** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (19)
Raspunsuri - Pagina 8
pauly spune:
iri in regim hotelier ii valabil daca i-ti duci doctorul sau sotul.eu as vrea sa nasc cu un doctor de la ei dar sa stea sotul cu mine in camera...pe net am vazut ca in camera mamei are si o canapea extensibila...aia la rezerva vip, adica cum zici tu la un banut in pus.nu m-ar deranja sa platesc in plus daca l-as putea avea pe sotul meu alaturi.
pupici
17+(maine 18+)
poze
lbelciug spune:
Buna fetelor,
Serbanela, incearca sa fii mai optimista, BB de regula mai schimba lucrurile si in bine! Iti doresc sa-ti revii la starea de sanatate si morala optima cat mai curand!
Vali5, minunate pozele de la Bran! Vai si ce zapada ati gasit acolo! Superba poza cu tzurtzurii! Cat a fost cazarea in per aceea?
Roxicucu, sejur placut pe Mediterna si neaparat sa ne arati poze la intoarcere!
Ralucami, mai spune-ne o data te rog ce ti-au spus la cursuri apropo de masajul sanilor? Cum se face? Merci.
Mica, ce mai faci? Tu vrei/poti sa mergi mai incolo la cursurile de la Giulesti?
Fetelor la care nu au miscat bbeii, nu va faceti griji, f curand ii veti simti!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 19s cu BB2
Forum despre Flori Presate (3)
mihamora spune:
Buna fetelor, nu am mai intrat de f multa vreme aici din cauza unor probleme care in mare parte s-au rezolvat spre fericirea mea, dar trebuie sa stau numai in pat. nu e nici o problema daca totul e ok.
Vroiam sa va spun ca bebe este .
Il simt miscandu-se in fiecare zi, dar nu in continuu.
mi-am cumparat si eu azi crema impotriva vergeturilor (mustela).
Va
21+
mica0307 spune:
Buna Liviana,
As vrea sa merg la cursuri da am inteles ca sunt dimineata si nu prea pot sa plec de la serviciu. Ma duc si eu miercuri la eco si o sa imi intreb dr unde se mai fac cursurile. Poate gasim unele cu un program mai convenabil.
Mica 22+
Poze
abras spune:
Mica,
Cursurile de pregatire facute la centrul Vaniei Limban, sefa moaselor de la Municipal, sunt dup-amiaza, undeva in zona gara de nord. Daca vrei coordonate iti pot da pe PM ca nu stiu daca am voie pe forum... sau am??
Acolo programul e:
Masaj gravide
marti, joi
15:30-21:00
Gimnastica posturala & respiratii gravide
marti, joi
18:00-19:00
Module pregatire pt. nastere
marti, joi
19:00-21:00 - flexibil -
Ioana,
17+
mihamora spune:
pauly - uite cateva comentarii despre medicii de care ai intrebat aici:http://www.reclama/modules.php?name=Liste&file=index&func=lista&catid=5&order=a
21+
lbelciug spune:
Mica, eu ma gandeam sa merg dupa ce-mi voi reduce progr de lucru la 6 ore si sa ajung deci pe la 10-30 la servici. Avantajul la Giulesti e pretul mic si calitatea ridicata. Atentie, nu e vorba de cursuri (desi din discutii afli multe info si ca teorie), ci de gimnastica prenatala.
Abras, si eu vreau info despre costuri pe PM, te rog.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 19s cu BB2
Forum despre Flori Presate (3)
abras spune:
Liviana,
Din pacate nu stiu nimic despre costuri ca eu nu am inca o idee clara despre programul meu (eu am un orar destul de haotic la birou), dar o sa sun saptamana cred si va spun si voua ce aflu. Daca vreti sa va clarificati mai devreme, numerele de telefon de la centru sunt 0722 288 856, 0724 292 072.
Ioana, 17+
chiquitita spune:
brambushca esti exact ca mine. Si eu mai sper la o fetita. SI sotul meu e mai mare ca mine cu 27 de zile!!! Plus ca suntem in saptamana 19.
19+