga bine in continuare.
emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)
alexandru
luna a 5-a
www.choosing2lose.com/tickers/458da7435e426/weightloss.png" target="_blank">slabesc !!!
adelapop spune:
mihatocae si dariana ce fel de iaurt dati voi bebelusilor???
pediatra mea mi-a zis sa ii dau: zuzu, prodlacta, campina...
nu prea a insistat pe danone
azi i-am dat si eu jumatate de mar si un sfert banana cu 2 lingurite de iaurt oke
quote:
Originally posted by mihatocae
Salutare, mamici!!!
Iaca si eu pe aici, cu cititul printre randuri...cu scrisul si mai rar. Asta nu inseamna ca nu mi-e f dor de voi.
OFICIAL, sta si Luca al meu in fund singur (pana acum tot il mai sprijineam, ca se lasa in fata). Deci ne puteti trece si pe noi pe listuta la 6 luni si o saptamana.
II plac tare mult desenele. Mai nou sta in fund pe canapea si se uita la ele, rade si striga catre televizor de numa`...si are tot mai multe nopti in care nu se mai trezeste pt. papa. Ieri a dormit de la 22 la 7.10
De papat el papa cam de toate. Bineinteles prefera iaurt cu fructe si branzica cu biscuite si fructe.de aceea am ajuns la 9.400
Si eu ii dau apa peste zi, intre mesele de solide. El bea orice (ceai, apa ,suc, lapte..toate sunt bune!!!)
Maine merg la Bistrita ca am ceva treaba de la servici. Joi plec la Poiana Brasov...si uite asa tot mai rar ma vede fiu-miu.Mihaela, mama luiLuca
www.rapidisti.ro/index/A_sustinut_Rapidul_la_numai_15_s.html" target="_blank">Luca rapidistul
5luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ae937687e34549cca3e96&source=browse" target="_blank">Filmuletz
scumpei
Bianca Maria
MissJJ spune:
Emilia si aici zice sa le dai la copii calpol cand ajungi acasa ca sa nu faca febra. Noi nu am avut pana acu pb decat la ultimul vaccin ca ne-a prins cand inca eram racita si am luat-o de la capat cu febra si etc.
E bine ca a mers si tati cu voi, la noi merg numai eu cu fata si e aceeasi asistenta de fiecare data si habar nu are sa faca injectii
ca la fiecare vaccin la una dintre injectii i-a curs sange si s-a facut vanataie, ca aici se fac cate 2 injectii la 2 si 3 luni si 3 injectii la 4. si prima oara imi zice tine-l asa pe baby si vb cu ea si cand fata a inceput sa planga ii zice la copil sorry baby it's not me mummy is evil.

Cum poti zice asa ceva frate? Hai ca macar a mea e mica si nu intelege dar daca era mai mare?![]()
De acu na am scapat mai avem numai la 1 an si apoi la 3 inainte de a incepe scoala.
---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
pika-pika spune:
Am spus eu bine ca revin la noapte.
Consi si mada_mxm va multumesc de sfaturi.
Sper sa reusesc.Seara dupa baita si biberon adoarme imediat,problema e ca se trezeste la cateva ore plangand si nu vrea decat joaca,brate...Azi nici culcata in patut n-a mai vrut sa stea.Incearca sa se ridice in fund si daca o pun in fund vrea sa se ridice in picioruse.
Consi,spune-mi,Luca cand bea lapticul e culcat pe spate,in patut?Si Aina adoarme la fel cu biberonul dar daca nu o ridic sa regurgiteze,chiar si acum,se trezeste mai tarziu plangand si adoarme mai greu.Asa ca este obisnuita sa adoarma pe umarul meu.
norocuta ce bine trebuie sa fie la 21 de grade.
save multumim.
Tweety7 cum merge diversificarea?
Fetele cu vaccinul,bafta.Maine avem si noi un vaccin.
Si nu in ultimul rand felicitari pentru noile performante ani_nutu,emiliapop,SARILLA.
Sper sa ma duc la culcare acum,totusi...
Andromeda si Aina(05.07.06)
poze cu noi
emiliapop spune:
nebune si asistentele alea pe acolo pe la voi... pai si ea nu vazuse ca fata e racita, de ce i-a mai facut vaccin?
noi mai avem un vaccin la 6 luni, nu am scapat inca de ele
emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)
alexandru
luna a 5-a
www.choosing2lose.com/tickers/458da7435e426/weightloss.png" target="_blank">slabesc !!!
Cristina_Ioana spune:
[quote]Originally posted by Tweety7
Acum, forumistele vechi:
Anasia
Larisa
Sabana
Gabitza
Codritu
Amabella
She_wolf
Monicutza_bb
Bulinutza
Mamanati
Medeea
Madyn
Oona
Oncicu
Toate cele mentionate vor manca o mare bataie de la subsemnata, daca nu apar in urmatoarele 24 de ore.
Si nu doar ele. Sunt inca multe fete care n-au mai aparut de ceva vreme si nu inteleg de ce trag chiulul.
Inteleg ca de mine nu ti-e dor deloc
...oricum, eu te pup dulce
...si pe voi toate...va citesc aproape zilnic, dar nu prea am timp de scris.
Suntem bine, facem 7 luni peste cateva zile si ma tot minunez cum trece timpul. Nu dormim noaptea in continuare, ne chinuie o gingiutza si dintisoru' se incapataneaza sa nu apara...ne mai supara burtica uneori...am facut otita si bronsita, am fost la munte la buni si d-astea...
Avem 10.300 kg si 75 cm la 7 luni ....
desi nu papam mult, dar probabil ca asimilam tot.
Papam legume, fructe, carnita de pui si branzica, dupa care nu prea ne dam in vant. Laptic numai dimieata si seara 
Ta-ta-im toata ziua , spre deliciul lui tati si gelozia lu' mami 
Cristina
lui Luca (21 jun 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos
Cristina_Ioana spune:
Desi eu sunt la bb nr.1, asa cum zicea Irinuca, nu numar, nu calculez si nu masor nimic, nu ma panichez si incerc sa fac totul dupa cum simt...de-asta nu intru prea des sa scriu despre tot ce face Lucu, bine sau rau...sunt tzicnita oare? 
In fine, daca sunt e cu siguranta de la atatea nopti albe 
O veni vreo zi in care copchiii nostri sa faca nanel noaptea? 
Cristina
lui Luca (21 jun 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos
mihatocae spune:
Ii dau iaurt cu fructe de la Ehrmann (cu banana sau cu portocala) si cateodata, mai rar Danonino cu caise.Va pup.
Lucawww.rapidisti.ro/index/A_sustinut_Rapidul_la_numai_15_s.html" target="_blank">Luca rapidistul
5luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ae937687e34549cca3e96&source=browse" target="_blank">Filmuletz
Tweety7 spune:
Cristina_Ioana ba mi-a fost dor si de tine. Daca te-ai fi uitat pe pagina urmatoare mesajului citat, ai fi vazut ca am omis initial pe cateva dintre persoanele dragi mie, dar ca m-am corectat si am trimis listutza 2. In listuta 2 esti si tu. 
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4597e78c6bb5e/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si
Clara