Combinatie culori la mobiler-canapea
Raspunsuri - Pagina 3
Miramar spune:
Laura nu stiu ce inseamna canapene 3,2,1...?!
Si da, niste poze m-ar ajuta mult. Din ce povestesti tu insa cred ca merge scaunul acela si la tine, fara nici o problema.
nemary spune:
codrutza, am vazut prin niste reviste ca se poarta mobila zebrano. este culoare deschisa, asa cum vrei tu. uita-te aici, vezi daca iti place. este un dormitor, nu living. http://mobila.galeriamob.ro/mobila/mobila/mobila-de-dormitor/mobila-de-dormitor-infinity/cascada-mobila-de-dormitor--zebrano-.htm
o zi minunata,
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
poze
codruta_grg spune:
Nemary, cunosc culoarea. Intradevar din toamna se zicea ca ccc aceasta culoare va fi la moda. E frumoasa, dar nu prea cred ca se potriveste (eu am vazut cum arata palul in realitate). E deschisa, dar are ceva striatii.........oare gri?!(parca asa tin minte). Am sa mai caut culoarea zebrano inca o data, sa vedem cum merge.
Multumesc
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
mamimo spune:
Buna.
Am si eu cateva intrebari,mai ales pentru fetele care au terminat de amenajat casele.
Noi suntem in plin proces de amenajare si nu prea stiu care ar trebui sa fie culoarea parchetului si a usilor,tinand cont ca mobila din living este inchisa la culoare(mahon).
Voi de unde v-ati luat parchetul si usile?
Noi am vazut parchet din lemn masiv si triplu stratificat la Pa&Co Onesti,la Ecolemn si Dana Parchet,insa cei din urma ni s-au parut cam scumpi.De usi ce sa mai spun...Cele pe care le-am vazut la Pinum sunt intradevar foarte frumoase insa mult prea scumpe.
De mobila de la Casa Roma ce ati auzit?
Multumesc si mult succes in amenajari!
Miramar spune:
Mamino - ai dat mult prea putine detalii ca sa pot sa ma exprim. Tamplaria la geamuri din ce material si ce culoare este? Tu ce gusturi ai? Mai clasic, mai modern? Ce stil de mobila/decor cauti modern, clasic, cu tendinte rustice? Vrei acelasi tip de pardoseala in toata casa? Ce fel de casa ai? Daca e pe mai multe nivele de exemplu poti sa variezi un tip/culoare la parter altul la etj. USile le alegi si in fct. de pardoseala dar si in fct. de mobila. Eu de ex. le am bej - dar la bucatariesi 2 bai am bej pe o parte - la exterior si wenge la interior - ca sa le asortez cu mobila - efetul e spectaculos, toata lumea le-a admirat.
In general cel mai usor de asortat sunt culori neutre si deschise - bejuri, si cele mai uzuale materiale de parchet - stejar sau fag.
Inteleg ca te intereseaza parchetul masiv - cand il alegi trebuie sa fii atenta sa fie uscat si chiar daca e uscat sa-l depozitezi in casa timp de o luna minim - pentru aclimatizare si sa aiba gros. de 22 mm. Alt sfat -atentie la sapa sa fie perfect uscata - parchetarul meu mi-a spus ca in sezonul cald se usuca cam 1 cm pe saptamana in adancime - exista aparate pt. masurarea umiditatii sapei - la mine de exemplu dupa o luna jumatate de cand se turnase sapa tot aveam umiditate de 3ori mai mare decat cea admisa - mi s-a recomandat sa mai astept 2 luni si poate e ok sau sa-mi toarne rasina epoxidica peste tot (enorm de scumpa) dar nu mai am nici un risc sa mi se umfle parchetul - am ales rasina.
Casa Roma - frumos dar cam scump, daca te tin insa buzunarele go for it!
nanna spune:
Uau, Miramar! Ma uimesti cu fiecare postare a ta! Faza cu usile de o culoare pe o parte si alta pe partea cealalta e de senzatie! Nu m-as fi gandit! Poze nu ai sa ne dai de tot pe spate?
codruta_grg spune:
Daaaa. Chiar am vrea poze cu usile alea. Exista in Romania asa ceva? Eu de abia le-am gasit pe astea care le-am pus, in Cluj.
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
Miramar spune:
Usile mele sunt facute pe comanda. Uite poze aici cu usile +mobilierul aferent ca sa vedeti cu ce le-am asortat. Ca bonus mai aveti poze cu mine si cateaua noastra (este o maidaneza frumoasa si iubareata care de cand s-a nascut in august a ramas pe langa casa - deocamdata doarme pe terasa dar urmeaza sa-i facem cusca la poarta, caci imi murdareste terasa si geamurile ingrozitor)
http://new.photos.yahoo.com/poze_cms/
Codruta, Laura - ieri am fost pe la Mobexpert sa verific cand imi aduc canapelele (evident ca desi aveam termen pentru azi mai am de asteptat o saptamana) dar am vazut un scaun wenge - model nou (l-am cautat acum pe site si nu era) - Tony mi-a placut foartte mult, modern, deosebit. Era atat in varianta pe role cat si fixa. Daca aveti drum pe la ei intrebati de el, poate-l au - sa-l vedeti. Si nici nu era chiar o avere - 500 lei
nana_sim spune:
Miramar frumoasa casa, atat cat se vede! Felicitari!
Voiam sa-ti spun doar ca ai in bucatarie exact aceleasi culori pe care le am eu, mobila + faianta. Mobila difera ca design dar are cam aceeasi linie.
Miramar spune:
Multumesc. Mai e mult de munca atat la interior , iar de exterior sa nu mai vorbesc ca nu e nimic facut, nici macar gardul nu e terminat. Dar de Tzuca nu ti-a placut?