Mamici de ianuarie-februarie 2007 (53)
Raspunsuri - Pagina 26
megbeng spune:
pauly, eu am folosit crema de la sanosan, de la 16 sapt..am dat cu incredere pe burtica si intr-adevar nu am nicio vergetura..nu m-am gandit sa dau si pe fund ca, deh, el nu a crescut asa impresionanyt..dar totusi acolo mi-au aparut vergeturi pe care acum lupt sa le estompez (cu aceeasi crema)
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

ylilimic spune:
Mda, sa va dau ultimele vesti, partial noi:
Am vorbit cu Marina si ca si Anca pot sa va spun ca e bine, in asteptare, si a zis ca si de-ar fi sa se agate cu mainile de usile spitalului ea 2 in 1 nu mai vine acasa
! S-a inceput procedura de inducere a nasterii si asteapta rezultatele.
Am vorbit cu Adela - si ea e bine, spera sa se poata da jos din pat chiar din seara asta (daca ii scot perfuzia si sonda); pana la urma nu a mai fost necesara anestezia peridurala (si nici faimoasele taxe de care ne scria nu le-a platit
), pentru ca i s-a rupt apa chiar inainte de urcarea pe masa de operatie - i-au facut rahie; sta in salon cu alte 4 mamici cu ceza si exact cand e mai aglomerat salonul (la programul de vizite-cca 20 pers) personalul aduce
pentru vizionare
; spera ca pe joi sa se intoarca acasa; taticul trebuia sa ne puna deja
?!; transmite felicitari Ivonei;
pe toata lumea si ii e deja groaza
de cat va avea de
din urma ![]()
dianarus - imi pare rau sa aud prin ce treci
. Situatia ta imi suna destul de familiar (asa pateam si eu cu Matei) si tare nu as vrea sa o repet la bb2.
aelita - sa stii ca la tine m-am gandit azi cand efectiv nu am avut chef sa nasc (situatia persista de cateva zile)
Sa vedem cum o fi de maine, poate imi vine si mie mintea la cap si copchilul pe teava ![]()
Mancare trebuie neaparat sa fac, ca prea am frecat menta 
Dana, hai mami! Daca m-am plictisit eu care de fel rabd multe, dar tu...? Mai poti?
Raman in zona pentru eventuale schimbari de pozitie.
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana
38s+ cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
Messa spune:
Wanna, stau fix pe partea cealalta a Academiei Militare. Fac 3 minute pe jos pana in Botanica! Sa inteleg ca o sa ne plimbam impreuna bebeii?
pauly, pentru uns burdihanul si vergeturile, daca vrei ceva natur-natur si relativ eficient, incearca ulei de masline extra virgin fiert in bain-marie. Natural si ok.
ylilimic spune:
aaaaaaaaaaaaaa, am uitat sa va spun ca azi s-au externat adinush si anis. Amandoua sunt bine, poate Anis mai bine ca Adinush (si e lesne de inteles - pe Adinush o mai doare operatia de ceza).
Asadar bine ati venit acasa Anis si Adinush !
Va asteptam postarile cat mai curand, desi stim ca acum bebelasele sunt centrul universului vostru! 

messa-felicitari pentru cel de-al 700-lea mesaj!
Imi amintesc ca eu am facut galagie la inceput ca de ce unele fete sunt membre junioare si eu doar o biata "nou venita". Acum nici nu am observat cand am ajuns "membru incepator" dar ma bucur ca am reusit asta in compania voastra! 
Liliana
38s+ cu
marybell spune:
gio si roandre va multumesc pentru sfaturi;
buna ideea ta roandre sa pun ceva sub salteluta, astfel incat coloana lui bebe sa stea dreapta, o sa incerc;
gio cat despre pernuta speciala nu am vazut pana acum, cand o sa ies prin oras o sa ma uit sa vad poate gasesc sa cumpar ceva;
monykk am nascut la municipal de la eroilor, iar povestea nasterii lui Erik am spus-o la capitolul 46 pag 17, uite link-ul:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=90909&whichpage=17
va pup Mary
poze Erik (23 dec 2006)
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762382274358
lizzy spune:
apropos de pus sub saltea. noi am ridicat cu totul o margine a patutului, tot pt ca am avut experienta regurgitarilor obligatorii primele vreo 6 luni, la primul baietel.
Diana & Co
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag
ylilimic spune:
Si pentru ca tot nu am avut ce face (am avut-dar di motive de lene) m-am mai interesat pentru voi:
cristiana70- este bine, foarte multumita de evolutia baietelului ei care a ajuns la 2,300 kg si chiar maine spera la o externare mult asteptata si binemeritata. Sigur ca bb e micut si nu poate sa suga cu putere de la mami, insa primeste si completare, ceea ce inseamna mult pentru el. D.p.d.v. fizic ea s-a recuperat foarte bine, nu sunt probleme si e tare fericita de toata situatia, per ansamblu. I-am facut o lunga trecere in revista a ceea ce a insemnat nasteri dupa 21 dec (am strigat catalogul cu fiecare in parte). La sfarsit va pupa pe toate, va multumeste ca v-ati gandit la ea si promite sa intre cat mai curand posibil sa ne dea mai multe amanunte despre experienta ei de proaspata mamica.
pentru completarea listei, va rog sa procesati:
- Cristiana, bb 44 cm, apgar 7
- Adela, ora nasterii 15:05, ceza cu rahi
Incerc sa-mi retrag trupele catre asternut ca pe ziua de azi am facut destule! Noapte buna tuturor! Marinar, am sa ma gandesc la tine!
Liliana
38s+ cu
monykk spune:
marybell impresionanta poveste , nu stiu daca ma mai ridicam intreaga de acolo , dar pentru bebe merita orice , e un caz fericit totusi desi mi s-a parut asa o lipsa de profesionalism din partea lor ,acum mai mult ca niciodata nu vreau cezariana ..........sa auzi si tot ce fac acolo mi s-a parut iarasi groaznic
pupici si sa fiti sanatosi , bebe sa creasca mare si sa auzim numai de bine
mony
criss68 spune:
buna seara!
cred ca o sa ramana proverbiala expresia Aelitei "nu nasc nici azi ca mi-e lene..."
nu intelegeam nicicum, dar acum tare inteleg!
pupici, noapte buna, aveti grija care va inscrieti maine la nascut sa nu fie aglomeratie
criss
38+ cu
Ligia
lizzy spune:
marybell nu-mi vine sa cred! cata lipsa de profesionalism au dat aia dovada! cat de greu trebuie sa-ti fi fost sa fii imobilizata si sa auzi toate alea si sa-l vezi pe micut in starea aia. am facut 2 cezariane si stiu "regulile", procedura... inclusiv faptul ca trebuie sa-l aspire pe micutz idiotzii. nu pot sa cred, sunt revoltata!
ce bine ca a fost puternic si a luptat si si-a revenit. bine ca a trecut fara urmari. lasati acum totul in urma, uitati si bucurati-va de bb, ca sunteti sanatosi si ca sunteti impreuna. 
Diana & Co
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag