Colectia de toamna-iarna 2005(113)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Pitic, Elise e bine. Noi ne-am plimbat zilele astea ca tare frumos a mai fost afara... Si ca sa-ti raspund la intrebare, Elise e foarte prietenoasa. Ofera jucarii / mancare / suzeta oricarei persoane care-i cere, dar daca cineva vrea sa-i ia cu forta... e jale mare. Avem avantajul ca prin casa noastra circula multa lume. Despre Papanicolau nu stiu ce sa-ti zic.
Mihaelutat, eu am reusit sa vad pozele.
Ioana, bravooo pentru mergareata.

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Am mai adaugat si eu niscai poze la montaj ...

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Seara buna!
Madau, criminala Miruna - duracell! Lasa, ma, ca se face ea mare si sa vezi ce ajutor de nadejde o sa ai !!!
Dordia, cum te mai simti ?
Alexia, printesa ta cum se simte?
Pitic, nici eu nu stiu ce sa-ti zic de papanicolau...
Ioana, bravo pentru Maria mergareata!
Ionikka, voi ce mai faceti ? Mai zi-ne despre Aron... Apropo, am vazut poza voastra de la concurs !

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionikka spune:

Cami: esti f dragutza! Multumim...!

Mamici dragutze!

Noi suntem bine. Mancam! Parca am inceput sa dormim mai bine. Cu 2 treziri de tzitzi. Eu sunt fericita pt 2 treziri!
Nu am mai postat ca asa ma enerveaza sa nu ma pot concentra. Tot timpul sunt atenta la titirezul asta mic.
Weekendurile daca nu am treaba, suntem la ai mei. In timpul saptamanii, cu Aron in program!
Slava Domnului nu mai e mucos! Are un colt de masea! A iesit al 8/lea dintisor de jos! Zice tzitzi! Pe cand ma hotarasem sa/l intzarc! hihi! (Ultima "achizitie" in vocabular!) Pe langa altele, nu foarte multe: mama, tata = tai tai sau tata, am am= ham ham ( pt toate vietuitoarele care se misca si au blana: caini, pisici, cai...), tic tac, tu tu = trenu, ai ai= apa...
Ma rog, asta/i marea lauda!

Saptamana trecuta am negociat cu o firma de confectii pt copii sa/i faca lui Aron fotografii. Si dupa ce ne/am pus de acord la pret, au renuntat aia, ca cica e prea mult! Romanii astia europeni habar nu au de contract, imagine, reclama...vor totul pe gratis. Asa ca au si gasit manechinuiti pe gratis( adica ma rog, cate un rand de hainite pt toti copilasi pozati). Nu zic ca nu mi/ar fi placut, dar lasa, ei castiga de pe urma copilului meu, el sa nu castige pentru osteneala?
Si asa merge treaba mai departe pentru ei, daca tot timpul gasesc modele pe gratis! Nu cei care accepta sunt de vina?
Sa nu mai zic cat de greu e sa pozezi copii si animale! Mai ales pentru reclama!

Dordia, imi pare rau ca nu esti ok! Sper sa treaca repede! (Da/i puiutzului sa pupe si sa vezi ca trece!)
Hilde: mah, eu am fost data "gata" cand am vazut linkul tau cu papa. Bravo bravo! Super misto! Esti o artista! Toate sunt facute de tine? Te invidiez! Si eu vreau. Ai si retetele?
Cami: eu nu am vazut fotografia lui Aron din concurs.
Excursionistelor le doresc distractie maxima! Si odihna pe merit!
Corap: arati super bine! O femeie fericita!

Mai fetelor, ce e cu vremea si cu bolile astea? De groaza! Atata lume bolnava!

Hai ca trimit raspunsul asta si mai vad...daca imi mai amintesc ce mai vroiam sa va zic!

Ahh! Felicitari pentru filmulete la toate mamicile harnicutze! Sunteti talentate! Si la facut copii si la facut filmuletze.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

seara buna.

sunt suparata rau de tot.
mi-a cazut astazi pruncu direct in gura. cand l-am vazut si cand am auzit busitura si apoi cu gura plina de sange am crezut ca mor.
nu stiam ce sa-i fac sa-i alin durerea.
nici nu mi-am dat seama in prima faza de unde-ui curge sange, din nas sau din gura.
in vreo 3 minute era cu buza pana la nas de umflata.
si nu-i puteam opri sangerarea frate.
il tineam deasupra chiuvetei si ii dadeam cu apa rece pe/in gurita si curgea la sangeeee.......
el era plin, eu la fel, pe jos picaturi...

s-a lovit exact intre dintii de sus, el are un pic de strungareata. acum este megru acolo. si atisoara aia de la buza de sus este o chestie albicioasa, nu stiu cum sa zic.

in fine, chestia e ca mi-e frica mie sa-l mai las sa mearga singur.
dar nu pot sa inteleg ce are de sambata incoace din 3 pasi cadea de 5 ori.
nu se tine pe picioare!!! sau se duce intr-o parte de parca nu ar avea stabilitare.

acum ca m-am plans, ma duc sa bag o pizza la ghiozdan si apoi la nani

noapte buna

Joy si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Ionika, retetele le gasesti in topicul "La bucatarie-Prajituri Veronica".

Joy, of, firar sa fie de cazatura.
Si steff azi a facut cunostinta cu caloriferul, dar numa cu spranceana unde i s-a inrosit apoi un picut si a trecut. A plans putintel de tot.

Noapte buna!

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

CATUTZA acum am vazut postarea ta.
Intra pe montaj,da clik pe "create my own"tasteaza parola,da-i clik pe montaj si o sa-ti apaa in partea dreapta undeva "upload,sequence end edit"
Apoi sus in banda albastra ai "add photos end videos ".
Nu stiu daca am explicat bine ca-s cam obosita..

JOI ce patanie !! si acum are buzita umflata?..imi pare tare rau..

SIMONA si PATRICIA www.onetruemedia.com/shared?p=1f009c2fd6ab5dab1d30f6&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">my angel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Ela linkul da eroare ..

SIMONA si PATRICIA www.onetruemedia.com/shared?p=1f009c2fd6ab5dab1d30f6&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">my angel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

oooof, joy, stiu prin ce treci, ca la fel a picat (acu vreo 2 luni)si fi-miu si si-a spart buza, si curgeau suvoaie de sange... am crezut initial ca si-a spart gingia si il si vedeam cu fieratanii prin gura. da sa stii ca se reface repede buza.
lavi, pai da, am fost singurei in concediu, ca nu ma mai tineau capacele sa-l car si pe andrei - chiar aveam nevoie de o pauza, cu toate ca dupa vreo 2 zile mi se facuse taaaare dor de el. pe ardeiash l-am lasat la mama - s-au inteles bine, n-a marait dupa noi. doar ca atunci cand am venit a sarit in bratele noastre si vreo 2 zile nu ne-a scapat pe nici unul din ochi. daca nu eram amandoi in raza lui vizuala incepea sa planga. curios mi s-a parut ca n-a fost nici bucuros ca ne vede, nici suparat pe noi ca l-am lasat, pur si simplu a amutit cand ne-a vazut si s-a lipit de noi...
mada, noi tocma in orele alea cand esti tu in parc avem program de somn, masa, ma rog, administrative... daca se trezeste mai devreme iti dau un tel si poate ne vedem in parc.
si acum, poze de azi cu burtoku' si poze recente cu andrei
noapte buna, copii [:))]

c & andrei-ardei 14 noiembrie 2005 & cireshik anais dpn 05.05.07

Mergi la inceput