** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (19)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Diana, am incercat cu kiwi, chiar 3 odata si n-a mers. Am mancat si Activia, prune afumate, alte iaurturi, am renuntat si la paine o perioada, dar...nimic. Singura solutie pe care am gasit-o pana acum a fost supozitorul cu glicerina.De aceea as incerca si crusinul, dar mi-e teama sa nu-i fac ceva lui bb, mai ales ca am si placenta jos inserata si contractii destul de dese...

21+ si Tudor(5.07.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Eimotto, la Diagnosis am facut eu eco si am platit 390 RON. Eu am fost la Dr. Pop Adrian, pe care ti-l recomand cu caldura!!! Mie mi-a dat cea mai buna veste!!!

Te pup si numai bine!!!

POZA Bebe Antonio din Sapt.16

www.snugglepie.com/ezb/756482.png" target="_blank">Atat mai am de stat in burtik!

Asta e Burtik mea de 23 sapt.

www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank">Videoclipul nuntii noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanela spune:

Buna fetele!
Vali, Elteka, Ibelciug si Arthurana multumesc mult pt sustinere. Vali felicitari pt bebe miscator. Elteka, waw, e super chestia cu karaoke...cat despre fibroame..sa iti faci teste si ai grija... si mie mi-au zis ca am vreo 3 fibroame si cand mi-am facut operatia in august nu au gasit asa ceva ...era doar un polip pe care l-au scos si apoi am ramas gravidutza.
Arthurana, da, ai dreptate, sunt pe asigurare sotului meu.
Ralucami si pe mine ma mananca sanii si burtica...se zice ca se intinde pielea si de aceea. Incearca cremele ca se zice ca ele ajuta si asigura elasticitatea pielii.
Nicole si Roxicuc (distractie placuta) si Mihamora felicitari pt bebelushi.
Sobi habar nu am ce fel e placenta la mine sinu pot sa iti fac informatii.
Iulia, nu iti mai cere scuze. Noi sunte bucuroase ca putem sa te sprijinim cumva. Sa iti daruiasca Dumnezeu putere si sanatate!
Chiquitita felicitari pt examen.
Florentina eu nu am usturimi de stomac, insa am senzatia ca imi fierbe si explodeaza stomacul uneori. Pt constipatie, nu stiu ce sa iti zic. Eu am avut problema asta insa acum sunt bine, de cand mananc o multime de fructe.
Fetelor, sambata a miscat si bebele meu , in sfarsit!
Inca nu stiu rezultatele testelor, dar vorba voastra, sunt increzatoare ca Dumnezeu are grija de toate.
Mama e un pic mai linistita si asteptam sa vedem ce o sa se intample.
Rezultatele la tiroida sunt bune...adica nu trebuiesa schimba doza. Acum, trebuie sa merg la dr. pe 25 si apoi la test sange peste inca 4 sapt.
Aoleu, ce mi-e foame. Ma duc sa pap.
Va pup dragele mele.
O seara placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

florentina, citindu-te parca ma vad pe mine, in sensul ca si eu, la 5 luni arat ca si cu Dominic la 7 luni....e drept ca si kg sint mai multe acuma, dar povestea asta e mai lunga.....si eu am arsuri de stomac, la primul nu am avut nimic, si era mai chel, acuma cica va avea mult par........

in 25 ianuarie voi afla si eu ce carucior sa-mi puneti, abia astept!acum citeva zile l-a simtit si sotul pe bebe miscaret, era tare bucuros, ca eu, sint privilegiata il simt de pe la 14 saptamini!

va pup pe toate.

Flavia +18, mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

florentina, am inteles ca nu e indicat in sarcina crusinul. nu-mi aduc aminte exact de ce [deh, batranetea], dar mai bine incearca alte metode (a... si painea nu constipa).
daca vrea sa vada cineva poze proaspete cu burtoku' meu
pupici la burtici

c & andrei-ardei 14 noiembrie 2005 & cireshik anais dpn 05.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blc_lia spune:

salutari din nou,
Multumesc celor care mi-au raspuns.
Abia marti am apucat sa intru din nou si ati scris o gramada.
Inca nu prea stiu cum sa adaug date si alte chestii, o sa ma uit mai incolo, acum sunt la munca si nu vreau sa "stau" prea mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Dideip si Vali5, cred ca depinde intr-adevar de piele, eu am vergeturi de cind am inceput sa cresc, arata ca naiba. De data asta doctorita mi-a zis sa ma dau cu crema intr-una (eu ma dau, dar seara pun un ulei, sa actioneze peste noapte) si SA PORT SUTIEN TOT TIMPUL. Ideea e sa nu fie lasati sinii sa atirne la greutatea lor. Pe mine ma enerveaza tare, mai ales noaptea, dar pina acum vad ca am reusit.

Brambushka si Chiqui si eu sper sa fi gresit cartea lui Vas Ca si eu, ca Dianalaura, m-am apucat si am cumparat niste chestii roz, dar erau irezistibile. Si eu vreau fetita cu rochita. Poate tre' sa le fac cadou...

Elteka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Eimotto, ce veste buna!!! La mine bebe nu loveste, dar simt foarte clar umflaturi, cind ici cind colo in burta; cel mai mult ii place jos de tot aoleo vezica mea...) si in partea dreapta, linga buric. Stii desenele cu Tom si Jerry, cind fugea Jerry pe sub covor, de se vedea numai umflatura? Cam asa e M-am mai linistit.

Azi noapte n-am putut sa dorm si am simtit niste "mingaieri" pe interior, chiar multe...Poate ca la mine e mai nocturn saracu', misca in fiecare noapte si eu dorm lemn.. Sau poate e fetita, e mai delicata .

Ralucami, multumesc de sfaturi, o sa-mi comand si eu cremele. Mi-am luat cartea de la primarie cind mi-am facut asigurarea medicala de stat! Cit despre asigurare privata, intrebasem pentru mine, caci fiindca se stie de sarcina nu ma preia nimeni, altfel ce ar cistiga companiile?

Poti sa crezi ca am fost la un spital cu sotul meu sa-l testez de Rh si au refuzat? Cica acolo e pentru oameni bolnavi...Am zis ca timpesc. Care e procedura aici in Japonia? Vream sa vedem daca si el e Rh-, atunci nu ne mai stresam cu vaccine in burta, asta e verificare standard in Romania si aici nu se face...Am incercat la maternitatea mea, dar ne-au zis ca e prea complicat, ca tre' sa-i faca un card si programare si e mai scump, sa mergem la un spital obisnuit. Dar de acolo ne-au dat afara cu un nr de helpline, unde e o vaca, are impresia ca inventam...Ne-a intrebat de 10 ori aceleasi lucuri, pina mi s-a dus tot credit de pe cartela. Poate trebuie mers la un doctor de familie sa ne faca trimitere, exista asa ceva aici?

Ma dispera sistemul asta...vreau acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blc_lia spune:

Vas, daca poti sa-mi calculezi sexul copilului: virsta sotului la conceptie 29 ani 11 luni, virsta mea la conceptie 28 ani 5 luni.
Multumesc mult.

M-am luminat si eu despre 4D, multumesc si pt asta.

Liana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole_Bebe spune:

Ahhh mersi mult Venus nu vazusem :))) mersi mult Vali5 sper sa am un baietel frumusel si sanatos si o nastere usoara ca tare imi este frica .

22+2

Mergi la inceput