** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (19)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Multumesc mult , Cristina!

Motannel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

gabiu, felicitari pt baietel...o sa intru sa iti pun un carucior albastru in dreptul numelui imediat!

dia 22 + Stefan
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Fetelor, mersi de raspunsuri... si astept in continuare si altele... Deci? Care era lungimea colului vostru si la ce varsta de sarcina???

Va pup

POZA Bebe Antonio din Sapt.16

www.snugglepie.com/ezb/756482.png" target="_blank">Atat mai am de stat in burtik!

Asta e Burtik mea de 23 sapt.

www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank">Videoclipul nuntii noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina25 spune:

Mie la eco morfologica mi-a scris lungimea colului de 43mm la 20sap si 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Buna seara!

In primul rand, La multi ani, Madi! si scuze de intarziere, dar eu de abia acum am vazut... Cum te-ai distrat de ziua ta?
Cat de mare e fibromul ala de il simti la mana?

Eu am iesit acum din baie si ma simt tare bine. Il astept pe sotul meu sa imi aduca ceva de mancare ca nu mai pot de foame (saracul, se sperie de cat mananc), si am intrat sa vad ce mai faceti.

dianalaura si pauly, ma bucur ca v-au placut pozele mele de la Bran. Intr-adevar ne-am simtit super si ne-am relaxat.

cristinamaria, sa ne anunti cand sunt gata pozele de la echo sa iti vedem si noi puiutul.

gabiu, felicitari pentru baietel!

Va las acum ca mi-a venit mancarica

Valentina 23+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

lungimea colului variaza mult, important e sa nu fie foarte scurt. eu la 20 de saptamani am avut 4,3 cm la ambele sarcini si a fost in regula, sor-mea avea 2,5 cm la 22 de saptamani si i-a zis dr. si ei ca e ok.
noapte buna si we placut in continuare

c & andrei-ardei 14 noiembrie 2005 & cireshik dpn 05.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Madi, adica tu simti fibromul prin burta??? Eu credeam ca e bebe umflatura aia Povestisem in celalat capitol cum am descoperit ca "mi-au iesit fibroizii prin burta", si sotul meu a zis ca e bebe...Eu nu stiu unde sint localizati dar eu aveam vreo 4 mici si unul mare acum o luna, vineri merg iar la control...Tu ce simti? Asa mai tare si mai ridicat? Faza e ca la mine sint citeva locuri in care simt, credeam ca sint locurile favorite ale lu' bebe...

Ralucami, la ce sint bune cremele alea, sa le cer si eu de acasa. Stii ceva creme pentru sini aici in Japonia? Mie mi se termina aia de acasa, Mustela, si era asa buna...Ai mai aflat ceva de asigurare? (poate nu ai vazut mesajul meu anterior). Este ceva aici in Japonia care sa fie ca si kefirul la noi sau laptele batut? Am innebunit cu iaurturile lor dulci, nu mai suport...Am unul singur care nu e dulce si imi place, de la Kowai dar e 275 yeni 400 gr, fir-ar. Multumesc frumos!

Andradap, multumesc de informatie, sper s-o gasesc pe vreun cd, si asa e ziua sotului pe 28 si nu stiam ce sa-i iau, ca el nu vrea nimic. Pina atunci, ghici ce merge zilnic la noi pe laptop? Videoclipul vostru

Fetelor, ce frumos ca va puteti bucura de zapada, pling la poze...LA mine e primul an cu temperaturi peste 0, nici poveste de vreun fulg la Tokyo...

Elteka (nu mai calculez nimic, ca tot prea putin e)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole_Bebe spune:

Mai fetelor sunt eu nebuna???Parca acum 2 zile cand am intrat aveam vreo 17 pagini la mamici de mai -iunie???sau am intrat gresit atunci ?

22 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole_Bebe spune:

Venus2007 mai adauga un baietel in lista :)

22 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

buna dimineata, burticute.

revin si eu dupa o lunga pauza. e drept ca am scris un mesaj lung acum vreo saptamana jumate, dar l-am pierdut si am fost asa de enervata ca nu l-am mai rescris. si apoi nu am mai reusit sa scriu nimic, desi v-am citit aproape zilnic.

felicitari tuturor celor care au aflat in sfarsit ce au in burtici, si rabdare multa celor ce inca nu stiu dar vor afla in curand.

sa imi treceti si mie va rog frumos numele bebelusului, ramane david. eu incerc inca sa ma obisnuiesc cu el, pentru ca ani de zile am fost convinsa ca daca voi avea un baietel il va chema dragos andrei, dar acum incerc sa ma "reaxez" pe david.

am fost pe 4 ianuarie la triplu test si masuratorile au iesit toate bune, astept inca rezultatele analizelor. cu ocazia testului am decis sa imi schimb doctorul, adica o sa ma duc la sotul doctoritei pe care o vizitez de patru ani de zile (ei au impreuna cabinetul), pentru ca el povesteste mult mai mult decat ea, si m-am simtit mult mai bine (ca sa nu mai zic ca el mi-a dat o poza pe o coala de A4, cand ea imi spusese ca nu e fotograf sa imi dea poze, desi eu eram dispusa sa platesc pentru ele).

am reusit sa ma inscriu la un curs de prenatale, care incepe abia pe 21 februarie. abia astept sa vad ce ne-o povesti. faza faina e ca se tine la spitalul la care voi naste si pot sa vad cum arata lucrurile pe acolo (am studiat eu deja pe net, dar mai bine ma duc la fata locului), sa cunosc moasele si alte gravidute.

vali5, am vazut pozele de la bran...ce de-a zapada...of of of, s-a ofticat si sotul ,nu numai eu, pentru ca noi suntem din bv si tare am fi mers si noi acasa iarna asta, dar nu s-a putut. la anul, poate, daca merge totul bine.

ei, cam asa deocamdata. poate imi amintesc ce vroiam sa va mai scriu, si revin mai tarziu.

pupici si aveti grija de voi.

just free your mind, and the rest will follow

Mergi la inceput