PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (22)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

5 luni
RENATA
CODRIN
TOMA

ARGHIRMONICA

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Iata si noutatea zilei de ieri :
Suntem dintzosi .
Ne-a iesit primul dintisor

Consi,maryion Ati avut dreptate ...dintzisorul era de vina ...
Oricum ieri a atins apogeul l-a capitolul miriiala ..m-am tot uitat in gurita lui ..dar nu vedeam nimic ..aseara cind sa pape piureul de orez i-am pus degetul pe gingie ..si surpriza dintisor .
Am fost tare bucuroasa a crescut baiatul mamei..are dintzi dar azi mi-a mai trecut ca ma gindesc ca o sa cam atenteze la sfircul meu cind papa tzitzi.

Mami de Stefan-Eduard (21august2006)

Mergi la inceput

ce harnicutze ati fost fetelor de aseara pana azi! Tweety mai trebuie sa strigi prezenta, ca uite cum vin fetele noastre!

Mamaluidavid, Oanaalex daca nu vor apa incercati suc de mere lungit cu apa. Eu pun o parte suc si o parte apa, cantitatea difera functie de cat suc imi iese dintr-un mar.

Louisa eu trecerea de la Nan1 la Nan2 tocmai am finalizat-o ieri. Am facut in decurs de o saptamana. Luca bea cam 7 masuri de lapte la o masa (are 3 mese de lapte pe zi). Asa ca in prima zi i-am dat 1 masura de Nan2 si 6 masuri de Nan1, a doua zi 2 masuri de Nan2 si 5 masuri de Nan1 si tot asa...Noi am facut schimbarea progresiv, dar sunt si mamici care au schimbat dintr-o data. Cum crezi tu ca e mai bine.

Lushk m-ai demoralizat. De o luna are gingiile umflate si nu i-au iesit dintii?! Pai la noi care s-au umflat de saptamana trecuta...Sper ca totusi in 2-3 saptamani sa strapunga si la Luca giingiile (ca sunt umflate 2).

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

am revenit si noi, tweety, , am fost plecati de sarbatori si n-am avut net, am venit abia aseara;e bine ca ne mobilizezi
Codrin Marius, Toma
Renata Maria
Arghirmonica
multumim si noi pt urari; tb sa fug ca plange pitica;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamidestefan

Iata si noutatea zilei de ieri :
Suntem dintzosi .
Ne-a iesit primul dintisor

Consi,maryion Ati avut dreptate ...dintzisorul era de vina ...
Oricum ieri a atins apogeul l-a capitolul miriiala ..m-am tot uitat in gurita lui ..dar nu vedeam nimic ..aseara cind sa pape piureul de orez i-am pus degetul pe gingie ..si surpriza dintisor .
Am fost tare bucuroasa a crescut baiatul mamei..are dintzi dar azi mi-a mai trecut ca ma gindesc ca o sa cam atenteze la sfircul meu cind papa tzitzi.

Ia zi Mamidestefan cate luni si saptamani are Stefan sa-l trec la dintzosi. Trebuie sa recunosc, mi-e fooooarte lene sa calculez eu.

atat sunt de mare
pozele noastre

Mergi la inceput

Sarilla iti tin pumnii sa se faca cat mai bine Razvanel si sa ii treaca cat mai repede!

atat sunt de mare
pozele noastre

Mergi la inceput

Anasia bine ai revenit. Sa ne povestesti cum a fost in deplasare.

atat sunt de mare
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

Felicitari mamidestefan pentru dintzosul tau.

La noi inca nimic. Mai asteptam.

Putem sa papam si fara dintzi!!!!!!!!!!!!!!!

Varsta Darius: http://b1.lilypie.com/aQySp2.png

Pozici:
http://new.photos.yahoo.com/maryion_71/album/576460762384577504

Mary mama lui Darius-Theodor nascut pe 14 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Sarilla pentru Razvanel cel bolnavior sa se faca bine cat mai repede! pentru tine sa ai forta si rabdarea sa treci cat mai usor peste momentul asta dificil.
Mamidestefan bravo pentru puiul dintzos!!!
Eliza ieri i-am dat un varf de lingurita de piure de morcovel cu cartofior(de la borcanel) si azi vreo trei linguritze din acelasi fel de papica. Daca o vedeati, fetelor! A gangurit tot timpul cat a papat si deschidea gurita sa-i mai dau. Era asa incantata de noua ei experienta. Ma gandesc ca nu va fi asa de speriat diversificarea asta. Doamne ajuta sa ramana la fel de pofticioasa si papacioasa!
Anasia, Dana_Oprea bine ati revenit!

Asa mai gagici, scrieti, fiti cat mai !!! Manca-le-ar mama pe ele de dulcinele!

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4597e78c6bb5e/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Consi Pentru listuta :la 4 luni,trei saptamini si trei zile avem primul dintzoc.

Maryion,Tweety7 Multumim ...suntem tare mindri.

Mergi la inceput