Mamici de ianuarie-februarie 2007 (53)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

LILISOR POTI SA MA STRESEZI PE MINE IUBITA.

35+ Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Neatza,am venit la raport.
Ieri dupa o plimbare lunga tare si o tura de magazine am pierdut frumusete de dop.Pina acum intrebam cum e ca nu-mi puteam imagina cum arata.Dar cind il pierzi iti dai seama sigur ca el a fost.La mine a fost mult tare si banuiesc ca a fost tot.
Deci am intrat pe ultima suta...

Liudo,sa vezi fata ca nasc azi...ca doctora ta o fi avut dreptate.
Oricum te anunt,stai linistita...ca nu scapi.

Ivona si Laura,felicitari...ca nu stiu daca am uitat sa va spun.

Marybell,am admirat puiutul tau in poze...ca e nascut in aceeasi zi cu mine si nu avea cum sa-mi scape.
Ce m-a surprins e faptul ca-l pui pe perinita si eu stiam ca nu e voie.Oare e bine asa?Sa nu-i faca rau la coloana...mai bine mai intreaba.

Meg,se pare ca mai e putin si va dau de lucru sa-mi faceti galerie.

Lili,eu zic sa nu-ti faci probleme,trimite sms la cine-ti vine ca noi abia asteptam.

Dana 40+5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

aha..perisafe am vazut si eu ca e mai ieftina..mie mi-a fost recomandata perifix 451..si tot naropin 1%..ai avut ceva reteta speciala? ca mie mi-a scris dr reteta in mare viteza, abia se intelege ce scrie..nici nu a trecut nume, varsta, dg..sper ca e suficient ca are parafa si semnatura...

daconst, felicitari pentru dop..in sfarsit se misca si la tine lucrurile..abia astept sa te vad mamica! ai fost asa frumoasa graviduta.

reduceri la miniprix? hm, suna bine..oare si la miniprixul de la romana au lucruri de bebe? poate ma mobilizez si eu la o plimbarica.

de maine incep serviciul..ce emotii am!!!!

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

neata,
si noi la cafeluta, cam tarziu dar asta e...

ivona, Adela, sa va bucurati de grasunele si voua refacere rapida cu multi din partea noastra.

lilisor, poti da mesaj oricui nu ne suparam ,
Alinatxa, te-ai hotarat pt nastere naturala ca erai la un moment dat derutata?
daconst, hai burticuto ca nu a mai ramas mult punem fetele astea la treaba
marina, si pt tine niste , ai plecat la spital sau nu?
Liuda, cu lenea si eu ma inscriu in grup, dar la mine doare lenea asa mare e;
Aelita, si noi care credeam ca daca nasterea a fost asa rapida si bine a fost totul ok, insa cat ai putut suferi si tu din cauza sanilor, i-mi povestea maica-mea ca si cu mine a tras la fel cu mine, cand ma punea la san plangea de durere si pe atunci nu erau mameloane de silicon.
eu ma rog ca, copilul meu sa semene cu tacsu' nu cu mine, eu in prima luna de viata nu am pus decat 50 gr, si asa am fost sclifosita cu mancarea pana pe la 16-17 ani,eram schiloada rau de stateau hainele ca pe gard de ma rugam sa ma ingras si dupa aia frate dai si tine cura de slabire.

eu raportez nopti din ce in ce mai prost dormite, intors de pe o parte pe alta cu intariri de burta si treziri, totusi ma mira faptul ca desi e buburuza cu capu' in jos nu ma duc la buda decat dimineata, deci intr-un fel sunt fericita nu.

eu sunt pe aici in caz de urgenta spargeti geamul

pupam mamicile, comorile si burticile.
nadia 35+ Lidia

burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Megbeng, eu nu am ajuns la Romana, dar vezi ca e un subiect pt forum si zic fetele ca au.

Uitasem Eli, prevederile de care intrebai sunt in noul contract colectiv de munca pe 2007/2010. Da o cautare pe google cu codul muncii si e primul link care-ti apare.

Pupici

37 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Nu am avut meg reteta si nu mi-a recomandat o trusa anume.Doar numele anestezicului

35+ Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Neata la fetite!!!
Rali, multumesc mult pt Pm!!
Lilisor, , poti sa ma anunti pe mine, draguta!!!Abia astept!!

ce sa mai facem si azi, ca nu avem nimic special programat, cred ca iesim cu tati pe afara ca e frumos.
pupici,

Eli 37s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Pe mine ma incerca niste dureri de spate...o fi bine, o fi rau?!

Multumesc Alina de oferta, sper sa nu pleci la spital inaintea mea (oficial iti merge bine, ai termen dupa mine) si sa am si eu cu cine ma conversa cand oi sta cu cracii in sus. Sper sa nu uit sa bag nr in memoria tel, da' oricum m-am asigurat si am luat toata lista cu mine, in gentuta pe care o voi avea la travaliu De plictiseala v-as fi luat pe toate la rand... gaseam eu pe cineva on-line!

Ma retrag in pat, revin peste putin si vreau sa vad ce mai mancati azi?

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 38s+ cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Ce soare si frumos este! Cred ca profitam si plecam la plimbarica prin Botanica!

Mergi la inceput