Mamici de ianuarie-februarie 2007 (53)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

Daconst imi pare bine sa aud ca Erik e nascut in aceeasi zi cu tine, mie imi plac "capricornii" ca si caracter, sunt inzestrati cu perseverenta si rabdare, si de multe ori sunt nascuti pentru a avea succes in viata...

in ceea ce priveste dormitul lui Erik pe pernuta, intr-adevar stiu ca nu e bine dar ma sperie ca regurgiteaza mereu laptic si parca daca il pun cu capul un pic mai sus e mai bine, sau poate asa am eu impresia...nu stiu
mi-am tot spus sa nu il mai pun asa sa il pun in patut direct pe salteluta dar din nou cand varsa ma sperie si il pun pe pernuta,
imi pare bine ca ai observat, parca m-ai facut sa constientizez mai bine, poate reusesc sa arunc si eu pernutele alea 2 , mersic mult esti o dragutza;

monykk multumim pentru complimente, deci o sa fie exact 1 luna diferentza intre noi, cum nasti cezariana sau normal?

mihacarm2002 ti-am trimis un pm, iar cu termometru si caditza de baie avand in vedere ca avem la fel, sa stii ca ma impac destul de bine cu ele, nu i-am luat si suport din acela care sa-l sustina pe bebe in caditza il punem doar pe un prosopel dar bineinteles ca ii tine tati capsorul de fiecare data;

va pup Mary
poze Erik (23 dec 2006)
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762382274358

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

fetelor, ce-o fi cu somnl asta pe mine?
O fi linistea dinaintea furtunii?

dianarus, ce bine ca s-a terminat totusi cu bine. Imi pare rau ca ati trecut prin atatea, dar acum ce sa mai faceti, timpul inapoi nu se poate da.
Pai nu faac eu bine ca nu peimesc pe nimeni in casa dupa nastere? Nici acum de fapt nu accept compania persoanlor cu viroze, si nici pupaturi de complezenta din partea nimanui! Nu au decat sa ma creada o ciudata!

alinuk, bine ai revenit acasa.

daconst, tinem pumnii sa vina bb. Daca e numai 3800 gr, e ok, insa ar putea avea mai mult. Stiu ca nu depinde de alegerea ta, sper pt tine sa aleaga cine-i in masura varianta cea mai buna fara sa te chinuie prea mult. Eu doar incercam sa te incurajez ca daca va fi cezariana nu-i ceva chiar atat de rau. Din mesajul postat de mariana1976 reiese ca statistic, daca se depasesc 40s, se apeleaza frecvent la cezariana. inducerea nasterii ar fi bine de facut pana la implinirea a 40s pt a avea sanse de nastere naturala, cel putin eu asa am inteles.

criss 38+ cu Ligia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monykk spune:

marybell eu vreau sa nasc normal daca se poate , mi-au spus inca de la 36 de sapt. ca as avea colul scurt dar inchis si pot naste normal fara probleme da nici un semn de la bebe inca si ma apropii de 39 s , dupa 40( sper sa nu ma apuce dupa ) se spune ca e mai greu sa nasti normal , oricum bebe nu era asa mare la ultima eco cand aveam 37 s , avea 3100 g ceea ce favoriza o nastere normala , dar nu era coborat ptr. nastere desi mie mi se pare ca burtica s-a lasat destul de mult .
tu unde ai nascut si cu cine , ai povestit nasterea ? , incep sa intru in panica ,,,,,, se vede nu ?

mony

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monykk spune:

aaaaaaaa am uitat sa intreb poate ma ajuta careva , a nascut cineva cu DR. Mona Zvanca
pe mine m-a urmarit altcineva la o clinica particulara ( am oroare de spital) dar o sa nasc cu Mona Zvanca la elias , stie cineva ceva macar sa fiu pregatita

mony

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Marybell, bb1 a avut reflux gastro-esofagian si a tot varsat/regurgitat pana pe la 6 luni. Cand a fost mai rau am inaltat salteaua (poti pune ceva sub saltea). sub capul lui bb nu e e tocmai indicat decat daca ai pernutza din aceea speciala.

Dianarus, brrr, prin ce-ati trecut!!! Copilul cel mare e la gradi? Ca mi-e tare frica de asta...Bine ca s-a terminat totul cu bine si va linistiti si voi acum.
Pupici

37 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

Buna si de la mine!
In primul rand tin sa va multumesc pentru gandurile bune pe care mi le-ati transmis. Imi pare rau ca nu am reusit inca sa va povestesc cum a fost cu nasterea cea rapida dar sa stiti ca tot reusesc eu cumva. Am tot timpul ocupat (va dati seama cu 2....) dar spun eu ca ma descurc destul de bine. Fetita e cuminte, doarme, mananca si reusesc sa fac o multime de treburi. Am senzatia ca am doi copii de cand ma stiu. Robert a primit-o cu mare emotie pe cea mica si se lauda la toata lumea ca are o surioara. O alinta cateodata, imi spune cand plange, face liniste ca doarme bebe. Are si momente de rebeliune cand nu te intelegi cu el si pace dar sper satrecem cu bine peste toate.
Deocamdata atat, asteptam oaspeti pentru ziua lui Robert. Cu prima ocazie mai intru.
Curaj fetelor care trebuie sa nasca si bun venit proaspetelor mamaici.

poze 1
poze 2

Ramona si Robert (15 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

buna mamicute dragi,

va deranjez cu o intrebare:tinand cont ca a-ti trecut prin experienta unei sarcini , as vrea sa va intreb daca a-ti folosit creme anticelulitice pe coapse si fund , fara burtica bineinteles?
eu sunt in dilema...m-as da ...dwe fapt m-am si dat de cateva ori dar nici nu vreau sa-i fac rau bebitei mele.
va multumesc anticipat ptr raspuns, si va doresc multa sanatate atat voua cat si bebelusilor vostri.

va pup

17+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Multumesc de raspunsurile legate de scurgerea amintita de mine. Cred ca e secretia aceea specifica sarcinii dar e destul de abundenta. Nu este dopul in nici un caz ca stiu sa le deosebesc.

Dianarus, prin cate ati trecut si voi! Ma bucur totusi ca s-a terminat si iti doresc sa ai amandoi bebeii sanatosi de acum inainte.

alinuk, bine ati revenit acasa si astept cu interes povestea nasterii micutului tau!

dianarus78, greturile si starile de voma le-am avut si la prima sarcina inainte sa nasc...se pare ca nu am scapat nici de data asta. Nu l-am sunat pe dr...

marybell, Alexia mea pana la 8 luni scotea latic (si apoi inclusiv piureurile si mancarea semisolida) si pe nas si pe gurita. Nu am culcat-o pe pernuta dar i-am pus o carte de telefoane sub salteaua de la patut ca sa i-o ridic si sa stea cu capul mai ridicat.
Asa coloana statea dreapta desi era cu capul mai sus decat corpul.

ramonaa, ma bucur cand citesc ca o alta mamica se descurca bine cu 2 copilasi....imi da incredere ca va fi totul bine si in cazul nostru!

Mihaela (36+) si Alexia- Maria26 august 2004

Utile pt burtici, viitoare mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Mai fetelor dar de Marinar stie cineva ceva? Azi mergea la dr si vad ca nu a dat raportul...oare naste???

pauly, poti sa te dai linistita cu creme antivergeturi si pe coapse si pe fund si pe burtica si pe sani caci bb nu pateste nimic. Totusi dc esti predispusa sa faci vergeturi (pt ca e ceva erditar) poti sa te dai si cu mama cremelor si tot faci.

Mihaela (36+) si Alexia- Maria26 august 2004

Utile pt burtici, viitoare mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Fetele,la mine inca nimic...deja m-am saturat sa astept.Cred ca mai bag o plimbare,asa de seara.

Alinuk,bine ai venit acasa...asteptam si povestea nasterii,cind ai timp si chef,mai cu amanunte.

Criss,eu tot mai sper la nastere normala...poate si ca aici se face mai greu cezariana.
Sa vedem,important e sa fim bine...ca nu pot decide nimic.

Pauly,e chiar indicat sa te dai cu creme pe coapse si fund toata perioada sarcinii.Eu am uitat de coapse si taman acolo m-am procopsit cu ele.Burta am masat-o zilnic si de 2 ori pe zi si pina acum am scapat desi am o burta imensa.
Eu zic sa ai grija de toate zonele unde esti predispusa sa pui pe tine.

Dana 40+5

Mergi la inceput