** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (19)
Raspunsuri - Pagina 10
pauly spune:
mihamora multumesc ptr link, dar se pare ca nu functioneaza.oricum pana acuma numai cuvinte de lauda am auzit..va multumesc la toate ptr info.
dideip ma bucur ca ti-ai vazut puiul i e bine.abia astept sa ma duc si eu la eco 4D.avem programare pe 31 ianuarie.
pupici,
17+(maine 18+)
poze
mihamora spune:
pauly- imi pare rau ca nu a mers link-ul, dar poti sa cauti pe google - medici ginecologi - , gasesti acolo.
21+
eimotto spune:
Buna seara gravidute!
Am trcut si noi sa va uram o saptamana buna si linistita.
Eu sunt un pic suparata deoarece ieri si azi dimineata iar am avut in secretie cate un firisor de sange dar este adevarat ca sambata nu am stat deloc cuminte, ca mi-a trebuit varza calita si am bucatarit fo ora iar rezultatele se vad... De ce nu oi sta eu cuminte in pat nu stiu...
Poimaine am programare la eco si incerc sa aflu cat costa(momentan au telefonul defect) M-a sunat o prietena mai "mica" cu o luna decat noi si mi-a spus ca a costat-o 4.5 milioane (eu stiam de 3), sa nu ma fac de ras pe acolo. Paula se apropie de ce ai platit tu, la Diagnosis ai fost cumva?
Apropos de miscarile lui bb, desi sunt la a doua sarcina si ar trebui sa fiu mai "experimentata", zici ca a trecut cineva cu buretele peste creierul meu... Zilelle trecute panica mare, mi s-a intarit burtica. Da-i cu nospa. Mai dar nu mai trecea, contractia era permanenta. Pun mana mai jos si burta moale, pun mana pe stanga la fel, numa in dreapta sus tare, beton. Si atunci pricepe fata ca nu era nicio contractie, era bb ghemuit acolo.
va pup pe toate
Mamica de Iulia (06.02.2004) si 23(cred)
eimotto spune:
Mai fetelor o intrebare am si eu ca nu stiu cum sa ma semnez
Acum am 24 saptamani si 5 zile (socotelile mele) Eu cum scriu?
24, 24+, 25 ()
Mamica de Iulia (06.02.2004) si 23(cred)
dianalaura spune:
eimotto, semneaza cum vrei tu! eu sunt asa mandra cand schimb saptamana ca din prima zi deja schimb! de exemplu, acum am 21 sapt si 5 zile, dar eu m-am trecut cu 22 . Ca deh, de miercuri intram in sapt 23, adica in luna a 6!
dia 22 + Stefan
bebe
poze
Florentina Roman spune:
Buna, burticute!
Doamne, da harnicute mai sunteti la scris!
Andrada, ai o burtica foarte mica, eu aratam asa inainte de a fi insarcinata!Acum am o superburtica, la prima sarcina aratam asa cand eram prin luna a 8a...
Am vazut ca vorbiti de cursuri ptr gravide:eu am facut acum 5 ani la Filantropia, a fost tare dragut, la sfarsit ne-au dat si cadouri si ne-au pus si niste filme cu o nastere normala si o cezariana. Pe mine m-au impresionat asa de tare, ca seara mi s-a rupt apa, iar a doua zi am nascut!
Pe voi va ustura stomacul?Pe mine ma apuca niste usturimi cateodata, ca-mi vine sa plang...
21+ si Tudor(5.07.2002)
Florentina Roman spune:
Mi-a spus cineva ca ptr constipatie pot sa beau ceai de crusin. Am cumparat ceaiul, intr-adevar scrie ca face bine in astfel de cazuri, dar nu scrie nimic de sarcina...Oare ii fac rau lui bb daca beau din el?
21+ si Tudor(5.07.2002)
dianalaura spune:
Florentina, incearca mai degraba sa mananci un fruct sau doua de kiwi dimineata pe stomacul gol. Crusinul e destul de "violent", din cate stiu eu..scapi de constipatie dar treci pe diaree...
dia 22 + Stefan
bebe
poze