Colectia de toamna-iarna 2005(113)
Raspunsuri - Pagina 16
catutza spune:
Buna!
Iata ca am dat in damblaua filmuletelor, pai ce? Toata lumea are numai noi nu?!?
Uitati ce a iesit :
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee15e7cce919699fd3731&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulet cu Bianca
PS - sper sa se vada si sa va placa.
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Bianca si noi2
lavi02 spune:
catutza, vezi ca ti-am raspuns pe sub. cu Bulgaria. Nu e chiar cum zice tipa aia, e mai mare taxa decat benzina (dar probabil ca se va scoate taxa). poti sa te uiti pe www.viamichelin.com si sa pui exact destinatia unde vrei sa ajungi tu, ca sa vezi distantele in km. Vezi ca ai un Options acolo prin care poti sa-i dai tu localitati prin care sa treci. (Scuze de precizari daca erai deja familiara cu site-ul )
dordia2000 spune:
Buna noaptea fetelor!!! Va scriu cu ultimele forte ale mele si imi cer scuze anticipat daca plictisesc pe cineva. Dar...nu am cui sa ma plang.
Problema cu mana s-a agravat (adica durerea s-a agravat) aseara...asa ca am bagat diclofenac la greu si in fund si unguent, aspirina si cam atat si...cred ca si-au facut efectul ca am dormit pana dimi. Dimi m-am trezit cu durerile la loc...si cu o raguseala. Am banuit ca de la caldura dar....nu. Pana la ora 16.00 nu am avut nik, doar am tusit de vreo 2 ori dimineata. Dupa ora 16.00 m-a luat o tuse destul de nasoala si...hop am inhatat siropul si am luat. Mi-am luat febra...37.6, M-am bagat in pat si in 2 ore ...nu mai pot vb, ma doare si ma ustura ...nustiu-ce...laringe...ceva pe acolo. Adica in interior dar nu mai jos de clavicula...Cam in jurul ei. Am bagat sirop de tuse, oropivalone...ceai cu miere caldut si imi e din ce in ce mai rau. Colac peste pupaza mi-au venit si rusii si acuma simt niste crampe puternice in stomac...ar fi chiar culmea sa ma stric si la stomac ca...Urgentza scrie pe mine!!!
Scuze dar simteam nevoia sa povestesc cuiva....si nu aveam cui!!! Daca am devenit prea plangacioasa...sariti peste postarea mea ca nu ma supar!!!
Va pup!!!
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005
lavi02 spune:
Aoleu Dordia ce s-au acumulat toate peste tine!
Ai grija cu stomacul de la atatea antiinflamatoare!
Pt gat mai poti incerca niste gargara cu ceai de musetel si bicarbonat - 1 lgrt la 1 ceasca. Schimba mediul, din acid in bazic si nu mai pot sa se dezvolte bazdaganiile pe acolo. Pe mine m-a ajutat asa ceva!
catutza spune:
Lavi , , am vazut ca mi-ai raspuns. Acum am raspuns si eu, cand ai timp baga un ochi acolo ca sa nu te intreb aici.
De www.viamichelin.com , stiu si eu oricum multumesc mult de info, e super bun site-ul.
Dordia, mama, toate relele pe capul tau! Mie raguseala mi-a trecut cu gosept, poti incerca ca e super bun. Ai grija de tine!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee15e7cce919699fd3731&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulet Bianca
Bianca si noi2
meems spune:
Pupici si multa, multa sanatate copilasilor bolnaviori! Si multa sanatate si tie, Dordia, ca prea s-au adunat toate pe capul tau acuma.
M-ati dat gata cu filmuletele voastre, care mai de care mai dragute! Cre' ca m-apuc si eu de unu' in curand
catutza spune:
Fetelor care va pricepeti la filmulete am si eu o nelamurire : am facut un filmulet la care am bagat 50 poze si cand l-am vazut are doar 32! Cum asa? Nu ar fi trebuit sa-mi scrie ca nu mai primeste poze?
Acum am mai facut inca unu dar la care am bagat 25 de poze (ca sa nu mai patesc ca la primul, sa-mi taie din ele), si ce credeti? Am 17 poze . Pai e normal?!?
Voi a-ti patit asa ceva?
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee15e7cce919699fd3731&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulet Bianca
Bianca si noi2
simona dragusin spune:
Neata!
In primul rind multa sanatate Dordia !
Catutza eu am bagat 82 de poze dar nu mi le-a incarcat pe toate din prima si am mai adaugat..de fapt asa mi-am petrecut ziua de ieri...ca nu ma hotaram ce sa aleg..
Anda n-am vazut nici cu ochelarii la ochi de unde se incarca melodii din comp...cred ca ai avut pile !
Buluci de mers si de vorbit...toti copii o vor face la un moment dat,fiecare cind va dori.
Nu-ti mai face griji ca de la o zi la alta fac progrese de te si miri !
Asa ca lansez intrebarea valabila anul viitor pe vremea asta !
"Mai e vreun copilas care poate sta locului,cuminte si tacut,2 minute ?"
Va pup si mai trec !
Acum filmuletul l-am facut...trebuie sa ma dumiresc si cum il pun aici...
SIMONA si PATRICIA
simona dragusin spune:
Cred ca am reusit..da mi-a iesit f lung...ca am bagat si filmulete
http://www.onetruemedia.com/shared?p=1f009c2fd6ab5dab1d30f6&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url
SIMONA si PATRICIA
Bubamara spune:
Catutza, Simona, superbe filmuletele! Sa va traiasca micile printese!
Dordiuta, sanatate multa ca ai nevoie. Nasol ca dai dintr-una in alta si se aduna toate pe capul tau.
Roxi, sanatate puiutei mici!
Anda, ce face poetul? cum e cu urechea, burticuta?
Maria mi-a behait azi noapte ca un magarus, azi, in dinti, ma duc cu ea la pedi. M-am zvarcolit toata noaptea, parca simteam in inima tusea ei. In afara de tuse, n-are nimic-febra, muci, chestii d-astea. De mancat, mananca.
Sanatate multa si celorlalti puiuti !