PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (22)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adas spune:

salutari la piersicutze si mamici de piersicutze
am intrat doar sa va salut, sa va spun La Multi Ani, chiar daca f tarziu si sa va trimit multi multi
noi am fost plecati in vacanta la bunici. chiar inainte sa plecam nu a mai mers net-ul si nu am putut sa-mi iau la revedere. ne-am intors si net-ul tot nu merge. asa ca schimbam firma de net. numai ca o sa dureze inca cel putin o luna pana o sa ne conectam acum sunt la o prietena si am profitat de ocazie sa intru putin sa va salut. mi-au lipsit f mult sfaturile voastre. dar cu putin noroc o sa revenim curand.
sper ca bebeii sunt bine toti. am vazut pe prima pagina ca sunt dintzosi, stau in funduletz si chiar merg de-a busilea super stef inca nu are dintzi. sta in funduletz, dar mai mult ajutat. a inceput s-o ia si de-a busilea, dar mai mult taras. f haios in orice caz in rest noi suntem bine. imi pare rau ca nu pot sa va pun poze de la craciun.
tweety, ce face clara? cand am vorbit ultima oara erati cam bolnavioare amandoua. sper ca acum sunteti bine.
la toate piersicutzele dragutzele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

hai ca am reusit s-o adorm, sa vedem cat dureaza;
in primul rand, va aduc la fiecare cate un (ghiocel), pt ca au inflorit deja in padurea de la babadag, leistra, si pt tine, sa mai treaca dorul de casa;
sarilla, baiatul, sa va treaca mai repede;
mamidestefan, felicitari pt dintisor!
tweety, felicitari pt diversificare, sa fie o mancacioasa Clara!
la noi a fost o sapt tare agolmerata, imbraca copilu, dezbraca copilu, strange bagajelul, pune apa la termos, tot asa am tinut-o, de, daca am fost "vizitatori";dar a fost frumos, am reusit sa ducem piciorusele in gurita, spunem ta-ta-ta, printre alte cuvinte din alfabetul bebelusilor(taticul este f mandru), stim care sunt bratele lui mami (de care mami este f mandra), numai acolo ne potolim, studiem cu manutele fata, mai dam palmute, ne-am imprietenit cu verisoara mai mare, care nu a mai muscat-o, in schimb, a mangaiat-o;o sa punem si poze;
la papica, noi suntem inca pe laptic si cereale, cred ca trecem in curand pe legume, sa achizitionam si noi un mixer vertical si ii dam bataie;
am uitat sa spun ca stam in fundulet, printre perne, dar vrem sa stam singurele;
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns save spune:

LA MULTE LUNUTE SARBATORITULOR

LA MULTI ANI! ARGHIRMONICA ,hai ca m-ai facut curioasa ,auzi "batrana" si eu care credeam ca sunt cea mai "mare"dar nu am spus-o.

SARILLA pupacimbb bolnavior sa-i treaca cat mai repede

MAMIDESTEFAN felicitari pt dintisor

IRINUCA ,chiar iti admiram puiutii cum fac baie impreuna, mancei mama pe ei

MAMALUIDAVID , Radu se stramba si este chhh..... orice lichid inafara de lapte ,il mai pacalesc cu citeva lingurite de apa si cand este somnoros mai bea si putin ceai cu sticluta,si noi suntem constipati noi nu facem kk cate 2 zile

TWETY ,pupacim mancacioasa si sa o tineti tot asa

la noi ce este nou,.mami ne da cate o coaja de paine ca sa ne potolim gingiile si se lasa cu scandal marecand ii iau painea mototolita.

va pupam, ca iesim este o zi super afara

SAVERADU(03.08.2006) SILUCIAN(13.10.1993)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Adas te asteptam cu mai multe postari peste o luna. Ai grija ca vei avea de recuperat.
Save, Anasia

Fetelor, vroiam sa va intreb de ce tineti neaparat sa le dati apica bebeilor. Nu e lapticul suficient pentru potolirea setei? Sau suculetele de fructe? Ori cele de legume? Nu de alta, dar vreau sa stiu daca trebuie sa-i dau si eu Clarei.

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4597e78c6bb5e/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Buna fetelor!
Elena mea s-a constipat rau. Azi a plans in timp ce facea kk.Mi-a fost asa mila de ea! Banuiesc eu ca din cauza piureului de morcovi.Pacat ca tare ii placea! Ieri am incercat sa-i dau cartof si nu a vrut, azi am incercat iar...fara rezultat. Voi renunta o perioada la cartof. Asa ca m-am gandit la dovlecel. Am inteles ca e mai laxativ, dar nu stiu cum sa-l fac. Asa simplu? Voi cum il dati?
mamaluidavid sa stii ca nici Elena nu bea lichide. Acuma tot incerc sa-i dau ceai de musetel, dar sta cu bibe in gura, se stramba, mai mesteca. E drept ca nici nu vreau sa il indulcesc.Si nici apa nu-i prea place. Asa o gura doua.

Mihaela si Elena Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Tweety eu stiu ca apa se introduce dupa ce incepi cu alimentele solide. Mie asa mi-a spus doctorita, sa-i dau apa plata mai ales ca incepea sa i se intareasca scaunul. Dar tu daca ii dai san dupa masa e ok din cate stiu eu. Eu nu-i mai dau san decat seara o masa si noaptea, iar formula este mai consistenta.
Pupici la Clara, ma bucur ca e mancacioasa.

Mie tare dragi imi sunteti,mamici cu 2 bebei. Se simte ca sunteti mai relaxate si cred ca va puteti bucura mai bine de copilas decat cele la primul. Nici eu nu ma prea stresez acum, la inceput a fost mai greu. Nu cantaresc, nu masor, dar incerc sa ma informez cat mai bine, sa nu fac ceva greseli de care sa-mi para rau mai tarziu. Sa va creasca mari copilasii!

Mihaela si Elena Maria (9 aug 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

quote:
Originally posted by mamaluidavid
Bebeilor vostri le place apa? Patriciei nu si nici ceai nu vrea.
Mada cum mai merge cu diversificarea?

Fata mea bea ceai chiar destul de bin intre mese uneori si 200 de ml si cu apa o mai pacalesc dar nu mult ca isi da seama si nu mai vrea.
Legat de diversificare eu nu stiu ce sa mai zic i-am dat timp de 4 zile la rand supica crema si la iceput parca era bine in a treia si a patra zi deja a inceput cu greata plans si refuzat. Nu stiu ce sa zic sa mai astept sa mai insist, nu vreau sa isi faca de fiecare data greata si sa asocieze mancarea cu asa ceva. Nu stiu nici eu ce sa zic.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

quote:
Originally posted by mihaelagrosan

Tweety eu stiu ca apa se introduce dupa ce incepi cu alimentele solide. Mie asa mi-a spus doctorita, sa-i dau apa plata mai ales ca incepea sa i se intareasca scaunul. Dar tu daca ii dai san dupa masa e ok din cate stiu eu. Eu nu-i mai dau san decat seara o masa si noaptea, iar formula este mai consistenta.
Pupici la Clara, ma bucur ca e mancacioasa.

Saru'mana de raspuns! Dar, mai am o intrebare: In eventualitatea in care nu mai vrea san, cata apica ii pot da?

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4597e78c6bb5e/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

La Multi Ani tuturor sarbatoritilor de weekendul asta si de azi! Pupici multi la toata lumea si un an cat mai minunat!
Legat de lichide in afara de lapte de ex pe cutia de la laptele care il dau fetei scrie ca intre mese daca cere copilul i se poate da apa sa bea eu ii dau ori apa simpla ori ceai de musetel si uneori chiar ii e sete ca trage din biberon de sa rupa tetina nu alta.
Sarilla imi pare rau sa aud ca se simte asa rau bebe multa santate ca stiu ca e tare urat, fata vecinei mele a avut asa si a durat vreo saptamana si de la spital nu i-au dat nimic decat niste prafuri ca sa nu se deshidrateze. Va uram insanatosire grabnica si multi pupici de la noi si pt bebe si pt mami!

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Buna gagici! Pentru cele care au probleme cu constipatia la BB-ei, mai puteti incerca cu putin suc de mandarina sau portocala, e usor laxativ sau tot asa, putin suc de pere... Si ceaiul de musetel ajuta, eu am luat de la Milupa, Toni a mea mai bea din cand in cand, e drept nu foarte mult, ea manaca deja 2 mese solide.

www.dropshots.com/antonia25

Mergi la inceput