** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (19)
Raspunsuri - Pagina 12
Florentina Roman spune:
Multumesc de raspunsuri, auzisem si eu ceva despre crusin ca n-ar fi indicat in sarcina...
Corap, am renuntat la paine ptr ca dupa prima nastere mi s-a spus sa nu mananc paine ca sa nu ma constip.
Frumoasa burtica! e mai maricica decat a mea...dar recuperez eu cumva!
Elteka, aici analiza de Rh o face medicul de familie sau orice laborator care face analize de sange.
Am observat ca bb-le meu din burtica imi respecta programul: noaptea doarme si dimineata incepe gimnastica atunci cand ma trezesc si eu. Dar imi trage cate una...mama, mama! Cel mai rau e la vezica!
Eu la prima sarcina nu am facut vergeturi si vad ca nici pana acum nu dau semne ca ar aparea si de data asta nu prea m-am mai cremuit... Cred ca depinde si de "material".
Pe 1 februarie aflu si eu culoarea caruciorului...
21+ si Tudor(5.07.2002)
mica0307 spune:
Neatza burtici,
Am vazut ca va plangeti de sutien. Eu nu prea mai suport sa port sutien, e asa bine fara. Da ce sa fac... tre sa mai merg si la serviciu.
Nicole imi pare rau da nu stiu nimic de arsuri la stomac. Eu nu am avut pana acum si sper sa nu am.
Corap ti-am vazut pozele cu burtica. Ce maricica e. Lasa ca recuperam noi.
Fetelor care va pricepeti. Un col cu o lungime de 20,5 mm este unul lung sau normal???
Mica 22+
Poze
Motannel spune:
Si eu am arsuri! De aproape 2 sapt cam in fiecare zi ma plang! Culmea e ca-mi trec daca mananc portocale sau beau apa minerala ( desi mama zicea ca ar putea fi mai rau asa!). Totusi de cand sunt insarcinata, desi m-am laudat ca nu am pofte sau greturi, portocalele nu mi-au lipsit in nici o zi! Probabil de aia ma simt si acum bine cu ele! Am mancat si cate 2 kg pe zi! Ce chestie, altadata nu as fi mancat atatea in tot sezonul de iarna, probabil! Cred ca pot sa spun ca am avut si eu pofte ca burtica - portocalele!
Am aflat de la alte burtici ca un pahar cu lapte cald ar face minuni! Dar eu nu sunt consumatoare de lapte simi-ar veni foarte greu !
Va tot admir burticile! A mea inca nu e mare! Ma rog doar sa fie bebe bine si sanatoasa! Sunt in sapt 22 si ma bucur ca inca nu am luat decat 3,5 kg. Totusi mi-ar placea o burtica mai mare!
Printesa mea nu e foarte sportiva - probabil fetitele sunt mai finute - nu m-a lovit niciodata violent, insa am simtit ceva ca un sughit repetat! Imi este tare draga, dar sotul meu nu o simte inca! Sambata merg iar la eco! Sper sa fie foarte bine!
Motannel
Nicole_Bebe spune:
Se zice ca sunt din cauza ca ii da parul lui bebe,si arsurile sunt in capul pieptului si nu stiu ce sa iau :(((((
22+2
dianalaura spune:
Buna dimineata fetelor.
Uite aici am gasit un link cu discutii de pe forum referitor la arsuri..poate gasiti din remediile prezentate unul care sa va mearga si voua http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=91273
Si uite am gasit ceva si pentru constipatie http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=91164
Sper mult sa va ajute...eu aveam probleme cu constipatia inainte de sarcina, acum nu mai am nici o problema...la inceputul sarcinii chiar m-am confruntat cu diaree..acum totul e bine.
Cat despre vergeturi, mie inca nu mi-au aparut..ce am observat insa e ca s-au accentuat un pic cele mai vechi, de pe solduri,pe care le-am capatat pe la vreo 20 de ani, cand incercam tot felul de cure de slabire...insa pe burta si sani...nimic...nici macar vinisoare albastre...poate sunt eu mai norocoasa...sau e doar temporar, imi vor aparea mai incolo!
Corap, frumos burtoiul tau..deh, anais e mai mare decat stefanutul meu...
Sa stiti ca si eu am constatat ca la a doua sarcina ai burta mai mare ca la prima (nu din proprie experienta, la mine e primul copil)! Am o verisoara care se plangea ca acum, la 6 luni implinite, arata ca la prima sarcina la 9 luni..
Cam atat pentru acum..ma duc sa fac un piculet de curatenie... si revin!
Va pupic pe toate!
dia 22 + Stefan
bebe
poze
cristinamaria spune:
'neata burtici!
Florentina mie mi-a recomandat doctorul Duphalac pt constipatie si functionat!
Nicole eu in sapt 17 am faut o criza urata de stomac , am ajuns la spital... in fine.... mi-au dat atunci debridat iar doctorul meu mi-a spus ca pot lua rennie atunci cand ma supara stomacul! Si evita cat poti de mult prajelile si mancarurile grele ex: varza!! Sanatate!
Mica lungimea colului variaza in fuctie de aparatul la care s-a facut eco! Eu am incredere in masuratorile doctorului meu !
cristina 24+
pauly spune:
buna dimineata gravidutele,
m-am trezit chiar daca nu am vrut....bebelina mea da suturi serioase...nu o vrut sa stea cuminte indiferent de pozitia adoptata in patut...asa ca ne-am trezit si am papat ceva...acuma ne putem sa invatam, si din cand in cand ....mai ma atentioneaza ca ii acolo.
uauuuu corap ce burtica mare si frumoasa ai!!!
cat despre burtica ...si a mea a crescut destul de tare...si=o luat avant nu gluma.
cat despre intrebarea cu colul...eu nu stiu cat ii..dar cand ma duc la 4D am sa intreb, dar ma gandesc ca daca nu mio zis nimic cred ca ii bine.
Nicole Bebe despre arsuri...stiu ca trec cu paine prajita sau biscuiti.
AZI SCHIMBAM SI NOI SAPTAMANA
iar despre vergeturi eu sper sa nu apara...ma dau cu creme dar ...pana la urma materialul genetic conteaza.
pupici la fetele mele,
18+
poze
mica0307 spune:
Dianalaura bafta la curatenie. Si eu am avut aseara program artistic de spalat, strans prin casa, bagat aspiratorul. Sotului i-a revenit spalatul pe jos ca nu prea mai puteam.
Pauly felicitari pentru noua saptamana.
Mi-e nu mi-au aparut vergeturile...inca si sper sa ma ocoleasca. Am unele mai vechi, asa cum spunea si Dianalaura de pe la 20 si ceva de ani cand mancam ciorba de varza . Am inceput sa imi mai dau si eu cu cremute ca ma cam neglijam. Stiu ca dr mi-a zis ca pot sa imi dau cu orice fel de crema, da cam evit zona burticii.
Pupici,
Mica 22+
Poze
Nicole_Bebe spune:
Ah vergeturi nu am dar fetelor voi folositi vreo crema ceva pt burtica simt ca ma tine pielea in parti cu ce va dati?
22+