Colectia de toamna-iarna 2005(113)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Corap, super burtik!

Mai fetelor, aveti dreptate cu energia asta fara margini a copiilor ... pe mine ma ia groaza sa plec pe undeva cu Dariuca, pentru ca ma termina efectiv!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melku spune:

parca vroia cineva sa cumpere carucior sport:
aseara in Cora Militari era o super oferta la Babideal-Canne Multiposition sport, carucior ca al lui Noki, reducere de 1 mil lei vechi, adica de la 2.500.000 aprox, l-au redus la 1.500.000 aprox.!!! destul de mare reducerea.
N-am intrebat daca au destule sau daca e vreun defect pe undeva pt ca nu ma intereseaza direct, noi avem carucior. Da' era superoferta!!

ne-am intalnit si cu Noki si consortul prin cora. faceau ultimele cumparaturi pt plecare. super de ea!

Sanatate bbilor bolnaviori si mamicilor bolnavioare!!
Cred ca e ceva in aer ca si io am gatul bolnav (pe trecute), tratez cu Ospen si spray Hexoral.

melku & Daria Virginia (2 nov 2005)
Sarbatorile de iarna cu Daria
www.dropshots.com/melku" target="_blank">FILMULETE
Varsta Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Roxi sanatate maxima Alexiei, sper sa-i treaca repede . Sper sa ne dai vesti bune in curand.

Ioana super! Bravo pt mergareatza ! Multumim de compliment, te-ai gandit bine, cuscra e posesiva

Lavi tare Silviuka, ti-am zis eu ca e o rockeritza in miniatura. Da, azi a fost bonul, prima zi: e inversul lui Stefan, adik CALMUL DE PE LUME! Poate i se transmite si piticului cate ceva. Deocamdata e ok, Stefan ii rade intr-una, se catzara pe el, a fost bine pt prima intalnire. Mai vedem si zilele urmatoare.

Chestia e ca Stefan incepe sa se faca rau, de nu ma mai intele g cu el . pana acum fucntiona "nu-i voie" acum ma sfideaza de-a dreptul si inca cu chestii care sunt periculoase:
- se ridica in picioare in scaunul de masa, sa sara pe jos
- se arunca afara din carutz
- se suie cu un picior peste marginea patului (e tarc Graco) si da sa dara, de-mi sta inima in loc. Eu nu mai am nici un loc in care sa-l tin in siguranta . Asa ca sunt tot timpul cu ochii pe el...

Corapino ce gravidutza vesela esti!

Gandacel multa sanatate!

Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Dordia acum am verificat. Albumul e public.
Adica intrii pe semnatura si e albumul " 1 an" . Ce iti spune? De ce nu le poti vedea? Oricum eu sunt cam varza cu calculatorul si nu ar fi nici o mirare sa nu fi facut ceva calumea.
Sper sa se vada sa remarcati ce baiat frumos, singur, are mama....
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitic-03 spune:

!
Repede ca se trezeste pitic!
IOANA77:Bravoo Maria!!
JOY:dulce Vladut asa gelos!!as vrea sa fie si al meu...gelos..
GANDACEL:fii barbata!ce ai patit? ai grija de samburica!Da-ne vesti bune
DIORDIA:aoleuuuu...mamaaa..da se adunara pe capul tau!da eu decit sa ma intepe (fie doar cu un ac!)mai bine maninc supa de antiinflamatoare.Sanatate maxima!
Ce ma oftic ca nu m-am vazut cu nici o mamica in IOR(noi am fost acolo, unde era Chip&Dale, la intersectie cum vii de la rucar)
Bai , copilul asta ma omoara cu zile.De cind ii dau sana sol, Fe nu mai vrea sa manince delocMor de inima rea!i-am facut azi o pulpita de pui la gratar+piure de cartofi,`broscoli` si laptic(condimentat cu sare ,tot ce trebe): nici nu s-a uitat la ea!Eu nu apucasem sa maninc , mi-era o foamee!imi venea sa o maninc eu!De draci mi-a trecut de tot-fac si eu greva!!de ciuda!!
Sanatate mamici, bebici!Copilasii vostrii sunt sociabili (cu alti copii, ca , cu adultii n-avem treaba-ne imprietenim rapid)?Piticul meu nu da jucarii nici sa-l omori!daca se apropie vreun copil si pune manuta pe jucaria lui ...ia foc!
LEEA:ce face d-l T?
CRISTINA NEGARA:unde esti?cum e Elise?
ANDA:ce face piticul?
Ma duc sa mai deretec prin casa ca , daca se scoala , o incurc!

PITIC si PUIdePITIC(31-X-2005)Tudor

Mergi la inceput

Am uitat sa va intreb ceva:am facut papa-nicolau.Mi-a iesit scor 2-inflamator,regenerator.
Ce dracu e asta, ca ginecoloaga a zis ca nu e necesar tratament(ca e doar ruptura de col pe care o rezolvam la a 2-a nastere!)??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Hai va rog mai incercati sa vedeti albumul lui Titi sa vad si eu daca sunt cu adevarat idioata si nu stiu sa pun niste poze, ceea ce este foarte probabil....
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

nu stiu deloc engleza dar cred ca zice ca nu sunt poze shara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Iaca si noi

Acum am venit de afara, am mancat mamaligutza cu Fagaras si acum bantuim prin casa si vb la telefon

Sa va zic ce a facut Miruna de azi de dimineata:
- a apucat numai ea stie cum castronul cu piure de fructe de pe masa, si l-a pus pe tot pe ea.
- afara a dormit pana in parc, apoi n-a mai vrut sa stea decat pe jos, n-am avut nici hamul la mine asa ca-s cocosata la modul propriu
- la intoarcere era sa cada din carut, ptr ca sta pravalita in el, la un mom dat vb la tel si se mai tinea doar intr-un picior, atat se zbatuse, plus salopeta de fas care aluneca...of, bine ca am vazut-o
- acum jumatate de ora tocmai si-a spalat cizmele...in galeata cu apa cu care am spalat pe jos de dimineata
- a facut tandari una bucata telecomanda...dar mi-a aratat dragutza unde au zburat bateriile
- si-a trantit fierul de calcat pe picior..da' n-a zis nici "pas" desi era evident ca o doare
- inutil sa mai zic ca nu asculta deloc, daca ii zic ca nu e voie, mai rau face si mai nou se da cu capul de usa frate...da' rau..ma mir cum de n-o doare

Si este abia ora 17..pana diseara mai e . Asadar concuram serios la rolul de "terorist amator"

Dordia unde va pleca tati la cursuri, acolo la Fagaras banuiesc nu? Hai ca te descurci tu, important e sa te refaci cu acupunctura asta..

Corap excelenta poza...mai asteptam si altele. Andrei ce zice de burtik, i-ai explicat despre noul colocatar???

Pitic noi am inceput sa iesim zilnic in parc, exact acolo unde aici si tu mergem...de pe la 12.30-16 ne gasesti acolo. Eventual da un bip sau ceva..nr meu de tel e in contul comun.

PAP-ul ..nu stiu ce sa zic..mie imi da rezultatul cu negativ ptr o leziune, bla, bla. Dar daca gineco ti-a zis ca-i ok, atunci dc iti faci griji?

Tania poate s-o prinde si de Stefanel ceva calmul bonului

Roxi sanatate multa!

Ioana yupyyy si bravo ptr Mariuca mergareatza!!!

Anda ce mai face piticul..parca era mai bine sambata, si-a revenit de tot?

Ma duc sa vad ultimele filmuletze si poze..incerc sa adorm pitica si mai revin cu impresii

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor, Revelion 2006
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Am fost si noi afara ,tare mult i-a placut piticului ,n-a zis nika tot drumu ,apoi in parc s-a jucat cu o fetita ,ne-am dat in balansoar si am revenit acasica ,unde a papat nitel si dupa nani ,sper sa doarma cat mai mult ca's tare ostenita!

Fetele ,vad ca-i laudati burtica lui Corap dar unde o vazurati ,vreau si eu sa vad!!!

Sanatate la copilasii bolnaviori!!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput