Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (140)
Raspunsuri - Pagina 11
monica70 spune:
Merg si eu la nani ca-s zombie deja .
Noapte buna 
AZAZ bine ai venit ,asteptam poze cu Maria! SI LA MULTI ANI !
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
"SINGURA MASURA A LUCRURILOR ESTE IMPORTANTA PE CARE NOI LE-O DAM"
Biancas spune:
Moni, si eu am ochit niste gagici aici pt fiu-meu dar..sincer nu stiu pe care sa o aleg oficial ca imi plac multe fetitze din secta
A...l-am vazut si pe Tibi a lui Anasebe la 1 anisor
cu tortul si cu tava
.
Giova, bine ca nu sunteti departe de Szeghed si odata fugiti pana acolo. Daca erati la Alba poate nu fugeati asha repede...
Eu sunt super incantata de carucior, i-am spus nasei lui Dani si azi sa nu ii mai cumpere nimic ca e destul tortul dar ea asa de mult se bucura ca ii face cadou la Dani... E o femeie frumoasa, e sensibila si dulce. E fata nasilor mei de cununie
. Asa fericita era ca in sfarsit mi-a cumparat ceva ca la botez i-am spus ca nu am nevoie de nimic si mi-a adus scutece si bani. Acum se vedea pe chipul ei ca era fericita ca am ceva de la ea durabil si frumos ca jucarii are o gramada de la ea.E primul si singurul ei fin si il iubeste foarte mult.
Acum mi se ataseaza pozele, daca aveti rabdare sa va uitati la ele o sa va dau si linkul imediat.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
aZaZ spune:
va rog sa-mi explicati cum se ataseaza si pozele.Chiar tr sa astept pana la sf lunii?Merci![]()
gorgan
Biancas spune:
Poze Daniel 1 An
Am implinit 1 Anishor
Bianca

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
Biancas spune:
Azaz, bine ai venit, asteptam poze sa va cunoastem.
Noapte buna la toata secta 
Bianca

Albumul nostru
Craciun 2006
LunaNoua spune:
Azaz, bine ai venit. La multi ani pentru mica printesa !!! Tava mie mi se pare o prostie, dar multora le place
Motul... se ia am inteles la baieti, la fete se rupe turta. Eu le-am facut pe amandoua la printesa mea. Se rupe turta in forma de cruce, cu partea crescuta a turtei in sus, spunand o binecuvantare ceva, o rugaciune, etc. Nu stiu traditional ce se spune. Nasa Dariei a spus o binecuvantare, ceva de genul "sa creasca si sa traiasca numai in Lumina Sfintei Treimi", iar cand a taiat motzul a zis ceva mai complicat, care nu prea pot sa reproduc.
Ideea cu taiatul motului se aseamana cu taiatul crengilor uscate din copaci. Ele trebuiesc reimprospatate periodic pentru a creste noi crengute. Se renunta la vechi, pentu a face loc noului. Se renunta la stadiul de bebelus, pentru a face loc copilasului. Cam asta e semnificatia. Si e de ajuns ca nasa sa se gandeasca asa, nu trebuie sa zica ceva neaparat.
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1 www.dropshots.com/LunaNoua2" target="_blank">dropshots2
Ursoaica spune:
Moni si cu Giova nu a fost o certitudine ci o intrebare.
Si ... ma scuzati, ma scuzati am grsit nu o sa mai fac ... am incurcat borcanele ... de, emotiile sunt de vina ... ma scuzati, ma scuzati ...![]()

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si
cu Raisa Ioana Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
Ursoaica spune:
Azaz Bine ai venit pe
!
La multi ani Mariei!

Ursoaica spune:
LA MULTI ANI TIBI!
LA MULTI ANI DAVID!

Biancas spune:
Si lui Dani i-au taiat nasele simbolic din par
pe care am sa il pastrez langa parul de la botez, ecusonul de la patul de spital cu numele, greutatea si ora cand s-a nascut, si cu cele 2 bratari pe care le-a avut pe mana.
Testele de sarcina le-am aruncat, pe amandoua inca de nervi ca sunt insarcinata
, si buricul nu mi-a picat prin cap sa il tin.
La fel am bratarile cu nume si cartonasul si de la Sandra
.
Bianca

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
Craciun 2006