Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (140)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IOANA trebuia sa-i zici si ca are doar 8 kg Bucalata a fost intotdeauna,nici in rest nu pare slaba,decat in comparatie cu altii
Uite-o cu Mark la baie,ai vazut-o? El are 13 kg cca si Diana pare pe langa el pui de Gostat,pe langa un cocos de la tzara
Sunt mai jos pozele,nu stiu de ce nu mi le pune direct
http://www.dropshots.com/day.php?userid=183623&cdate=20061223

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"SINGURA MASURA A LUCRURILOR ESTE IMPORTANTA PE CARE NOI LE-O DAM"

Mergi la inceput

Ioana si chiar nu mi se pare deloc slabanog la 10 kg,ca sa nu mai zic a din poze arata de 13 kg acu doua luni,asa zicea si Denisa
Apropo de kg,Giova nu mai completezi tabelul? Eu sunt curioasa sa vad,tot ultima e Diana la kg?

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Pana s-a dus clau sa-l duca acasa pe prietenul nostru am vazut poze cu razvan de Astery. Un frumos de copil nu alta.
Cristina dar tot mi-a placut mai mult aia cand e la parfumuri .
Moni pai vezi... e vina ta...inveti fata de mica sa insele. Mama ei de mama.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Moni eu completez tabelul, dar nu mai am nicio data trimisa.
Nimeni nu mi-a mai trimis de la 10 luni.
Macar [pana la 1 an sa fie completat, caci pe urma nu cred ca mai ii cantareste cineva lunar.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an

Mergi la inceput

Eu stiu sigur ca ti-am trimis Pm la 11 luni si am scris pe dc la un an,dar n-aveai net atucni.
Trebuie sa iti trimit iar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Ne-am intors si noi acasa din plimbari, Ana doarme dupa indelungi lupte cu aspiratorul pe motiv de muci.
Am vazut si filmele cu Tibi de la motz. Interesanta alegere! Io cred ca a ales pieptenul si pixul ca le putea baga in gura si aduceau cu periuta de dinti.
Despre pastrat. EU n-am pastrat testul de sarcina, n-am pastrat bratarile, buricul. Am pastrat doar ce i-a taiat preotul din par la Botez (si nu stiu pe unde e). Si inca nu i-am taiat din par, ca nu m-am decis daca pastrez sau nu suvita. Daca pastrez suvita, o sa trebuiasca sa pastrez si primul dintisor, etc. Ma mai gandesc. Chiar asa nesentimentala sa fiu? BA chiar testul de sarcina l-am aruncat imediat dupa ce am vazut ca e pozitiv. Si l-am scos din gunoi mai tarziu, sa ma conving. SI iar l-am aruncat, iar l-am scos. O zi intreaga.
Ioana, ma bucur ca ai dat peste un medic bun. Si sper sa-i fie de leac tratamentul dat de medic. Si Ana e cam ca Razvanel. Imbracata si daca o vezi la fata, zici ca e ditamai bebele. DAr la 10 kg si 80 cm, e lunga si nu grasa.
Ce-o fi cu Mirela? Chiar ash vrea sa dea si ea un semn de viata.
Si sa inteleg ca am mai descoperit o curista in secta, Doina spor si tie la slabit! EU am dat jos cam 2 kg si continui.
Noapte buna!

Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Bee Pai cine sa filmeze, ca nu aveam incredere in nimeni, ca...stiu eu ce stiu. Asa ca io-s lipsa in poze.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze petrecere Nicolas
petrecere ana
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!

LA MULTI ANI TIBI SI DAVID!! SA CRESTETI MARI PUILOR, SA AVETI PARTE DE SANATATE, FERICIRE, NOROC SI BANI MULTI!!
LA MULTI ANI SI CELOR CE IMPLINESC AZI 11 LUNI: RAZVAN-STEFAN, CLARA-MARIA SI ANDREI-RAZVAN!!
Eu azi am fost f. ocupata, mai intru maine sa povestesc si sa citesc din urma, ca nu am apucat.
mamicilor si bebelasilor!!
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

BEE noapte buna1
Deci o fi si asta de ce nu pare chiar asa slana Diana,ca ea la 8 kg are doar 76 cm,daca am masurat bine.Pun pariu,ca daca merg la pediatra ies maxim 72 ,ca tot mai putin imi zicea. Pediatra de cate ori a vazut-o si dezbracata a zis ca arata bine si era cam nedumerita de cantar Explicatia ei a fost cea de bun simt - nu sta locului si seamana si pe siluetii de noi.Deci n-o sa fie niciodata o dolofana presupun.
GIO nu cred ca o a insele Diana pe nimeni,daca seamana pe noi Dar daca e parasita? Ce sa faca si ea? Sa ? Nu e genul.Poate sta si ea un pic burlaca daca e cazul

Mergi la inceput