** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (19)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Mica, Abras, merci mult pt PM-uri.
Info pt arondatele la CMU:
Cursuri prenatale se organizeaza in fiecare prima miercuri din luna la CMU Arcul de Triumf - gratuit pt arondate. Urmatorul va fi pe 7 febr si il tine moasa Vania Limban de la ora 18. Dureaza cca 1-1:30 ore.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 19s cu BB2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

fetelor, tocmai am venit de la cumparaturi...v-am spus ca am un nepotel, si maine ma duc in vizita, sa-i urez bun venit pe lumea asta! Si cum nu pot merge cu mana goala am fost mai devreme la un magazin de copii si i-am cumparat un compleu cu pantalonasi, camasuta ce se leaga in lateral, de luat peste body, caciulita, manusi si barbetica. E un vernil frumos cu alb, nu am vrut sa ii cumpar albastru, nu de alta dar fiind baietel m-am gandit ca toata lumea o sa ii ia numai lucruri albastre. Mie imi place albastru, dar ma gandesc ca mamica lui, ca si mine, vrea sa isi imbrace copilul si in alte culori (galben, verde etc).
Sunt atatea hainute de bebe superbe, micute.....si nu m-am rabdat si am cumparat si pt bebe meu un costumas albastru, cu camasuta si pantalonasi + caciulita!
Oricum, pana la venirea pe lume a bebe-ului meu mai trebuie sa cumpar hainute si la altii, in martie trebuie sa nasca o verisoara iar in aprilie va naste cumnata mea.
Va dati seama cati verisori si verisoare de aceiasi varsta!!!

dia 22 + Stefan
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Liviana ar trebui sa mergem si noi, nu?

Mica 22+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Asa ar trebui, Mica. Daca pot, eu incerc sa vin cu toate ca stiu despre ce se vorbeste pt ca in 2005 am participat la cursurile Vaniei tinute la Municipal. Pt a participa la cel de la CMU cred ca trebuie facuta o inscriere. Mai multe info le putem obtine prin telefon la sediul din Clucerului.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 19s cu BB2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Abras, merci mult de informatii!
Poti te rog sa imi trimiti si mie detalii prin pm?
Am incercat sa dau telefon la numarul pe care l-am gasit pe net pentru cursul de la spitalul municipal, dar se pare ca e dealocat...

merci mult!

Anca 21+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Liviana,

O sa merg maine in sediul din Unirea la medicul de familie. Poate au si aici informatii si iti spun.

Mica 22+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Salutare gravidute, ce mai faceti?
Eu am avut probleme cu netul la servici(o saptamana nu prea a mers si astazi am avut de citit un capitol intreg). V-am citit cu sufletul la gura si va doresc tot binele din lume la toate(nu dau nume, prefer sa va bag pe toate la un loc)Noi am fost saptamana trecuta la echo 4D(intr-adevar in timp real)care era in acelasi timp cu 3D,doar cateva imagini cu bebe clar de la 4 D pentru ca masuratorile le face tot pe 3D(cel putin asa mi sa parut mie). Sa stiti ca eu am facut echo la 23 saptamani si 3 zile si mia zis doctorul ca nu este nici o problema se poate face pana la 24 si am platit 425 adica 4 mil-echo, 200-dvd,3 poze gratuit si a patra poza=50000.

Paula24+

poze

Mergi la inceput

Fetelor aseara a fost asa de bucuros sotul meu ca la simtit si el pe bebe.Aseara sau schimbat rolurile cu tinutul in brate in pat si cum il tineam noi pe tati in brate,bebe incepe sa dea din picioruse, dar tati intreaba:
-graso(asa ma alinta)asa respiri tu sau pe mine ma loveste bebe?bineinteles ca era bebe.
- iar ma loveste graso, ce nazdravan este.
doamne nici nu va imaginati ce incantat era ca il simte si el pe bebe, asa sunt si sotii vostrii(nu isi mai incap in piele de mandri, ca al meu de dimineata numai de asta mia vorbit in drumul spre servici.)

Paula24+

poze

Mergi la inceput

Vali5 sa stii ca si eu sunt sunt suparata pe tema sanilor, mi-au crescut brusc si cu toate cremele mele primite din Italia tot degeaba am sanul stang plin de dungulite rosiatice si dreptul mai putin. Si ma dau aproape in fiecare zi dupa ce fac dus seara ma creia o pauzasc peste tot si tot degeaba daca nu avem pielea elastica (asa cred)asta o sa ni se intample.
Apropos de kg luate in sarcina,pana acum am 8 kg luate

Paula24+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Mihamora, vei avea baietel? Felicitari! O sa iti pun un carucior albastru langa nume pe listuta! Am vazut ca nu ai inca 10 mesaje. Scrie repede, dupa 10 mesaje acestea nu mai sunt moderate si iti apar automat pe forum.

dia 22 + Stefan
bebe
poze

Mergi la inceput