PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 14
MissJJ spune:
Pika-pika uite si la mine e la fel cu baia ea dupa baitza atipeste dar apoi se trezeste plina de energie. Si atunci noi ii facem baitza la 6 jumate la 7 papa atipeste o ora o ora jumate apoi se trezeste si ne jucam cu ea cat mai mult si pe la 10 ii mai dau un biberon si-o pun in pat si doarme pana dim pe la 5 jumate-6. Si noi am incercat baitza papitza si nani da nu merge deci facem baitza mai devreme si pe la 10 cadem franta de oboseala.
Emiliapop i-a facut, a intrebat numai daca a avut febra in ultimele 24 de ore si nu facuse ca aproape ii trecuse raceala si ne-a facut vaccin, a zis ca nu conteaza nasul ca ii curge sau ceva atata timp cat nu a mai facut febra, si cu toate ca i-am dat calpol si am avut grija iar a inceput cu febra si etc ca na era organismul slabit si inca se recupera.
---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
mamidestefan spune:
Buna seara fetelor .
Astazi am lipsit de la cafeluta de dimineata ...
puiutul meu a fost "in dureri" ..cred ca vine al doilea dintisor;
a facut destul de urit si azi-noapte si astazi ziua .
Asa ca chiar daca cu intirziere ..felicitam si noi sarbatoritii zilei ..
LA MULTE LUNITE
..

sarbatoritilor zilei de 16 ianuarie
..
.
Razvan,baietelul lui andra_mag
Alexandru Paul,baietelul lui emiliapop
Madara Aleksandra,fetita lui cinta
Mami de
Stefan-Eduard (21august2006)
adelapop spune:
leistra ai aparut si tu finally
si eu ma simt super obosita, chiar epuizata
ma intreb ce o sa facem cand vor merge pitacii??? 

dar facem noi fatza
quote:
Originally posted by leistra
anasia, multumesc tare mult pentru ghiocel, chiar m-ai facut sa ma gandesc la vremurile cand mergeam la cules de ghiocei, hehe, ce au mai trecut anii![]()
sarilla, draguta, imi pare rau pentru puiutul tau, va pupic si va doresc insanatosire grabnica
tweety, mai da ce succes a mai avut chemarea taau aparut multe fete la apel, cu ocazia asta lr uresz si eu Bine ati revenit, mamici!
bibi, pai sa stii ca si mie mi-e dor de tine, multe salutari!
mada, stai linistita cu printesa ca imi inchipui ce scumpa e ea cred ca-ti vine sa o papi
pika, si tie multe salutari, ca nu ne-am mai vazut prea des pe aici, pe mine sa ma scuzati dar nu prea am timp sa intru, in general ma simt foarte slabita si obosita si am o groaza de treaba si de planuri, fie vorba intre noi nu stiu ce o sa iasa din planurile astea, ei macar sanatoasa sa fiu ca voi vedea eu!
auuu, pai si Patricia ca si balenica, mai greu cu kk, eu ii pun putin ulei de masline din cand in cand in piure
va pupacim
http://photos.yahoo.com/adina_roberta
scumpei
Bianca Maria
mamidestefan spune:
Mai da ce activitate
...
Tweety7 Super tare somarea ta 

Abia reusesc sa mai citesc ..noroc ca sta tati cu Stefan..
anasia, save,mamaluidavid Multumim ![]()
![]()
...Se pare ca deja ne pregatim de al doilea dinte .
mada_mxm Sa stii ca si Stefan avea 8.1 kg la 4luni jumate si asta numai cu sin. Si mie mi s-a spus ca e cam "plinut" desi are in jur de 70cm ..dar ce pot sa ii fac ..daca el papa toata noaptea ..iar ziua maninca cam la 2 1/2 -3 ore ...pot sa il las sa urle de foame. Chiar sa vreau nu pot ..ca incepe sa se inece de plins ..si se inroseste ..de zici ca cine stie ce a patit..dupa ce ii dau sinul ..isi revin instantaneu .
Si in ce priveste premergatorul ..eu nu prea as vrea sa il folosesc la Stefan ...am auzit povesti si pro si contra..si am decis sa ii iau un tarc ...sper ca nu ma razgindesc ![]()
Tweety7 Eu inca nu i-am dat nici un alt lichid in afara de lapte..si nici nu as vrea sa ii dau deocamdata ..
larissa_79 WELCOME BACK. Sper sa ne bem
(sau capucino) dimineata ...impreuna ![]()
mamanati Felicitati pentru MA-MA 
emiliapop Fuguta la vaccin ..si va tinem pumnii 
Mami de
adelapop spune:
woooowww i uite cine a aparut
pai bine iubita chiar nik????
macar asa din cad in cand un semn de viata
io am mai intrebat de tine si ne-a zis muuh ca te epuizeaza pustiu
si biencutza mea ma oboseste din ce in ce mai rau....sau sunt eu defecta?
ref cantarit, masurat etc...nu iti faci probleme pt ca LUCU a luat in greutate ffff bine dar cand iti ia 300 g intr-o luna si o sapt iti pui semne de intrebare

bine ai rev si sa mai scrii ca iti dau na-na
quote:
Originally posted by Cristina_Ioana
Desi eu sunt la bb nr.1, asa cum zicea Irinuca, nu numar, nu calculez si nu masor nimic, nu ma panichez si incerc sa fac totul dupa cum simt...de-asta nu intru prea des sa scriu despre tot ce face Lucu, bine sau rau...sunt tzicnita oare?
In fine, daca sunt e cu siguranta de la atatea nopti albe
O veni vreo zi in care copchiii nostri sa faca nanel noaptea?
Cristinalui Luca (21 jun 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos
scumpei
Bianca Maria
oncicu spune:
la apel Tweety
Am fost plecati 3 zile pe la bunici si de abia am apucat sa citesc aproape tot. Acum urmeaza baita si somnicul si sper ca maine sa intru mai mult.
Pup toate piersicutele si mamicile lor
adelapop spune:
fetelor ce trebuie sa facem cand le ies dintii????le ungem gingiile cu calgel/ calpol? si de unde stim ca sunt dintii?
quote:
Originally posted by mamidestefan
Buna seara fetelor .
Astazi am lipsit de la cafeluta de dimineata ...
puiutul meu a fost "in dureri" ..cred ca vine al doilea dintisor;
a facut destul de urit si azi-noapte si astazi ziua .
Asa ca chiar daca cu intirziere ..felicitam si noi sarbatoritii zilei ..LA MULTE LUNITE
..
sarbatoritilor zilei de 16 ianuarie
..
.
Razvan,baietelul lui andra_mag
Alexandru Paul,baietelul lui emiliapop
Madara Aleksandra,fetita lui cinta
Mami deStefan-Eduard (21august2006)
scumpei
Bianca Maria
mishi spune:
buna seara mamici!!
ma uitam stupefiata ca n-am mai scris de cand mihnea avea 7 saptamani (atat era la semnatura) si magandeam ca nu e de mirare ca nici pe listele cu "forumiste vechi" nu mai apar.
sper ca va mai aduceti aminte de noi, multumim pentru urarile de la 6 luni. asta am apucat sa citesc. sotul meu va mai citeste din cand in cand si ma mai tine la curent cu ce mai fac prichindeii vostri, asa ca, nu sunt chiar in necunostinta de cauza.
sunt, inca o data, convinsa ca nici un copil nu creste la fel ca altul, drept dovada diferitele scheme de diversificare pe care le folositi.
mihnea e un mancacios, lapte de 3 ori pe zi(la culcare cu putine cereale, sa nu-i fie foame peste noapte) si o masa diversificata in jur de ora 15 - preferata lui.
felul 1- supita de legume (morcovi, telina, brocoli, radacina patrunjel, pastarnac, dovlecel, ardei) si , mai nou, carnita de pui sau vita
felul 2- iaurt natural la care pun eu fructe: mere, pere, mango, ananas, portocala, mandarina, banana, ce am prin casa.
dupa masa, servim un delicios suc de fructe
se simte foarte bine si are 8,4 kg si 75cm la varsta lui.
noi nu avem dintisori si abia stam in fundulet.
gangurim toata ziua si am zis deja mama, mai mult meme.
va pup si sper sa va scriu mai des.
Superfericita mamica a lui
Mihnea - 6 luni si...
mamidestefan spune:
Hop si eu ...again.
Adelapop La primul dinte( acum 2 zile) eu nu mi-am dat seama ca e de la dinti...dar am avut parte de o "miriiala acuta" trei zile ..numai zic ca m-a cam trezit noaptea mai des decit de obicei ..Acum il asteptam pe al doilea ...de dat nu i-am dat cu nimic (din auzite nu prea ar rezolva problema decit pentru 10 minute)..dar l-am "tratat" cu :
ZIUA :
- plimbari lungi pe afara ...bine ca vremea tine cu noi
- culcat in leagan (bine ca rezista pina la 15 kg)
- cintecele cintate de mami si de CD - player (suntem dotati cu , cutiute muzicale)
MAI PE SEARA :
- maimutareli cu tati ..cit de multe..
NOAPTEA
- tzitzi "la greu" ... .
BAFTA ..Si sa ai nervii tari ..ca ai mei s-au cam subrezit de atita miriiala ![]()
![]()
.
Mami de
Consi spune:
Adelapop primii dinti sunt incisivii de jos. Asa ca uita-te la gingia de jos si ar trebui sa se vada niste una sau doua umflaturi. In ceea ce priveste timpul in care apar, nu stiu ce sa-ti zic. Eu am observat gingia umflata cam acum o saptamana jumatate si de atunci mi se pare ca nu se intampla nimic. In plus Luca saliveaza foarte mult si roade tot ce prinde.Eu l-am dat cu calgel, dar nu prea are nici un efect. Tot mai bune sunt jucariile de ros.
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

au aparut multe fete la apel, cu ocazia asta lr uresz si eu Bine ati revenit, mamici!

, fie vorba intre noi nu stiu ce o sa iasa din planurile astea, ei macar sanatoasa sa fiu ca voi vedea eu!