Mamici de ianuarie-februarie 2007 (53)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Si eu ma gindeam la Marinar...oare ce-o face?

Dana 40+5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Am vorbit cu Marinar acum, este la spital, au tot incercat sa-i induca nasterea, i-au facut calciu, tot felul de injectii dar se pare ca nu coopereaza..a avut ceva contractii dar nerelevante..

Ramane in spital...ea spune ca pana maine ar trebui sa se intample ceva..

Nu am apucat sa o felicit pe Adela!! Sa va traiasca grasunica, sa fie sanatoasa!

Aventura 36 fix cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

megbeng nu stii ca mie imi era lene sa nasc,ca am facut bagajul dupa 39 de saptamani,ca eu nu aveam nici o treaba? si cat pe-aci sa nasc in pat
m-a luat si cum era mai bine,la 5 dimineata,ca sa nu apuce al mue sa plece la munca,sa nu mai am cum sa ajung la spital...
asa ca prevad ca si tu o sa nasti repede.
usor nu e,ca nici la mine nu a fost usor,sa faci travaliul in masina la 170km pe ora,agatata de manerul de sus al masinii,nu e tocmai dragut.dar macar a fost scurt.
ylilimc sa ne stresezi cu ce? ca pe mine ma poti stresa cu ce vrei tu.
eu de la 38 am avut dureri de spate,apoi de lka 39 si mai rau,in fiecare dimineata la ora 4,pana la 40 +2 zile cand m-a luat la 5.
daconst iti vine sorocul.tu m-ai depasit,eu aveam 40+2,tu deja ai +5zile.hai
eu nu am eliminat nici dop,nici lichid...
nadiuta si din cauza sanilor,si durerile de nastere ca nu am avut si eu parte de epidurala,si cat o plnuiseeeem !! si durerile de dupa ca nu am putut lua calmante din cauza alergiei...
eu asa eram ca tine,cu mancarea,toata viata s-a rugat mama de mine ...

aaa,fetelor,stiti ca se vorbea de facut sport sa nastem repede?? si va ziceam eu ca ibn lenea mea,m-a salvat sotul care mi-a zis: decat sa te chinui 9 luni cu sportul,mai bine te chinui acolo trei zile si gata.si cand colo,in lenea si puturosenia mea,m-am chinuit 3 ore.
deci e si asta dupa noroc..
bine,ca m-au taiat,poate daca imi miscam si eu fybdul de pe scaun scapam si de taietura...

wannajo eu am bagat protectoarele de sani la sterilizator.nu au avut nimic.dar am bagat si plasticul ala de la aia de scos mucii,capatul ala,si ala s-a stricat,s-a deformat.
silicoanele astea nu au avut nimic,nu puteam sa stau de fiert la 3 ore,mai ales noaptea.asa,cand termin de dat sa manance,bag si pomba,bag si biberonul,bag si silicoanele astea,si ii dau drumul la sterilizator si ma culc.cand plange iar de foame,le iau gata de acolo.
alinuk bone ai venit acasa cu Teodor Iona,mi se pare un nume deosebit!
dianarus,bine ati venit sanatosi acasa!
ce ai mai patit si tu !!pneumonie la 2 zile !!
uite,de-asta ziceam eu ca la mien a fost floare la ureche pe langa ce au tras alte mamici...
Cred ca ai stat cu o frica ...pana cand l-ai avzut sanatos..
Lasa,nu te supara cu laptele,important e ca inca mai ai,o masa da una nu,important e sa isi ia asa pt imunitate,iar complementul pt ingrasare.
De acum sa te pui pe picioare,ca sa recuperezi si laptele.vezi ce zic fetele ,erau niste ceaiuri pt lapte.
ramonaa bine ai revenit !
pauly
,eu am folosit "Mustela 9 luni" e speciala pt gravide si e foarte buna.

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Dianarus, offf...imi pare rau ca ati trecut prin asa momente! Bine ca e totul ok acum, sa te odihnesti, sa mananci bine ca laptele poate sa creasca in cantitate! Sa bei multe lichide si mult lapte!

Pauly, poti sa te dai linistita cu crema!

Aventura 36 fix cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wannajo spune:

Pauly, de la 4 luni eu ma dau pe burtica cu crema pt preventia si estomparea vergeturilor de la Galenic (Elancyl). Pana acum inca nu mi-au aparut vergeturi. Se pare insa ca 90% din femei fac si ca aceste creme nu prea isi au rostul. Dupa ce voi naste iti voi spune daca intr-adevar am reusit sa raman fara vergeturi.

pupici,
wanna & bebe din burtika_36 w FIX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

fetelor am fost in oras o tura am mancat de la toti din farfurii - de la sormea pizza super buna, de la mine spagheti carbonara, de la tati tiramisu! deci sant cat casa, am citit m-am bucurat pentru voi, insa ma duc sa ma intind sa las mancarea sa se aseze bine pe sunci!
DACONST fata vine.... hai termina curatenia, spalatul, calcatul ca pui de o mastrere, astept un "zzrrr" de la tine! o veste buna!
fetelor am vrut sa scriu la mai multe dar sincetr cu asa burta si plina si cu atata mancare... abia astau pe scaun!
ma duc in pat
scriu mai tarziu daca ma lasa sormea ca vad ca a monopolizat calculatorul cu totul

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 39 sapt.fix
AMR 5 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

avem o fetita de 4.400 kg sanatoasa tun,adela se simte bine,totul a decurs normal,si va transmite salutari si nastere usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Of, cu laptele m-am resemnat. Marc oboseste repede la san, suge 5 minute. A fost la fel si cu primul meu baiat. Prematurii obosesc repede, nu sunt asa mancaciosi, asa ca pe el nu ma pot baza pt stimularea lactatiei. In plus, daca suge putin i se face foame repede, adica are mese scurte si dese, ceea ce duce la colici pt ca nu apuca sa digere laptele de la masa anterioare si tot asa... e un cerc vicios.
De 2-3 zile am inceput sa-i dau formula pt ca nici nu a luat in greutate cat trebuia, bolnav fiind. Si oricum avem de recuperat greutatea mica de la nastere.
Am zis ca e mai important sa aiba o masa completa, un program de masa si somn mai riguros. Si parca nu mai are asa colici de cand mananca mai rar. Sper sa inceapa sa ia si in greutate.

Diana & Co
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

va multumesc ca mi-ati raspuns asa repede , sunteti deosebit de amabile si primitoare.

multa sanatate va doresc si nasteri usoare.

17+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Tocmai am vorbit cu gabriela_s...i-am dat ultimele vesti despre ce s-a mai intamplat pe aici.
Maine o sa se externeze si ea...se simte bine iar bebelina papa laptic de la mami.
O sa ne povesteasca ea mai multe cand ajunge acasa!

Deci naste in curand si Marinar, asa ca tre sa punem la treaba majoretele!

Mihaela (36+) si Alexia- Maria26 august 2004

Utile pt burtici, viitoare mamici

Mergi la inceput