Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (140)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Ioana, bravoo.. ce bine ca ai ajuns la un doctor care, dupa reteta, ti-a dat numai "papa bun" Bravo lui. Multumim ca ai pus si pentru noi reteta, dar nu ne zici si pentru ce era? Pentru "muschi" sau pentru viroze?

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1 www.dropshots.com/LunaNoua2" target="_blank">dropshots2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

LA MULTI ANI TIBI SI DAVID!! SI LA MULTI ANI SI CELOR CARE AZI MAI NUMARA O LUNA PINA LA ANISOR!

Intrebare fetele din bucuresti...un diabetolog bun la Cantacuzino stiti...? merci ...

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Bombo am citit ca aveti zile grele ... Imi pare tare rau si va doresc multa sanatate. Sa ii faci si Jasminei tratament preventiv, dar mi se pare tare agresiv cu antibiotice. Poate mai ceri o parere ceva pe altundeva. Uite, o mamica imi povestea ca are un spray desimfectant pe care il da in nasuc la bb ca sa nu ia toti virusii pe unde trece. Cred ca mai sunt si alte solutii. Multa, multa sanatate va doresc

si tie Danuta draga, multa multa sanatate pentru taticul tau, si tie multa rabdare si putere. Sa va ajute Bunul Dumnezeu sa treceti peste toate.

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1 www.dropshots.com/LunaNoua2" target="_blank">dropshots2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Am reusit sa citesc cap restanta.
Daniela, ma bucur mult ca ai vazut sufletelul soi totul e bine. Sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina frumoasa, usoara si un bebel/bebelina cumintel!
Ma bucur ca nu sunt singura nebuna care a pastrat asa: Buricul, bratarile de la maternitate, eticheta aia Pampers cu numele, data nasterii, inaltime, greutate, primele unghiute, parutul taiat de preot la botez, testele de sarcina(3)

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"

Mergi la inceput

Maraki si eu am felicitat-o pe Anasol-noroc ca pe mes si nu pe forum..dar eram groggy dupa ce facusem niste acte contabilicesti..

poze Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ma bucur ca nu sunt doar eu dupa ce fac conta.Problema e ca eu fac zilnic
Evident ca si eu am pastrat testele de sarcina,bratara roz ,buricul ... si cam atat cred.Da' nu mai stiu pe unde le-am trantit,tre sa le pun laolalta.O sa-i pun acolo si parul asta blond cand i-l tai prima oara Bine ca nu pastraram si primul pampers plin

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"SINGURA MASURA A LUCRURILOR ESTE IMPORTANTA PE CARE NOI LE-O DAM"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Deea, tratamentul e pentru cresterea imunitatii. Iar doctorul a fost de milioane, tot respectul. In afara de cabinetul curat-curat, atmosfera relaxanta, muzica de pian, dr a fost un dragut, mucalit si pus pe sotii, si ce mi-a placut foarte mult e ca te trateaza efectiv ca pe un parinte ingrijorat, care si-a dus copilul la medic pentru a primi o parere avizata. Adica nu tu aere de superioritate, nu tu priviri si gesturi de genul "Eu sunt Dumnezeu voi sunteti niste nimicuri".....superb!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

http://www.dropshots.com/day.php?userid=205939&cdate=20070113 DIANA SI

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"SINGURA MASURA A LUCRURILOR ESTE IMPORTANTA PE CARE NOI LE-O DAM"

Mergi la inceput

Moni si eu tot zilnic fac conta...nu asa cum faci tu..dar am si eu o grija cu chitante...facturi..registre..mi se face greata citeodata.

poze Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

DanaEne-sanatate multa tatalui tau!
Ioana-ma bucur ca atzi ajuns la un medic bun si ca tzi-a placut si ca totul va fi bine-sanatate zambilicului!
Mirela- da-nesinoua un semn ca sunettzi bine!Pupici si sanatate!
Anasebe- petrecere frumoasa!
Bombo-voi cum mai suntetzi, eu parca putzin mai bine, dar inca tusesc si ma ucide asta.
Andiaro,DEEA, MONI,Armony,Szaboli,Ingrid,Maraki si restul-va pupam si numai bine!
Legat de noi, emma e tare maraita de 2 zile, ii ies 2masele si se vede ca vrea mai mereu numai cu mine, la masa si la somn, si soacra-mea dispera ca de luni ramane singura cu ea si ce se face si etc, cu mesele am reusit sa vedem si cu somnul dc va reusi, maine incercam o tactica noua, numai sa le fie bien la amindoua-i-am spsu cu rabdare si dc nu seanicheaza rezolva, si ii arat strategii si tehnici, ca nu are de stat cu ea decat 9 zile,apoi la gradi.

Denisa
Denisa 14+w si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput