Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (140)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Mai ce liniste!
Pe unde bantuiti?
Eu tot cu conta si cu jucatul cu Diana.Azi atat am facut doar.
prin urmare am mai filmat-o si fotografiat-o (asta mai putin ca nu sta locului ) cam cu ce s-a distrat.Am pus si in drop cate ceva.
DOINA la fel e si Diana ,dar ea le mai pune din cand in cand si la loc,dar nu te agita,ca asta doar cand vrea ea
DENISA las ca se descurca ea socrela cumva,nu te agita,bine c ate simti mai ok.

Eu astept pozele cu TIBI

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"SINGURA MASURA A LUCRURILOR ESTE IMPORTANTA PE CARE NOI LE-O DAM"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Am citit in capitolul trecut ce parere aveati de spiridusi la nastere. Mai, mie fi-miu mi s-a parut chiar frumossau ma rog, cat de frumos poate fi un nou-nascut, doar ca ma ingrozea cand vedeam ce incruntat e. Nici nu deschidea ochii si cum punea careva mana pe el incepea sa se traga, sa scanceasca si sa se incrunte de numa1!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Am pus la fimulete momentul cu motul si tava si o bucata din faza cu tortul dar evident ca mi s-au terminat bateriile
Moni Cu bebeii avem marti petrecerea.

A ales pieptanul, pixul si cheile de la masina.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze petrecere Nicolas
petrecere ana
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Daniela- ma bucur pt vesti-sa fie totulok cu voi in continuare.
Si eu am pastrat tot din maternitate, plus buric, par dela botez si motz,teste sarcina, pampersi nr 1-2,caciulitze, sosetutzie si etc.
V-am pupat ca ma cheama datoria.

Denisa
Denisa 14+w si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Oana, frumoase filmulete, frumos tort, SUPERB sarbatoritul!

Si eu am pastrat bratarile, buricul, cele 3 teste pozitive (o luasem razna rau de tot, caci nu credeam in ruptul capului, si m-am suparat si pe ginecologul meu de atunci care numai peste o saptamana m-a chemat la echo... fiindca cik nu s-ar fi vazut nimik atunci...), eticheta de la scoica din spital, am vrut sa-i pastrez cizmulitele de gips, dar am zis ca-i prea sinistru... desi acum nu mi se mai pare. Eu am lipit toate astea in Cartea Bebelusului.

Ioana, sanatate multa lui Razvanel. Bine ca te-ai linistit. Stiu cum este sa-ti revina linistea in suflet cand gasesti un medic de incredere. O sa fie bine!

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2

Mergi la inceput

Niste poze haioase aici:
http://www.dropshots.com/day.php?userid=122609&cdate=20070109&ctime=181837
si una aici:
http://www.dropshots.com/day.php?userid=122609&cdate=20070112

www.dropshots.com/astery

Mergi la inceput

MOnica, m-ai si vazut...

www.dropshots.com/astery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am scris un mesaj lung si mi-a inchis Marco forumul. ce draci am.
Reiau pe scurt:

david de Florinini!!!!
celor 2 crai si printesei pt. 11 luni !!!!

Noaptea cu vaccinul a trecut bine, fara febra. Doar dintisorii ne-au suparat. E bine ca trece cu calgelul.

Nu am gasit mare lucru la Szeged, i-am luat lui marco o salopeta de blugi, 2 bluze si o bavetica. In schimb ne-am intolit noi cu haine faine si super ieftine.
I-am luat ceai, cereale si borcanase Hipp cu iaurturi, dovleac si cartof.
Cam atat, ...
Anasebe super filmuletele, ma bucur ca a fost totul ok.
Moni si Irina....sa inteleg ca e un divort nou?

revin mai tarziu....avem un musafir.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IOANA pai si aveai de ce sa ti se para Razvan frumos,ca era !
ANA vreau si poze nu doar filme!
GIO nu stiu inca,astept clarificari
Nu mai am chef de nici o conta e nasol rau la comert,munca de rutina La productie cum am la serviciu e lux pe langa asta,munca mai variata.
Mai stau oleak si p-orma merg si fac o baie cu spume cred,cam mor de somn si p-aci e si mare plictiseala,imi mai bag nasul si n-am ce citi

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"SINGURA MASURA A LUCRURILOR ESTE IMPORTANTA PE CARE NOI LE-O DAM"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Moni, chiar ca era, ca acum e un scleptz si un pricajit!
Am ras mai devreme ca ne-am uitat la filmuletele Dianei si Cristi zice:" Ce falcute are, e grasuta tare?!" I-am zis eu "Du-te mai si-ti vezi de treaba ca e varianta feminina a lu' fi-tu, care e slabanogul sectei". Zice ca nu-i vine sa creada ca pare chiar dodoloata

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"

Mergi la inceput