Colectia de toamna-iarna 2005(113)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Simona , vad ca esti prin preajma, zi-mi te rog cum si de unde mai adaug poze. Ca oricat m-as uita nu vad!Daca ai timp,

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee15e7cce919699fd3731&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulet Bianca
Bianca si noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Salutare!

WE asta Samburelu' m-a terminat. Un terorist nu altceva. A umblat peste tot, prin toate cotloanele posibile si imposibile, ne-am dus la restaurant, a inceput sa umble printre mese, a dat de coltul mesei cu capul, urlete...apoi vazut balta, afara, avant si fix in balta pe burta, si se dstra copios, pana am reusit sa il scot de acolo, ba mai mult dadea din picioare si nu vroia sa mearga.
Ajunsi acasa deratizare completa,... franti toti. El s-a distrat copios si noialergand dupa el.

nu mai pot de oboseala!!!!

Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.

Mergi la inceput

Salutare!

WE asta Samburelu' m-a terminat. Un terorist nu altceva. A umblat peste tot, prin toate cotloanele posibile si imposibile, ne-am dus la restaurant, a inceput sa umble printre mese, a dat de coltul mesei cu capul, urlete...apoi vazut balta, afara, avant si fix in balta pe burta, si se dstra copios, pana am reusit sa il scot de acolo, ba mai mult dadea din picioare si nu vroia sa mearga.
Ajunsi acasa deratizare completa,... franti toti. El s-a distrat copios si noialergand dupa el.

nu mai pot de oboseala!!!!

Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.

Mergi la inceput

Scuzeee!! de spam, nu stiu de ce imi apare mesajul de 2 ori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Buna!
Eu sunt tare bolnava si nu pot sta deloc ca calculator. Sper sa-mi treaca urgent, ca azi era cat p-aci sa lesin!
Scuze, am citit tot din urma, insa nu pot raspunde deloc.
Nu fac discriminari, insa de departe Anda mi se apre ca are probleme prea multe si e grav. Asa ca doar atat: Anda, ti-am dat in urma cu cateva pagini (ori in scutecul trecut) o reteta contra diareei. Incearca, te rog, s-o aplici. Nu are ce rau sa-i faca. Ori ramane cum este, ori se face odata bine!!!!
Sanatate tuturor si la mai multe motive de laudat!
Va pup cu drag.

Gandacel 25+ si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Salutare popor!~!

Ma simt mai bine si ma imbarbatez ca am mai primit o veste nasoala asa ca....le iau cu calm sa nu ajung la balamuc. In seara asta sau maine cel tarziu pleaca tati la Fagarasi sa dea un examen si daca il ia....merge 3 luni la un curs asa ca....o sa raman singurica cu bunica care...sa o tina Dumnezeu sanatoasa ca ma ajuta rau!!! Mama...ar putea veni dar...vine maine sa o mai schimbe pe bunica. dar sper sa ma lase durerile astea de mana ca....m-am saturat. Acuma astept sa adoarma Stefan care e un cuminte si...ma duc la acupunctura.

Pozele D-lui Titi nu le pot vedea. Oare de ce??/
Corap esti o frumoasa!!! Si burtica....yamiiii...vreau si eu dar....deocamdata asteptam rez. la analize si sa ne dea gineco verde!
Catutza si eu m-am apucat de clip dar...din motive de dureri...nu l-am terminat. Eu am incarcat vreo 150 poze si mi-a dat eroare la unele dar...le-am reincarcat de cate ori a fost nevoie si a mers pana la urma. Nu as sti sa iti zic ce a iesit ca aici am ramas. Acuma caut melodia potrivita...sa vad ce gasesc!

Hai ca va pooop desi ma roade o curiozitate.

Ce mai face nor'mea??? Feliciaaaaa , cuscraaaaa, mai da-ne vesti!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Aura, moama dar ce v-a obosit Dimitrie!
Si noi cand mergem cu Steff undeva venim franti acasa....Stefan are atata energie cat pentru 3 copii...deci nu-mi mai trebuie alti copii. N-as mai face fata!

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Dordia , pai zi-mi si mie cum mai adaug poze ca nu stiu. Eu am terminat "montajul", dar e prea scurt unu e de 32 si unu de 17. As vrea sa mai adaug, dar nu stiu cum.
Succes sotului tau la examen! Si tie multa sanatate sa poti face fata 3 luni singura cu Stefan.

Hai fie-va mila de mine si spuneti-mi ce si cum sa fac!

Lavi , multumesc! Am scapat de taxe!!!

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee15e7cce919699fd3731&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulet Bianca
Bianca si noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Apropo de energia mancata de copii:

Sambata am zis - hai sa ne relaxam! Asa ca am iesit cu fetele in Cismigiu, de acolo la restaurant (in ambele locuri am alergat dupa ele cat cuprinde), dupa aia am dat o raita prin Plaza (unde noroc ca Nati dormea dar Silvia era ca un spiridus) si in drum spre casa, in masina, obositi, ii zic lui Virgil: ia-o mai incet ca asta ne e odihna! Sa vezi acasa ce ne asteapta.

Silvia are rezerve de energie NELIMITATE. Si nu stiu din ce, ca nu prea mananca.

La restaurant n-a prea mancat decat cu greu niste supa stand in brate la Virgil in schimb s-a alergat cu un baietel printre mese, au dat-o si pe chiuieli a trebuit sa-i neutralizam ca deja alti clienti se cam uitau crucis.

Cre' ca-i neam cu Sarah, Che, etc.

Apropo, Tania cand vine bonul?

corap Misto concediu - fara Andrei, asa-i?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Fetelor am refacut linkul la filmuletz si am rezolvat si problema cu muzica. Sper sa mearga. De, ieri eram cu Stefan in brate si o tasta bateam eu si 2 el, asa ca a iesit un talmes-balmes.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ec1a23dc27741a93efa53&source=browse" target="_blank">Che si primul sau an de iubire maxima!!!

Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput