Mamici de ianuarie-februarie 2007 (53)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Hai Adela! Iti facem galerie serioasa!

mihacarm - nu aveau pe dimensiunile dorite de mine, pentru patutul nostru. Mai cercetam...

ivona - draga de tine, pana la urma ai nascut ieri, de aia nu te-am "fazut la fata"! Felicitari si sa fiti sanatoase amandoua!

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 38s+ cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

SMS de la Adela:
Nasc azi, acum stau pe stanga.Astept randul la ceza, ca e nebunie azi.

Puneti majoretele la treaba, fetelor, azi avem de lucru!

Liliana 38s+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

ivona, felicitari!! mai, da ce frumos e la noi in grup! ce de-a bebelusi grasuti, sanatosi si la termen avem!

adela, suntem cu pumnii stransi pentru tine!!!!!!!!!!!!

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Hai ca in sfarsit a nascut cineva si ieri.
Felicitari mamica Ivona, sa te refaci curand si sa ne povestesti cum a fost!

Adela, majoretele de la mine sunt puse la treaba...hai ca mai e putin si faci cunostinta cu minunea din burtica!

Intreba cineva de salariu in prenatal...habar n-am cum se calculeaza dar la mine a fost cam acelasi salariu pe care il primeam si cand lucram.

ALINATXA, parerea mea este ca oricat de pregatita esti e destul de greu sa eviti depresia dupa nastere. Important e sa ai sprijin si sa o depasesti cat mai repede.

marinar, eu am pierdut cam o sapt din dop inainte de nastere. Nu-mi dau seama cat de mult a fost...dar a fost ceva.
Asa e, bb vine cand vrea...dar tre sa iasa in urmatoarele 8 zile!
La mine dc ar fi sa ma iau dupa UM si nu dupa prima eco as avea DPN pe 16 ian...deci as mai avea 3 zile...Dupa eco as avea DPN pe 5 febr, deh, ovulatie tarzie.

Vreau si eu sa nasc dar nu-l pot convinge pe sot ca e rost de ceva utza-utza...nu vrea si pace buna asa ca mi-e dat sa astept pana se naste bb si inca vreo 6 sapt dupa....hmmm, o sa uit si cum se face...hihihi

Mihaela (36+) si Alexia- Maria26 august 2004

Utile pt burtici, viitoare mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Crys,Ivona,felicitari mamicilor!!!!

Adela,curaj iubita,suntem alaturi de tine!

Liudo,dupa calculul tau ar trebui sa nasc maine...s-o vedem si pe asta.
Macar te-ai scos cu programarea.Oricum sunt si eu mai linistita ca miercuri imi induc nasterea daca asta mic se incapataneaza.

Aelito,nu-mi vine sa cred prin ce ai trecut.Dar bine ca ne-ai spus ca eu aveam impresia ca la cit de optimista si tare ai fost a mers totul ca pe roate.Ma bucur ca ati scapat cu bine si acum esti o mamica fericita!

Dana 40+4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Roandre eu am facut si bai fierbinti, si utza-utza, am luat si calciu, m-am si plimbat si tot degeaba. e adevarat ca pe toate- in afara de calciu, le-am facut de placere, nu cu scopul de a declansa nasterea, dar totusi...

Marina 41 + Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Fetelor...intrebare/problema: imi scartaie patul! IN dormitor am pat dublu, cu saltea relaxa. Cica salteaua nu-i problema, dar lemnaria de la pat imi face figuri si stiu cat ma va incurca cand va veni bb acasa. Asa am patit si la matei si tresarea copilul la orisice miscare, nu neaparat activitate sexuala. Dar trebuia sa ma ridic si ma ma culc in pat de 1000 ori pe zi si scartaia de mama focului! Eu cred ca de vina sunt consolele ce sustin salteaua, au pe margini niste cauciucuri ce se freaca de marginea cea lunga a patului... Are cineva idee cum se poate remedia?

Liliana 38s+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Megbeng magazinul Barza este undeva pe langa Palatul Copiilor. Inainte sa ajungi la Palatul Copiilor, cand vii dinspre Big, faci dreapta spre Timpuri noi. Uite aici adresa exacta http://www.barza-ro.com/
V-am pupat!
39+

Marilena cu (un pui mic si iubit)

Mergi la inceput

SMS de la Adela:

Inca mai astept. Am mituit anestezista:). Imi face peridurala. Va pup pe toate si ma gandesc la voi!

Hai Adela!

Am trait s-o vad si pe asta! Se transmite live de la fata locului si aici - liniste si pace Unde e galeria?

Liliana 38s+ cu

Mergi la inceput
Mergi la inceput