Mamici de ianuarie-februarie 2007 (53)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

ylilimic, ai gasit pana la urma salteluta de patut? Unde, de care ai ales, la ce pret?

Mihaela 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

buna fetele ce faceti dormiti la ora asta ? eu m-am trezit de la 4 din cauza contractiilor ma bucur ca a venit dimineata in sfarsit
durerile sunt suportabile am luat si un no-spa ptr orice eventualitate ( travaliu fals ) am facut un dus daca nu inceteaza voi sta si in 4 labe ( deocamdata ma sprijin de perete cu picioarele departate si e mai bine )
ar trebui sa-mi termin bagajul si sa ma spal pe par
azi pot sa si nasc doctorita e de garda si chiar de nu nasc ma gandesc sa-i fac o vizita mai tarziu ; deocamdata sunt singura acasa ca sotu a plecat la lucru se intoarce pe la 1 ( daca devine prea dubios cu durerile si contractiile il sun sa ma duca la spital , dar deocamdata e suportabil si ma gandesc ca si daca nasc nu se intampla asa repede )

aelita , ylilimic imi pare rau ca ati trecut prin ce ati trecut de fazele astea mi-e cel mai frica cred ca de la asta apare depresia post-natala cand vezi ca individele alea puse acolo sa te invete si sa te ajute urla la tine si te fac in toate felurile in cele mai frumoase momente ale vietii tale cand devii mama

sa stiti ca nu plec la spital fara sa va anunt
as vrea totusi sa nasc azi daca se poate si normal cu epidurala

amr 2 zile

Mergi la inceput

oare trebuie sa merg la spital ?
mai astept putin si o sun pe doctorita incepe sa ma doara tot mai rau ( chestia aia cu statul in 4 labe e adevarata nu mai doare asa tare )

sper sa nu stresez lumea degeaba ( sotul de la lucru doctorita , pe voi )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Adela nu stresezi pe nimeni....mai bine totusi sa fii precauta decat sa nu apuci epidurala.Asha ca pe cai la spital si BAFTA MULTA.

35+saptamani http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput

Fetelor m-am trezit de dimineata cu o serie de temeri ca sa le spun asha.Tot aud despre DEPRESIA POSTNATALA si nu ash dorii sa fac cunostiinta cu ea sincer.Insa am observat ca pana si cele mai tari de inger femei au cam cunoscut-o.Nu se poate face nimic ptr a preantampina?Ma gandesc ca ar fii pacat ca in primele zile,sapt al bebelushei mele eu sa pic intr-o pasa din aia de depresie si anxietate in loc sa ma bucur de toate deliciile pe care micuta mea mi le ofera.Apelez la Oana_Bucur in special ptr ca stiu ca e de specialitate si alte mamici care sunt la bb2!!Va pup!

Mergi la inceput

ok plec la spital de fapt astept sotul si plec la spital
sper sa nu ma mai intorc azi acasa

Mergi la inceput

Adela sa ne tii la curent cu desfasurarea evenimentelor in masura in care iti este permis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Adela, mai esti? Cum esti? Ai cronometrat durerile (contractiile)? Sunt la intervale regulate?
Daca da, nu sta, baga repede bagaj strictul necesar si mergi la spital! Tu mai ai 2 zile pana la DPN, e f.f.f. posibil sa nasti azi!
Iti tinem pumnii, uite facem si galerie!!

Aventura 35 sapt + 5 zile cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Adela, , am vazut ca ai nr. de mobil in lista! Cand o sa poti, da si tu sms!

Aventura 35 sapt + 6 zile cu Antonio

Mergi la inceput

contractiile erau la 10 minute de la ora 4 cand m-au trezit durerile singura chestie care difera e ca devin tot mai dureroase
acum cand stiu ca plec la spital parca nu mai sunt asa dureroase ( ca si cand ajungi la dentist si nu te mai doare nimic )
azi fac 40 de sapt dupa cerculetul magic de la medicul de familie peste 2 zile aveam programata cezariana

o sa va tin la cutent cu evenimentele
va pupacesc ca plec

Mergi la inceput