Colectia de toamna-iarna 2005(113)
Raspunsuri - Pagina 18
Hildegard spune:
Salut,
Dordia, si eu ma simt rau. acum iau Ospen 2/ zi de 1500, nu tusesc...dar am gatul super umflat. A si ma pulverizez in gat cu Bioparox 4 puf/3 ore + vitamina C la greu, Fervex 3 plic/zi.
Sper sa-ti fie mai bine ca de trecut trebuie sa avem rabdare.
Hai ca trece
-----------------------------------------------------------------
pe mine n-are cine sa ma ajute decat sotul care e la servici acum.daca se agraveaza starea mea il chem de la lucru.
steff iarasi doarme .....de la 11 la 12.30.
Se pare ca s-a mai potolit cu gingiile dureroase.Asteptam sa sparga caninul stg gingia.
arat ca dracu...nespalata pe cap ca mi-e teamasa ma spal....transpir aproape tot timpul....gata, merg in pat.
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni
joy04 spune:
neata neata
CORAPINO...... pe tine si ardeiasul si ciresika.
DORDIA nasol de tine. i-a ai grija tu cu antiinflamatoarele alea la stomac ca pe mine m-au desfiintat. plus c ami-au distrus si intestinele.
de nu-mi mai dadea dr nimic de durere ca a zis ca ma paradesc de tot cu burta.
plus ca s-au adunat toate pe capul tau acum.
sa te faci repede bine
HILDE daca nu poti si nu poti, suna consoarta sa vina de la job. asta e.
sanatate si tie.
CRISTINA si ai stat un urletele ei???? ati putut???? sau nu au fost de alea dramatice, ci doar asa de impresioneala???
ma bate si pe mine gandu sa-i las ceiut in pat lui pitic' dar nu stie sa si-l puna la gura.
plus ca azi noapte i-am dat in timp ce statea pe burta.
ANDA doar nu o face si otita acuma...si cu kk lasa-l tot la regim, io zic ca-i super bine ca numai miroase urat si cu timpul o sa se regleze saracutu'
daca nu vrea sa pape regimul asta, as zice sa nu-l ogligi. lasa-l pe nan fara lactoza, si dai de regim numia ce-i place lui.
Joy si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto
ioana_77 spune:
Neatza si de la noi!
MARIA MERGE SINGURICA!!!!!!!!!!!!!!
Pai nu puteam sa nu ma laud, nu? Chiar daca face deocamdata vreo 10 pasi numai de la tati la mami si invers SI inca nu se desprinde singurica la mers, dar avem o viata inainte!
Am si filmulet edificator cu mersul, dar nu am timp sa-l descarc, alta data.
Na, ca sa dau si eu o veste buna, ca prea multe raceli si reumatisme circula pe-aici. Deci sanatate la pui si mamici bolnavioare, nu mai nominalizez, ma gandesc cu drag la toti si toate, sa va treaba problemutele cat mai repede!!
La noi mucii au plecat cum au venit, o fi fost o viroza usoara, am scapat super usor.
Ieri la noi a fost primavara, ne-am plimbat vreo 3 ore, chestie nemaintalnita de cateva luni, a fost super, mai ales ca eram si cu tati.
Vazut restul de filmulete bebelusesti, superbi!
Mai, Tania, are fii-tu niste ochi, de te baga in boale (oops, poate nu ma urecheste cuscra)
Ripley, naspa cu vomatul asta, am patit si eu cu Maria o data, tot de la mancat mult, dar ea s-a chinuit toata noaptea cu borfaieli in burta si abia dimineata s-a eliberat.
ma duc sa bag papa la cuptor
Ioana si Maria (29.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Maria are 1 an
poze
joy04 spune:
IOANA la cat mai multi si mai repede...
nici fimiu numai vb ce vorbea. adica zicea gata, acum numia zice.
in schimb zice cumva gigea...tizea, nu stiu cum sa zic.
mama, tata, dai dai(sa-i dau), ba adica pa, dar pana mai acum vreo 1 luna zicea clar pa, acum este un ba.
si cam atat.
in schimb este GELOS. daca aiu vreo jucarie si o iubesc, vine si o da la o parte si se pune cu capu' pe mine sise leagana...
plus ca azi dimineata a inceput sa maraie cand am luat-o pe Uka in brate.
daca-i cer catelu si alte vreo 2 jucarii le aduce, dar doar atat. in rest, NIMIC.
Joy si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto
simona dragusin spune:
ALINUS si multumesc !
(fac o proba)
Aveti idee ce nu fac bine pt ca incerc sa pun filmuletul la semnatura ,imi apare la vizualizare dar apoi in mesaj..nu.Am apasat pe "trimite' dar degeaba.
SIMONA si PATRICIA
Hildegard spune:
Sa nu-mi sariti in cap.....ati dat Milch Schnitte la copii?
Io i-am dat la steff sa guste odata si el haplea a vrut tot. E usor si bun asa ca desert. Merge asa din cand in cand.
de-ale gurii
cristinamh spune:
joy, am stat, ce era sa fac... prima seara erau de-alea infioratoare... dar daca nu ne miscam se potoleste. cum ne simte ca ne-am miscat in pat, creste si volumul ei...
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
corap spune:
hellou la toate fetele si la piticlontii & piticloantele lor!
multumim ca ne mai tineti minte
dordia, imi pare rau ca tote bubele rele sunt pe capul tau :( eu cred ca ti-ar face bine nitica odihna departe de pui. macar un we sa-l lasi cu cineva, ca stiu ca daca e cu tine nu te poti abtine sa nu-l ridici/smotocesti etc.
Ripley, pupam anutzachele. poze recente si ilustrative cu burtoiu nu am, dar uite o poza de prin calatorii. de la amsterdam, ca mie de la paris mi-a placut cel mai mult amsterdamu'. poza
acu incerc si io sa fac montaj d-ala ca al vostru, sa vaz ce-o iesi... si diseara mi-a promis gabi ca-mi face poze la burtok sa-l vedeti ce mare e!
lavi, pupam nora draga. chestia cu vorbitu' m-a stresat ep mine din lipsa de alte stresuri (doamne fereste!), mai ales ca io am fost vorbareata de mica... da cik ta-su a vb abia la 3 ani, asa ca nu-mi fac griji... prea mari. din intamplare, toti copiii prietenilor cu care ma intalnesc au fost foarte precoce in ceea ce priveste vorbitu' si m-a pus pe ganduri. daca stau bine sa ma gandesc, nic eu nu vb foarte mult cu ardei... asa ca, de unde sa invete el (adica vorbesc, da' nu-mi vine sa povestesc cu el intr-una. si nici lui nu-i prea place cand vorbesc mult, ii place mai mult sa ne jucam impreuna)
gata... s-a terminat cu calc... s-a trezit pitik. ma duc sa-l pup, ca-i ies patru maselute si nu e foarte fericit zilele astea
PS: mie-mi place cand va laudati bebeii , ca altfel forumul ar fi cam serios spre trist
pupam mamicile
c & andrei-ardei 14 noiembrie 2005 & cireshik anais dpn 05.05.07
Hildegard spune:
Corap, se vede o femeie fericita pe fata ta si vesela.
de-ale gurii
simona dragusin spune:
Cred ca am reusit,scuze de off topic !
SIMONA si PATRICIA www.onetruemedia.com/shared?p=1f009c2fd6ab5dab1d30f6&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">my angel