Colectia de toamna-iarna 2005(113)
Raspunsuri - Pagina 17
roxisialexia spune:
Din nou 39,4..morrrrr
Am sunat pediatra ei si gata trece pe antibiotice.
diana, multa sanatate ai grija de tine, multa putere sa treci peste perioada asta.
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
Madutza10 spune:
Roxi ,imi pare rau ca ati ajuns la antibiotic!Sanatate multa
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
camelia_daniela spune:
Of, Dordia, toate pe capul tau ! Sanatate multa, sa te refaci repejor!!!!
Roxi, sanatate multa printesei!
Simona, super filmuletul tau ! Ai o mandrete de fata!!!
Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
dordia2000 spune:
Va multumesc mult fetelor ca sunteti alaturi de mine!!! Parca ma simt mai bine azi,...nu ma mai doare in gat..acolo unde v-am povestit...dar tusesc normal fara sa ma mai doara. II dau cu Oropivalone, ceai caldutz cu miere tone, si Ambolar pt tuse.Sper sa treaca repede...odata cu rusii.
Va pup si sanatate muuulta la bbii bolnaviori!!! Si la mamici ca tare nasol e sa fii bolnava!!!
Roxi imi pare rau pt micutza...dar asta e...sa se faca bine repede.!
Fug ca cineva se screme si a inceput: putie...putie...putie!!!
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005
cristinamh spune:
si noi fuseram ieri in IOR, la locul de joaca de la biserica... de pe la 12 la 13.
gata, io m-am hotarat sa trec fata pe program de lapte. nu stiu daca o intarc, as fi tare fericita sa-i mai dau dimineata si seara. daca nu merge, o intarc de tot. asa ca de 2 nopti poate sa urle cat vrea, la 3 nu-i mai dau sa suga. alaltaieri a fost crunt, niste urlete de nu va inchipuiti... in final s-a resemnat si si-a luat bibe, a baut apa si-a adormit. aseara acceptabil, tot cu maraieli si plansete, da' n-a mai urlat. daca ma tin nervii, sa n-o iau de-acolo, cred c-o sa priceapa repede ca se consuma degeaba.
dordia, nu poti chema pe mama ta sa te ajute? macar sa stai in pat sa nu te mai misti... ca bunica...tot bunica...
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
lavi02 spune:
catutza http://www.hotnews.ro/articol_63384-Comisarul-Bulgariei-multumeste-Romaniei-pentru-eliminarea-taxelor-de-la-Giurgiu.htm
Eu de aici deduc ca s-au eliminat taxele.
camelia_daniela spune:
Cristina, bafta multa - multa cu trecutul pe lapte!
Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
Mihaelutat spune:
Buna dimineata dragutilor.
vad ca iar se anunta un inceput de saptamana cam nasol, cuceva raceli, rosu in gat si alte belele. Uram sanatate maxima la puiuti si la mamici.
De asemenea vreau sa o asigur pe Noki de intreaga mea invidie asta oentru ca ea pleaca in vacanta si eu raman in Bucuresti si mai mult decat atat, la serviciu. Acelasi lucru este valabil si pentru Bic, care pleaca si ea in vacanta.....
hai va pup pe toate si sper sa va insanatositi cat mai repede.
Mihaela
album dn Titi
Mihaelutat spune:
Revin sa anunt ca am reusit si eu dupa doua luni sa pun poze da la petrecerea de un an a domnului Titi. Pentru cine doreste, se gasesc la semnatura, la albumul " Am implinit un an"
Mihaela
album dn Titi
bb_alinus spune:
Neata si de la noi!
Dordia ai grija de tine si sa te faci bine repede.
Roxi sanatate multa Alexiei, lasa ca acum sigur se va face bine cu antibioticele.
Simona foarte frumos filmuletul vostru, sunteti niste frumoase!
Pt muzica, la "Choose music" acolo unde ai toate melodiile vezi ca sus in stanga ai optiunea "upload songs"
Cristinamh spor la rabdat crizele de plans ale intarcarii...
REVELION 2007
Alina si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii