Mamici de ianuarie-februarie 2007 (53)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Mihacarm2002, nu ai calculat corect la sfarsit..se scade numai 9,5% CAS!! Deci vei lua mai mult!

Aaaa, vezi ca saltelutze ieftine si bune sunt la magazinul Barza. Saltea de cocos 1,2 mil dar si sunt si standard mai ieftine..Dar daca tot s-a oferit soacra sa ia patutul de ce nu ia si salteaua? Voi unde planuiati sa-l culcati pe bebe, in landou? Pai si mai tarziu?

Aventura 35 sapt + 6 zile cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Tinem pumnii stransi, adela!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Buna dimineata burtici si mamici.Va doresc un week-end minunat iar cele care trebuie sa nasteti sa aveti o nastere usoara si bebei sanatosi si mancaciosi!

Alina, eu nu sunt de specialitate insa pot sa iti spun cum a fost la mine la prima sarcina. Am trecut si eu printr-un episod de depresie, Slava Domnului destul de scurt, in momentul in care n-am mai putut sa alaptez. la aprox. 3 saptamani dupa ce am nascut. Pentru cateva zile am fost intr-o stare groaznica, ma simteam cea mai jalnica mamica de pe pamant insa am avut noroc cu sotul meu care a gasit cuvintele potrivite ca sa ma linisteasca si sa-mi demonstreze ca am facut tot ceea ce este uman posibil. Cauza principala, in opinia mea, a fost presiunea extraordinara din partea celor din jur si faptul ca nu am luat in calcul inca dinainte sa nasc aceasta posibilitate. Nu eram pregatita sa nu alaptez, mi se parea cel mai natural si obisnuit lucru de pe pamant si nu m-am gandit nici o secunda inainte ca pot exista N motive din cauza carora nu as putea sa o fac. Probabil ca daca as fi luat in calcul aceasta posibilitate si as fi fost realista inca de la inceput atunci nu as fi trecut prin acest episod.
Sincer nu stiu ce sfat as putea sa-ti dau pentru a evita o depresie tocmai fiindca motivele aparitiei acesteia pot fi multiple insa e foarte important sa-i pregatesti pe cei din jur, sa le ceri sprijinul moral, si sa-i anunti dinainte ca nu accepti critici de la nimeni iar sfaturi sa-ti dea decat daca le ceri tu. Pentru mine a facut sotul asta imediat dupa ce am depasit momentul acela. A lasat rusinea la o parte si le-a spus tuturor verde-n fata. Cine vrea sa te ajute cu adevarat te va sprijini si isi va musca limba inainte sa critice o actiune de-a ta si va respecta dorinta voastra.

Oana 35+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Adela, tinem pumnii si punem galeria la treaba:

Oana 35+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Sa fie asta a 2-a nastere "live"???

Aventura 35 sapt + 6 zile cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Mercic mult AMAYA.Eu am luat in calcul posibiliatea de a nu avea laptic.Asta e.Am e super bine,nu am o sa papam laptic prafulet.In ceea ce privesc sfaturile celor din jur ,eu ma bazez pe mama mea care stiu ca ma va apara ca o leoaica.Robert e mai rusinos asha de fel insa am sa il pun in tema inca de pe acum sa PUNA PICIORUL IN PRAG.Ptr chestii de genul asta sunt pregatita.DUC MULT SI NICI TUPEUL NU IMI LIPSESTE LA O ADIKA.Insa eu voiam sa iau in calcul anumite cauze care duc acolo ptr a le combate si a stii sa lupt cu ele.O cauza am aflat-o si iti multumesc

35+saptamani http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata fete

Adela mult succes fata, sa ne spui curand ca esti mamica!!!

Aelita deci se intampla si la case mai mari, nu numai la noi...

bai fetelor cu contractii....daca nu le vreti poate mi le dati mie ca eu dorm ca ursul, nu am nici o treaba, nici o contractie, nici o durere....decat putin de spate, dopul tot il pierd dar atat. da chiar...asta cam cat este, cantitativ vorbind?

offff, cata dreptate a avut dr meu cand mi-a zis ca o sa nasc cand o sa vrea bb. ete ca asa va fi...

Marina 41 + Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

hai adela!!!

aventura..magazinul barza e doar cel on-line sau exista si..."in carne si oase" pe undeva?vreau si eu salteluta de nuca de cocos...

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Neatza fetele,inca nu am nascut.
Citesc din urma si revin.

Dana 40+4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuchi spune:

Fetele am primit mesaj de la Ivona: Ella Marie s-a nascut ieri la 16.50, 4.485kg, cezariana cu rahi! A fost greu, a pierdut mult sange dar acum sunt bine amandoua! Felicitari mami , recuperare usoara si rapida si te asteptam cu povestea nasterii!
34+

Mergi la inceput