** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (19)
Raspunsuri - Pagina 4
Sobi spune:
Bune fetelor harnice la scris,
Legat de lungimea colului eu la 15 saptamani jumate am avut 3.4 cm, desi initial la 11 saptamani aveam 3.8 cm. M-am cam speriat un pic deja imi faceam scenarii ca o sa fac cerclaj daca merge in ritmul asta... dar doctora a zis ca e ok.
In alta ordine, mie mi-a scris iosup pe analiza ecografiei - placenta anterioara. Am scotocit tot DC si se pare ca ar fi o pozitionare mai putin comuna a placentei,care de regula e posterioara. La fel, doctora a zis ca e ok, dar eu am citit ca o operatie de cezariana e mai complicata in cazul asta deoarece ar trebui sa taie mai intai placenta ceea ce ar cauza hemoragie puternica. daca vreuna din mamici s-a mai intalnit cu cazul asta, va rog sa-mi spuneti ce ati mai aflat in plus despre placenta anterioara.
Maine luam si noi rezultatul la triplu test, diseara mergem la masaj si acum plecam prin oras sa-i cumparam lui micu shobi cartea bebelusului si o perecehe de pantaloni mai de office dar in care sa intre si burtica.
va pup si va doresc o saptamana excelenta!
Andreea 16+
andradap spune:
ELTEKA, eu am melodia pe calculatorul de la parinti. As putea s-o pun pe CD si sa ti-o dau! Sau sa ti-o trimit pe rmdc (sau dc++ )sau ceva de genul. CUm vrei. Pana pe 28 mai e timp pt. oricare din variante!
PS: Mersi fetelor care au mai raspuns cu lungimea colului...
POZA Bebe Antonio din Sapt.16
www.snugglepie.com/ezb/756482.png" target="_blank">Atat mai am de stat in burtik!
Asta e Burtik mea de 23 sapt.
www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank">Videoclipul nuntii noastre
pauly spune:
buna dimineata gravidutele,
am o rugaminte la voi, mai exact la fetele care sunt din Bucuresti.
am o listuta cu doctori ginecologi din Bucuresti, mai exact de la Euroclinic...si as vrea sa stiu care este mai cunoscut si mai priceput dintre ei.bineinteles numai daca stiti..
Va multumesc anticipat.pupici
Prof. Dr. Banceanu Gabriel
Prof. Dr. Peltecu Gheorge
Conf. Dr. Herghelegiu Doru
Conf. Dr. Vladareanu Radu
17+
poze
pauly spune:
cat despre CARTEA BEBELUSULUI am gasit-o pe site-ul http://www.librarie.net/carti/45481/BEBELUSUL-MEU-Cartea-Bebelusului-26-x-30-cm-volum-cartonat-24-de-pagini-color-cartonate-
si am si comandat-o.
ce am mai gasit frumos este MINUNEA IN ROZ si respectiv MINUNEA IN ALBASTRU....ceva asemanator CARTII BEBELUSULUI...le puteti gasi pe:
http://www.edituracrisan.ro/index.php?show=status&cat_id=39&status_id=12&page_size=4&mode=book&book_id=50&PHPSESSID=29472ff39e069e45efad79a0e19d00bc.
pupici,
17+
poze
Venus2007 spune:
gata miniuta, ai acum scris numele baietelului in dreptul tau
Nicole_bebe, ti-am pus carucior albastru din ziua in care ne-ai dat vestea ca o sa ai un baietel!
andradap spune:
quote:
Originally posted by pauly
buna dimineata gravidutele,
am o rugaminte la voi, mai exact la fetele care sunt din Bucuresti.
am o listuta cu doctori ginecologi din Bucuresti, mai exact de la Euroclinic...si as vrea sa stiu care este mai cunoscut si mai priceput dintre ei.bineinteles numai daca stiti..
Va multumesc anticipat.pupici
Prof. Dr. Banceanu Gabriel
Prof. Dr. Peltecu Gheorge
Conf. Dr. Herghelegiu Doru
Conf. Dr. Vladareanu Radu
Buna, Pauly,
Eu am auzit multe cuvinte de lauda despre Herghelegiu dar si de Vladareanu (care este Sef de desctie la Elias...printre altele :D). De restu' nu stiu eu, dar poate or fi si ei buni!!!
POZA Bebe Antonio din Sapt.16
www.snugglepie.com/ezb/756482.png" target="_blank">Atat mai am de stat in burtik!
Asta e Burtik mea de 23 sapt.
www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank">Videoclipul nuntii noastre
dianalaura spune:
Salutare fetelor!
nicole_bebe, nu esti nebuna, si nici nu ai intrat gresit...e adevarat ca acum 2 zile mamicile de mai-iunie aveam vreo 17 pagini, numai ca intre timp s-a schimbat capitolul..acum suntem la capitolul 19
Pauly, exact pe linkul respectiv am gasit si eu cartea aseara, insa nu mi-am comandat-o. Cum am mai spus, eu am Jurnalul Puiului Tau, care e tot o varianta a cartii bebelusului, numai ca nu sunt cartonate paginile..
dia 22 + Stefan
bebe
poze
chris27 spune:
Salutare fete dragi!Ce mai faceti?Gabiu,felicitari pt baietel!...Sunt mai bine si marti urmeaza sa merg la control...Baietii mei au iesit la joaca si eu aproape m-am transformat in albinuta!Fac supa cu galuste si salata Boef...curatenie...Bebelusa noastra Alma-Daphnee e din ce in ce mai activa si isi face simtita prezenta chiar si in cele mai intime momente...si atunci ne vine sa radem si...gata cu romantismul...Astazisunt destul de activa,acord atentie si casei...si totusi nu am chef de amanunte(colturi ascunse).Sper sa nu raman asa lenesa si dupa nastere...o sa incerc mai tarziu sa pun niste poze cu burtoiul meu...sa-mi vedeti buricul de extraterestru...Pupici voua!...
IULIABRAILA spune:
salutare fetele !
eu, cum stiti cu marile mele probleme !
sint parca din ce in ce mai mari, tata este in coma si afectiunile lui s-au complicat cu un mare edem pulmonar si pneumonie; situatia este f grava. astazi am cautat in 2 orase un medicament, care, sa imi fie cu iertare, este o mare banalitate si ieftin, dar nu se gaseste cu desavirsire. ma intreb pentru ce mai platim asigurarile medicale cind noi am cumparat aproape tot ce i se administreaza tatei din resurse proprii.
am fost simbata si la echo, bebe era miscaret, doctorul m-a asigurat ca este dezvoltat normal pentru virsta pe care o are. nu mi-a zis sexul lui bebe, o sa aflu abia peste 3 sapt la echo morfo.
am reinceput sa iau duphaston, plus no-spa, de frica sa nu se intimple ceva cu bebe. nu cred ca gresesc.
va mai tin la curent si sper din tot sufletul sa nu va suparati pe mine ca va amarasc cu problemele mele, dar numai aici pot si eu sa ma descarc. in rest, toata lumea o tine sa fii tare...chestii de astea...dar de unde atita tarie, si daca as fi fost intr-o stare normala, tot rau era...dar asa...
scuze inca odata, va pup,
IULIA
19+
cristinamaria spune:
Iulia nu te mai scuza ca n-ai de ce!Ma bucur ca bebitul tau e bine!
Pauly si tie sa-ti traiasca bebita!!
cristina 24+