Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (140)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Merg si eu la nani ca-s zombie deja .
Noapte buna

AZAZ bine ai venit ,asteptam poze cu Maria! SI LA MULTI ANI !

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"SINGURA MASURA A LUCRURILOR ESTE IMPORTANTA PE CARE NOI LE-O DAM"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Moni, si eu am ochit niste gagici aici pt fiu-meu dar..sincer nu stiu pe care sa o aleg oficial ca imi plac multe fetitze din secta
A...l-am vazut si pe Tibi a lui Anasebe la 1 anisorcu tortul si cu tava.
Giova, bine ca nu sunteti departe de Szeghed si odata fugiti pana acolo. Daca erati la Alba poate nu fugeati asha repede...
Eu sunt super incantata de carucior, i-am spus nasei lui Dani si azi sa nu ii mai cumpere nimic ca e destul tortul dar ea asa de mult se bucura ca ii face cadou la Dani... E o femeie frumoasa, e sensibila si dulce. E fata nasilor mei de cununie. Asa fericita era ca in sfarsit mi-a cumparat ceva ca la botez i-am spus ca nu am nevoie de nimic si mi-a adus scutece si bani. Acum se vedea pe chipul ei ca era fericita ca am ceva de la ea durabil si frumos ca jucarii are o gramada de la ea.E primul si singurul ei fin si il iubeste foarte mult.
Acum mi se ataseaza pozele, daca aveti rabdare sa va uitati la ele o sa va dau si linkul imediat.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aZaZ spune:

va rog sa-mi explicati cum se ataseaza si pozele.Chiar tr sa astept pana la sf lunii?Merci

gorgan

Mergi la inceput

Poze Daniel 1 An

Am implinit 1 Anishor
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006

Mergi la inceput

Azaz, bine ai venit, asteptam poze sa va cunoastem.
Noapte buna la toata secta

Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Azaz, bine ai venit. La multi ani pentru mica printesa !!! Tava mie mi se pare o prostie, dar multora le place Motul... se ia am inteles la baieti, la fete se rupe turta. Eu le-am facut pe amandoua la printesa mea. Se rupe turta in forma de cruce, cu partea crescuta a turtei in sus, spunand o binecuvantare ceva, o rugaciune, etc. Nu stiu traditional ce se spune. Nasa Dariei a spus o binecuvantare, ceva de genul "sa creasca si sa traiasca numai in Lumina Sfintei Treimi", iar cand a taiat motzul a zis ceva mai complicat, care nu prea pot sa reproduc.

Ideea cu taiatul motului se aseamana cu taiatul crengilor uscate din copaci. Ele trebuiesc reimprospatate periodic pentru a creste noi crengute. Se renunta la vechi, pentu a face loc noului. Se renunta la stadiul de bebelus, pentru a face loc copilasului. Cam asta e semnificatia. Si e de ajuns ca nasa sa se gandeasca asa, nu trebuie sa zica ceva neaparat.

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1 www.dropshots.com/LunaNoua2" target="_blank">dropshots2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Moni si cu Giova nu a fost o certitudine ci o intrebare.
Si ... ma scuzati, ma scuzati am grsit nu o sa mai fac ... am incurcat borcanele ... de, emotiile sunt de vina ... ma scuzati, ma scuzati ...

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Azaz Bine ai venit pe !
La multi ani Mariei!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI TIBI!

LA MULTI ANI DAVID!

Mergi la inceput

Si lui Dani i-au taiat nasele simbolic din par pe care am sa il pastrez langa parul de la botez, ecusonul de la patul de spital cu numele, greutatea si ora cand s-a nascut, si cu cele 2 bratari pe care le-a avut pe mana.
Testele de sarcina le-am aruncat, pe amandoua inca de nervi ca sunt insarcinata, si buricul nu mi-a picat prin cap sa il tin.
La fel am bratarile cu nume si cartonasul si de la Sandra.

Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput