** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (19)
Raspunsuri - Pagina 7
mica0307 spune:
Mi-am facut si eu programare la eco pentru miercuri.
Am o forfoteala in burta de ieri.... Mai simte cineva asa???
Mica 22+
Poze
ELTEKA spune:
Vas, dar tie ce iti iese, ca vad ca nu ti-ai pus carucior; nu ti-a confirmat inca doctorul?
Fetelor, s-a inselat cartea lui Vas la careva? Mi-e mi-a zis baiat si indraznesc sa martusrisesc ca eu asa de tare imi doream o fetita...
Vineri merg la control! Abia astept, ca am o luna de cind nu am vazut bebele, si abia astept sa vad, la mine de ce nu forfoteste? Se plimba numai dintr-o parte in alta a burtii, cind sus cind jos, ca ma si doare cind ma apasa pe vezica, dar nu ma pocneste o data, macar o data. Ce sa-i fac?
Poate daca-l imping cu degetul? Parca tu Dianalaura ziceai de asta. A lovit dupa? S-a enervat?
Ieri am fost la karaoke. Aici in Japonia e o adevarata pasiune, toata lumea merge, mai ales cind iese de la servici, sa se descarce . Numai ca e altfel decit la noi, sint locuri speciale, cu zeci de camarute dotate cu un televizor plat mare de tot, aparate si telecomanda si o carte. Nu e nimeni altcineva, fiecare persoana sau grup e in camaruta lui. Tu introduci codul melodiei dintr-o carte, si apare pe televizor.
Am cintat ieri de n-am cintat in viata mea atita, ca eu oricum nu prea am voce, dar aici oricum nu vedea nimeni decit tati, insa bebe nu s-a sinchisit nici la racnetele mele afoane...Ce sa-i fac sa-l conving ?
Elteka
Venus2007 spune:
Vali ti-am vazut pozele de la Bran. Ce de zapada ati avut.... Noi nu am vazut zapada anul asta.
Fetelor ce liniste e azi pe aici. Si eu care credeam ca se va intoarce toata lumea din concediu si sa vezi ce povesti si poze... Va astept.
cristalina spune:
Buna ziua burtici!
Eu citesc plina de constiinciozitate aici, numa' ca stau cam prost cu scrisul..:)
Sobi, placenta anterioara daca e mai sus inserata nu pune probleme la operatia cezariana, pentru ca doctorul tare uterul mai jos.
Lungimea colului depinde mult si de cat de plina e vezica.
Iuliabraila, sanatate multa iti doresc si toate cele bune familiei tale. Tare greu trebuie sa fie. No spa face bine, duphastonul din saptamana 20 il cam iei degeaba, placenta isi face treaba singurica.
Ralucami, height of uterul este inaltimea la palpeaza doctorul uterul tau pe burtica, se masoara in sus, spre sani. Colul este "la iesire", partea dinspre organele genitale externe. Pe acolo iese bebe si daca se sterge, adica se micsoreaza, sau se largeste prea devreme nu e bine.
Iri, sanatate multa si sa va treaca repede.
Am uitat ce am citit in rest, sa-mi fie rusine. O zi frumoasa sa avem!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
mica0307 spune:
Eu eram. Am uitat ca am facut cateva modificari in listuta si sunt pe Venus.
Mica 22+
Poze
brambushca spune:
Salutare burtici!
Nu stiu la voi cum e dar eu stau ca pe ace daca timp de cateva ore nu-l simt pe bebe ca misca. Ma agit ca o prostutza cum zice sotul meu, imi tot mangai burtica si vorbesc cu el sa-mi dea un semn ca e totul in regula si doar s-a odihnit putzin. Am avut cateva zile cand l-am simtit foarte des si eram in culmea fericiri, dar de ieri incoace a devenit destul de lenes. Aproape ca nu l-am mai simtit si m-am cam speriat. Acuma de vreo jumatate de ora mi-a dat una sa simt ca e acolo dar mai trebuie sa si doarma... Si voi sunteti la fel de ingrijorate cand nu-l simtit pe bebe?
Oana 19+
poze.
dianalaura spune:
elteka, stai linistita! Nu eu ziceam de impins cu degetul...dar si eu imi tot mangai burtica si vorbesc cu el, ii citesc...acum i-am cumparat o carticica cu ilustratii, cu povestea "motanul incaltat", si l-am pus pe tati sa-i citeasca...
Ce concluzie am tras eu pana acum, e ca Stefanutul meu face ce vrea si cand vrea...(dar el e un piculet mai mare decat bebe tau). Seara pe la 10 jumate-11, cand sa ma culc eu, are program de joaca...in rest peste zi...cand vrea el...are zile cand se zbenguie mai tare, si atunci il simt ca lumea, chiar si la exterior cu mana, si are zile cand e mai linistit, de ma rog si eu sa imi dea un semn ca e ok. Abia astept si eu sa ma duc din nou la eco, cred ca la 1 februarie o sa ma duc...
dia 22 + Stefan
bebe
poze
brambushca spune:
Vas sotul meu e mai mare ca mine cu 28 de zile. Hai zi-mi repede se confirma ca e baiat sau mai am vreo speranta sa fie fetita!
Oana 19+
poze.
pauly spune:
buna gravidutele mele,
chiqui felicitari ptr examen...eu primul il am in 26 ianuarie...mai am putin timp sa ma pregatesc.eu am sapte in total...dar sper sa fe bine.
poohy da as vrea sa nasc la euroclinic...ma incanta foarte mult ideea , ii un pic problema cu distanta...dar o rezolvam noi.
brambuscha bebe mai si doarme...ptr ca el trebuie sa creasca...eu nu ma mai panichez...in fiecare zi o simt, dar nu incontinuu...oricum sunt foarte linistita ptr ca stiu ca doarme daca nu misca si asa si ii..cand se trezeste ma semnalizeaza destul de puetrnic...efectiv o simt cu se intoarce...se simte si la mana cum se rostogoleste ceva in burtica.
roxicucu felicitari ptr baietel.
apropo de cursuri prenatale si gimnastica am gasit si eu in Timisoara...sunt super fericita i-mi doream mult sa fac.le incep din 2 februarie ca pana atunci nu prea am timp.
pupici la toate,
17+(maine 18+)
poze
piticasigogosica spune:
Si au am auzit ca la Euroclinic sunt super conditii.Poti chiar sa vi cu doctorul tau;E in regim hotelier.Insa sunt si preturi pe masura.Am inteles eu ca sunt 1.500 Euro nasterea normala cu cateva zile de spitalizarea;daca vrei sa mai stai mai platesti!
poze
Iri +21 si Iris