Aspirante optimiste > 20ani(35)
Raspunsuri - Pagina 22
Olivia26 spune:
Anca, din cate mi-au zis fetele ar cam fi ceva probleme cu mobilitatea. Diseara o sa ne spuna exact ce trebuie facut.
"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Noi
Numaratoare
nushulica spune:
fetelormultumesc pentru raspunsuri...oricum ma apucam ca n-am stare dar vroiam sa mai aflu niste pareri
rox_dox weolcome back!!!si pune-te pe treaba ca nu stii cand te trezesti cu barza la usa
lauricitu cum stai ca nu mai stiu?faci tratament ceva sau lucrezi?
INGRID
danielaradu spune:
neatza fetele
am intrat un pic dela serv restul vb deseara
TB 37.2
azi ziua 5 de intarziere nu mi-a venit
sani mari, sfarcuri dureroase
azi as lua un test sa-l fac nu stiu dak o sa se pozitiveze cu orice urina dar tare as vrea sa fac unul
o asteptam pe bebita
ancadragoman spune:
Dani sigur e bb,temp e super...
De cate zile ai temp asa mare?
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
olim spune:
ce mai faceti voi fetelor?
eu pe zi ce trece tot mai rau, adica mie rau dimineata, am ameteli, , mi-e somn.Am decis sa fac tyestul dupa ce imi trece ciclul, daca vine, daca nu pe 2-3 februarie.
oricum , cand aude de, da ca Alexandru asa, Alexandru pe dincolo, il cearta de ce ma supara, etc, , e atat de incantat, ca mie si frica sa nu il dezamagesc.
mai citesc si revin.
va pup pe toate
monica11 spune:
buna fetelor
ce mai faceti?
am recuperat cu cititul din urma..tare harnicutze sunteti!!si e bine
RAMONELLA-- as vrea sa te intreb, daca nu te superi , ce medic ginecolog ti se pare ca e ok in cluj...as vrea sa fac si eu niste analize specifice si as vrea pe cineva profesionist..din pacate nu cunosc prea multe in domeniu asta....ma poti ajuta?
Multumesc anticipat.
eu is Z5 cu o TB = 36,4...si cam gata cu uratii...asteptam perioada fertila sa
spor la lucru..e tare greu lunea