Mamici de ianuarie-februarie 2007 (53)
Raspunsuri - Pagina 20
megbeng spune:
buna dimineata! 
aelita, ce-ai mai avut si tu de tras cu alaptatul, ma ia cu fiori!!
ce vroiam sa va intreb: mai, eu nu am nici o emotie legata de nastere
...o fi semn rau, ca cine-stie ce-o sa mi se intample si eu nici nu banuiesc? ma simt, asa, prea calma si senina..adica nici nu prea ma gandesc la nastere in sine, zic ca ma duc la doctor, stie el ce are de facut, ideea e ca eu o sa vin cu bebe acasa...mi-e frica de mine ca-s asa linistita..
daconst, ce faci? tot la lustruit scari, poate-poate? 
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

ALINATXA spune:
Buna dimineata surate,
Hai cine vine la o cafea?Nimeni nimei nu se anunta?
MEGBENG lasa ca e bine sa fii calma si linistita.Ce semn rau sa fie?Ase esti tu zdravana la cap!!!Eu sunt la polul opus.Nu exista ora din zii sa nu ma gandesc acolo.Tot ce imi doresc este sa imi tin in brate iubitica mea sanatoasa si frumusica.Azi noapte nu am mai avut rabdare si l-am pus pe al meu sa imi ia trusa epidurala asha jusr in case.Adika nu se mai putea astepta pana azi.A umblat pe la toate farmaciile din bucuresti si a gasit in cele din urma la o farmacie pe mosilor.Am scapat si de asta.Bagajelul e facut ,trusa e luata,mai vedem ce mai trebuie si unda verde.Sper ptr linistea mea insa ca totul sa se petreaca dupa ce trec de 37 de sapt.
Dar cum oana zicea UITE ASHA MA INCAPATANEZ SA TREC 37 DE SAPT.Bine ea vrea 40 eu nu prea![]()
35+
Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/
megbeng spune:
alinatxa, ti-ai luat si anestezic? mie dr mi-a dat si reteta pentru anestezic...trusa de care ai? cat costat?
vine bebe!

ylilimic spune:
Neata, fetele!
Intru sa semnez condica si ma duc sa-mi fac de lucru, ca m-am plictisit... Are dreptate aelita - cand ti-e lene, nici sa nasti nu ai chef
mihacarm - si pe mine ma enerveaza scaunele cu scartaitul lor, dar alea nu vor fi in camera la bb; suntem totusi in aceeasi oala!
alta intrebare - eu pe cine stresez cand voi merge la maternitate? Ca vorbisem cu Catalina, Alinuk, Katerina, dar acum toate 3 au copilasii acasa si probabil mai putin timp de intrat pe net, si parca nu as vrea sa le incurc programul
Asadar cine se ofera voluntar, sau va aleg eu cu forta ![]()
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana
38s+ cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
megbeng spune:
si eu ma duc sa-mi fac o cafea, ca asta virtuala vad ca nu functioneaza...nush de ce sunt asa somnoroasa zilele astea....
vine bebe!

Liuda spune:
neata la fetite!
fac prezenta si ma duc iar ori in pat (dar nu mai stiu pe care parte ca ma dor ambele) sau la cafea! bantui prin casa... poate o trezesc pe sormea! Azi nici un plan! Nici o grija... chiar nu am emotii, deci papam si ca purceii cu burta in sus la tv.
va [up
fiti cumintele ca eu dupa ce ma rezolv cu lenea mai trec pe aici...
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 39 sapt.fix
AMR 5 zile!
gio spune:
Felicitari Adela & Ivona pt bebelusi! Sa va traiasca!!! Oau ce copii mari avem,; nu-mi vine sa cred!
Marybell, chiar ca ma duc sa-mi iau fluturasii de la serviciu ca mie nu-mi iese de nici o culoare calculul; astia mai au putin si-mi dau sal min pe economie
la ce calcule fac ei acolo...
Mariana, de retinut ce ti s-a spus cu depasirea termenului; eu sigur o voi bate la cap pe dr daca ajung aici..hehe..la ce ma gandesc. oricum mie data tecuta mi-a declansat la aproape 40 pt ca deja aveam colul deschis, pierdeam dop+ sange si nu mai m-a lasat sa astept.
Pt cine e interesat si are chef de plimbarica, la Miniprix au reduceri. Noi am fost ieri la Miniprix Otopeni si aveau o gramada, inclusiv pt bebelusi. Asa ca daca va tin picioarele si va place la cumparaturi, aveti ce gasi pe acolo.
Lili, nu stiu ce sa-ti zic cu canapeaua ca si a mea a inceput sa scartaie. Poti sa te consolezi la gandul ca oricum ala mic se va invata sa doarma in galagie, cu un fratior alaturi si nu va ma tresari la orice zgomot - asa zic toate prietenele mele mamici x 2. Unul tipa si altul doarme
.
Eu eram ferm convinsa ca nasc ieri, ca la noi in familion e o intreaga traditie cu ziua de 13, dar cum nu a vrut fie-mea 1 sa apara pe 13 de ce ar fi asta mai fraiera!
Si ma tot gandeam la voi fetele de 37-38 care vreti musai sa nasteti; odihniti-va, relaxati-va, ca nu mai pupati cateva luni. o sa regretati perioada asta de acalmie![]()
cat despre rude binevoitoare care vin cu sfaturi, eu intentionez sa le tai avantul din start; destul m-a stresat mama data trecuta ca sa o mai las si acum. mai bine sa fiu eu femeia dracului (cum mi s-a dus vestea
) si sa fiu linistita, decat dragutza cu toti si cu depresia cat casa. oricum alina, daca e sa faci depresie postnatala poti sa stai si-n cap, sa fie totul frumos, perfect, si tot faci. sunt mai multe cauze..hormonale, etc si nu tin doar de noi. intr-o masura mai mare sau mai mica o cam facem toate.
VA pupam
37 +
ALINATXA spune:
MEGBENG mi-am luat si anestezic inclusiv.Trusa se numeste EPIDURAL KIT PERISAFE PLUS CARE A COSTAT 550.000 IAR ANESTEZICUL NAROPIN 10 MG care a costat vreo 300.000.Totalul era 880.000.Cred ca toate sunt la fel insa difera pretul de la famracie la farmacie.La sensiblu trusa era 750.000 de exemplu.Mie mi le-a luat de la o farmacie mai necunoscuta de pe mosilor!
35+
Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/