Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (140)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Am terminat si eu cu musafirii pe la 22.30.
Dani azi a fost exemplar de cuminte. De dimineata a stat in tarcul lui cuminte 3 ore parca stia ca avem treaba si nu avem timp de el. Mai mult de 1 ora maxim nu mai sta dimineata.
La amiaza mi-a dormit o ora si apoi ne-am imbracat frumos cu camasa si papion. Au venit musafirii cu cadouri (haine si jucarii), cu bani cu tort si carucior Chicco (de la nasa lui preferata lui Moni). A fost totul ok, am facut si noi faza cu tava doar ca nu i le-am pus pe tava ca logic le-ar fi luat cele de deasupra, si atunci le-am pus toate pe masa.
Primul obiect luat a fost calculatorul, al doilea a fost telefonul mobil, al treilea banii, apoi pixul si ciocolata ca nu l-am mai lasat. Ce ziceti o sa am un contabil in devenire?(soacra-mea cand a luat calculatorul a strigat...NU...numai contabil sa nu te faci..si ea e contabila). Tortul a fost superb, mie cel putin mi-a placut. Filme scurte nu am facut, am tras pe camera si de acolo nu pot sa le fac mici.
Azi am avut un copil exemplar de cuminte (exceptand faptul ca nu a baut laptele si a mancat iaurt si cereale cu lapte), pe la 18.30 a dormit vreo 40 minute ca vedeam pe el ca asha linistit statea si numai atunci sta asha cand ii e foarte somn.
Cand au plecat socrii l-au luat si pe el si pe Sandra sa putem sa dormim maine.
Am sa incarc si poze sa le vedeti.
Caruciorul e super, de la prietena mea nasa a primit o cutie de cereale, niste cuburi, o galeata cu chestii dinalea pt plaja, perechea aia de pantaloni care cred ca o sa ii fie buni si la anul si o geaca de catifea faina.
Si cam asta a fost tot...
A..am facut si eu greful ala umplut cu tzepi ca a lui Deea si mi-a iesit destul de bine, nu ca al ei bineneteles ca nu sunt maestra la design
Si cam asta a fost tot, a trecut aproape un an, imi pare rau ca din cauza sesiunii a trebuit sa ii tin ziua mai repede dar asta e...

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Deci Moni ai rupt logodna cu Giova ... mmm ... deci tre sa imi apar ginerele sau nu mai am nicio sansa?

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

URSULINA citeste ce ai scris Io n-am rupt logodna cu nimeni,cu atat mai putin cu Giova

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"SINGURA MASURA A LUCRURILOR ESTE IMPORTANTA PE CARE NOI LE-O DAM"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Bia, POOOOZEEEEEEEEEE !!!!!!!!

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1 www.dropshots.com/LunaNoua2" target="_blank">dropshots2

Mergi la inceput

DEEA am uitat sa iti zic,am vazut pozele cu Daria reincarcata E superba mai ales cu ochisorii aia albastrii

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

quote:
Originally posted by monica70

DEEA am uitat sa iti zic,am vazut pozele cu Daria reincarcata E superba mai ales cu ochisorii aia albastrii

Multzamim

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1 www.dropshots.com/LunaNoua2" target="_blank">dropshots2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Deea acum le sortez ca am peste 200 si toate sunt faine, am ales vreo 100 dar trebuie sa le adaug.
Moni...deci Dia e fara pereche sau ce inteleg eu???
Mai ...mie nu imi vrea nimeni baiatul de ginere? E chiar asha de urat?
Am citit ce ati scris dar nu mai tin minte mare lucru
Ioana, si Dani a luat si o sa mai ia Imunogrip si eu sunt foarte multumita de el.
Astery, ti-am vazut mandretzea de fecior frumos cu ochi mari...
Moni, am vazut-o si pe nazdravana de Diana...e scumpa foc.
Si nu mai stiu ce am citit

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

sTIAM CA AM UITAT CEVA IMPORTANT:
Ioana ma bucur ca e bine razvan, si marco tot 10 kg are si e ok, lasa ca-s bine asa. Sper sa dea rezultate bune tratamentul si sa nu mai ai probleme cu el pe viitor.
Ursu draga eu nu sunt cuscra cu Moni. Cuscra mea e Ingrid.
Bianca ma bucur ca totul a iesit super, si ca a primit cadourile asteptate.
Moni am primit PM. maine actualizez.

Fete va , merg sa incerc sa-mi culc zomliciul, caci mi s-a trezit la ora 21 cand am ajuns acasa. Mi-a dormit tot drumul pe masina.

PT. ACTUALIZAREA TABELULUI CU GREUTATI ASTEPT pm DE LA VOI.

pe maine, noapte buna.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an

Mergi la inceput

BIANCA cum sa fie urat,ddar baietii curteaza fetele nu? Vezi ca mai sunt libere Clara de Spania,Carla Dinaozaura si Roxanica ... dintre astea active.
De Diana nu stiu inca,astept precizari de la socrosenia Irina plimbareatza notorie. Daca ne reneaga de tot (adica Diana facut o baie cu un spiridus,da' Mario la mare cu cate spiriduse o sa faca? ) ,deci da ca ne reneaga, il pun pe Dani pe lista de asteptare ... De la Mark avem o cerere (si Ursulina m-a facut furacioasa de gagii pe chestia asta) si am mai ochit eu vreo 3-4 super din care e unul e ocupat ,dar sunt o multime liberi p-aci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aZaZ spune:

buna seara ca doar este seara acum.Sunt noua in clubul vostru si asa ca o sa va rog sa ma luati mai incet.Am si eu o fetita de 1 anisor care tocmai i-a implinit adica acum cateva ore a suflat si in lumanarica si era putin cam mofturoasa.Din mot inca nu i-am luat dar va rog sa ma informati si pe mine ce obiecte si ce traditii sunt mai exact.Este primul copil si nici finuti de botez nu am inca.Va multumesc mult si nu in ultimul rand La Multi Ani pt David si Tiberiu.Am vazut filmuletele voastre si sunt tare dragalasi.
In curand am sa atasez si eu poze si filmulete cu a mea Marie.

gorgan

Mergi la inceput