** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (19)
Raspunsuri - Pagina 6
vas spune:
Chiqui, baietel scrie acolo, dar eu la munca nu scriu decat cu diacritice, si aici le citeste aiurea. Scuze.
O sa fiu si eu mamica
chiquitita spune:
Vas, multumesc mult. Intre mine si sotul meu e doar o luna diferenta. Dr mea parca vedea si ea tot baiat dar nu era sigura.
Chris27 ce nume frumos ai ales pentru fetita!
P.S. Am luat examenul. Pauly tu ce ai facut la examene?
19+
mica0307 spune:
Neatza burtici,
Am revenit si noi din concediu. Nu am avut multe pagini de recuperat pentru ca va citeam in fiecare zi da nu reuseam prea des sa scriu.
Roxicucu felicitari pentru baietel, ti-am pus un .
Sper ca maine sa reusesc sa pun si pozele din America.
Pupicei
Mica 22+
Poze
dianalaura spune:
Buna dimineata gravidute!
Roxicucu, felicitari pt baietel! Concediu placut alaturi de sotul tau!
Iuliabraila, imi pare rau de tatal tau! Stiu ca la un moment dat zici ca nu mai poti, ca cedezi psihic, dar iti spun din proprie experienta ca D-zeu te intareste in momentele alea...si eu am avut in urma cu 10 ani o experienta asemanatoare, bine, nu se compara, era un unchi, D-zeu sa-l ierte, care nu avea copii si care imi era ca un bunic, insa aveam 17 ani, si ingrijeam de un barbat de 60 de ani in coma...Faza respectiva m-a maturizat foarte mult..Iar acum in luna octombrie bunica mea a facut multiple accidente vasculare...a stat vreo luna in spital..acum e acasa, dar tot pe pat...(cu pampers)...stiu ce inseamna sa ai un om la care tii ca la ochii din cap si sa vezi ca se chinuie...si mai ales ca bunica e constienta, e foarte lucida...
In fine, dar pentru bebei nostrii trebuie sa fim tari si sa fim optimiste...asta e mersul vietii...din momentul in care ne nastem suntem sortiti sa si murim la un moment dat...
Scuzati-ma fetelor ca v-am impartasit si eu din experienta mea nu prea placuta si ca poate v-am intristat...de acum trebuie sa schimbam foaia si sa fim vesele...mai avem cam jumatate de drum de parcurs si o sa ne tinem puiutii in brate....
dia 22 + Stefan
bebe
poze
poohy spune:
Neata burtici!
Mie nu mi-a zis niciodata cat e colul - a zis doar - col lung. Nu stiu peste cati cm se considera col lung.
Pauly, si eu tot de Vladareanu si Herghelegiu am auzit (mi-i recomandase cineva la inceputul sarcinii). Parca zicea ca Vladareanu e mai scump si se poate sa nu vina la nastere noaptea - daca tin bine minte. Dar nu era vorba despre Euroclinic - acolo la ce preturi sunt presupun ca nu se pune problema sa nu vina.
Vrei sa nasti la Euroclinic? Si eu m-am gandit, mai ales ca stau la 5 minute pe jos de spital, dar am zis ca la prima nastere incerc la un spital de stat si pastrez banii pentru bebita.
Anca 20+
poze
bebelusa
poohy spune:
Am schimbat saptamana :D Azi facem fix 21 de saptamani.
Iuliabraila,
Chiqui, felicitari pentru examen!
Anca 21+
poze
bebelusa
petit_ange spune:
Andradap, Vali 5,CristinaMaria va multumesc pt incurajari, sper si eu sa fie bine bebelusul meu si sa nu ajung la amniocenteza. Miercuri aflu rezultatul.Apropo de amnio e cineva care a facut?
Roxicucu felicitari pt baietel si sa ai parte de soare in croaziera!
Mica bine te-ai intor din departari!
Chiqui felicitari pt examen.
Iuliabraila
O zi buna.
Revin miercuri cu o veste buna . SPER.
Pupici.
16+
The world is full of wonders if you look with open eyes!!!
piticasigogosica spune:
Buna Burtici
Am aparut si eu.Asa cum v-am spus nu am scapat de raceala si de joi seara am cazut la pat;
Asa ca vineri si sambata am stat in casa:ceaiuri,citrice si muuuulta transpiratie.Acum sunt bine,dar am inca muci...
Iris e si ea bine inca mai tuseste putin,dar nu ma astept sa scape de tuse asa usor.bine ca a inceput sa manace.
Vineri avem programare la eco.Abia astept.Sunt asa indecisa cand vorbesc cu burtica...cand el,cand ea...
FELICITARI mamicilor care au aflat sex-ul !!!!
Si LA MULTI ANI mamicii sarbatorite!
poze
Iri +21 si Iris
chiquitita spune:
Multumesc pt felicitarile pt examen. Mai am 4.
Miercurea viitoare merg din nou la eco 3D. Sper ca acum o fi destul de clar sexu' sa stiu o treaba. Toate chestiile babesti indica ca e baiat, Vas a zis ca e baiat, si dr i s-a parut la fel.
19+