Mamici de ianuarie-februarie 2007 (53)
Raspunsuri - Pagina 19
loremunteanu spune:
Ivona, Adela felicitari! Sa va bucurati de bebici! 

Alinuk, bine ai venit acasa.
Aelita, cred ca mi-a scapat, la ce spital ai nascut?
Marina, maine te duci la spital... Bafta! Poate de data e sa fie...
Tinem pumnii, pumen majoretele la treaba...

Bebelusa de Cryss s-a nascut la 12.55h (nu stiam ca trebuie sa va zic si ora), iar scor nu i-au dat... Deci mami nu stie scorul...
Marybell, sigur concediul prenatal se calculeaza din brut? Te intreb pt ca mie mi-a iesit foarte putin... (La mine pare sa-mi fi calculat din salariul de incadrare si nu din brut care e mai mare). Daca nu-i prea mult, pot sa-ti trimit sa-mi calculezi si mie de curiozitate? Sa stiu daca mai intreb la serviciu sau nu... (dupa calculul tau ar trebui sa iau cu un milion si ceva in plus fata de cat mi-au dat).
Loredana
36+
Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/
marinar spune:
lili pai nici al meu sot nu mananca singur decat in conditii extreme. oricum nu mi-as face pr pt ca e soacra aprope asa ca menancat nu ramane. cu deranjul... cred ca e crima sa faci acum si peste cateva ore sa fie iar toate anapoda...asta e.
Marina
41 +
Emma Ioana
burtika
lucrusoare bebe
ALINATXA spune:
Lilisor tie ti-au prins picirele in curele la nastere sau cum?
35+
Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/
marybell spune:
buna seara fetelor, scuze ca abia acum raspund fetelor care m-au intrebat cate ceva dar Erik nu prea vrea sa doarma de 2 zile cred ca avem colici, si vrea sa stea la san mereu chiar daca nu suge, sta pur si simplu cu el in guritza...
Mihacarm2002
Baza de calcul a indemnizatiilor se determina ca medie a veniturilor lunare din ultimele 6 luni anterioare primei zile de concediu medical inscrise in certificatul de concediu medical, pe baza carora s-a datorat sau, dupa caz, s-a achitat contributia individuala de asigurari sociale in lunile respective catre stat, adica se ia in calcul total salariu din fluturas nu total salariu de incadrare, se i-au in considerare prime, cumule pe functii, salarii de merit, etc tot pentru ce s-a platit la stat in lunile anterioare contributiile la asigurari...
cazul tau se i-a in calcul 1075 Total venit realizat pe luna.
Loremunteanu astept un pm de la tine cu salariile, iti voi calcula cat ar treui sa iei indemnizatia.
adela felicitari pentru bebelus, toate cele bune pentru voi.
alinuk bine ai venit acasa, asteptam sa ne povestesti;
aelita revin cu intrebarea pentru tine, probabil ca ti-a scapat si nu ai citit-o in urma cu cateva pagini, referitor la mameloanele de silicon, cum le suporti? daca chiar e mai bine cu ele? bebelusul cum s-a obisnuit cu ele?
ma gandeam sa imi cumpar si eu fiindca ma dor sanii rau si poate cu alea o sa fie mai bine...
astept raspuns pleaseeeeeeee
va pup Mary si Erik (23 dec 2006)
poze Erik
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762382274358
rali spune:
Felicitari Ivona, Adela -
de bebeluse voinice!
Alinuk - bun venit acasa mamicuto! Cand ai timp te asteptam cu poze si povestea nasterii, ca sa ne dai curaj pentru ca am inteles ca ai avut o nastere usoara!
Ylilimic- daca m-as pricepe ti-as raspunde eu in legatura cu patul dar nu ma pricep 

, hai nu fi suparici ...
Aelita - bine ca acum e bine 
eli1977 - ti-am trimis un PM.
Raluca 37+
aelita spune:
ylilimic,stai ,mami,cuminte,ca mai ai ,esti abia la 38.faci cum faceam eu.dar eu faceam asa ca nu stiu de ce naiba eram eu convinsa ca nasc la 38 si ma uimea ca trecea timpul si nimic.dar apoi am inteles ca nu era vremea ei,mititica.
loremunteanu,nu sunt in tara.si iti spun,intamplari din astea pot fi in orice spital,din tara sau din afara,e ceva ce i se poate intampla oricui. pt ca ei considera din start ca e sanatos copilul 8a avut apgar 10) si nu te prea iau in seama.
marybell,scuze.de cand am cumparat mameloanele de silicon,e perfect.nu simt nicio durere,iar fetita trage de se face ca o purcelusa,inghite cu zgomot,ii vine mult lapte si trage apoi capul,si e plina de lapte pe obraji,ca o purcelusa.eu ii dau cand la san,cu mameloanele astea,cand din biberon(tot cu lapte dela san pe care il scot cu pompa) cand la san normal si ea trage la fel . cand ii e foame nu mai tine cont,isi suge degetele de te trezeste din somn cu cioflaiala.
acum,depinde de la copil la coil,sunt copii care nu iau nici biberonul,dar nu aid ecat sa risti si sa cumperi.
eu am luat unele de chicco,la 8 euro,si parca nu se lipeau asa bine.si apoi am luat altele de Medela,la 12 euro.
pe mine ma dureau de imi tremurau picioarele si plangeam efectiv. cu astea nu mai simt nici o durere.singurul lucru e daca tu gasesti la fel de bune,mameloanele astea,si daca bebe le accepta.dar nu ai de ales,daca te doare,eu zic sa incerci.
eu aveam rani de imi lasau sange pe sutien.aveam impresia ca ma taie cu lama de fiecare data.
S.
mihacarm2002 spune:
Adela,
Bravo! Felicitari! Sa cresti mare, sanatoasa, desteapta si norocoasa, Alexia Maria!
ylilimic, ti-as raspunde ce sa faci cu patul daca as sti! Pe mine ma enerveava (de fapt, mai mult pe sot) pentru ca imi scartie scaunele ergonomice.
marybell, ai facut sa rasara soarele pe strada mea! Pai atunci, alta viata!
Baietelul ce mai face? Creste, creste?
aelita, imi place tare mult cosuletul in care doarme Sofia! Din nefericire, in Cta nu se gaseste asa ceva. Am cautat si pe net, insa sunt alte modele, mai pitice, din lemn!
Mihaela 36+ 
aelita spune:
mihacarm,imi pare rau ca nu se gaseste,mai ales ca in Romania ar putea face cosulete multmai frumoase,pt ca la noi se fac tot felul de frumuseti din rachita,se FACEAU,adica,pt ca acum nu stiu ce s.a intamplat cu fabricile alea,sau ce se intampla cu cosurile impletite..le-or da la export pe nimic..cum fac ei de obicei.
Pt ca asta de il am eu nu e cine stie ce,nici nu e rachita,nu stiu ce e,cred ca papura,si are un suport de metal pliant.si chestiile alea pe deasupra care ii dau fatza. e luat din carrefour,dar nu din tara .
pacat ca nu baga si la noi asa ceva,la cata mana de lucru e la noi in tara !
S.
marybell spune:
aelita inca nu mi-a facut rani la san dar sfarcurile ma dor destul de rau, mi-am luat garmastan si am inceput de saptamana trecuta sa mai ii dau cu unguent, probabil asta m-a scapat de rani, insa de dureri nu scap inca, mai astept 1 saptamana si daca nu ma obisnuiesc o sa imi cumpar si eu, mersic mult de rapuns.
mihacarm2002 si loremunteanu v-am trimis cate un PM
va pup Mary
poze Erik (23 dec 2006)
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762382274358
mihacarm2002 spune:
marybell, multumesc tare mult!Mii de 

Ma uitam pe poze si am vazut ca avem acelasi termometru si cadita (a mea e verzuie, rosie nu a vrut sotul ca era prea sangerie). Termometrul l-am luat mai mult pt ca mi s-a parut amuzant si poate o sa o atraga culoarea sa se joace cu el!
Operatia te mai doare?
Mihaela 36+