Colectia de toamna-iarna 2005(113)
Raspunsuri - Pagina 15
Buluci spune:
Multumim de raspunsuri!se pare ca mai toti copilasii au avut cite o viroza, ceva muci si temperatura!
Am crezut ca a fost vreunul care sa nu fi avut absolut nimik!
Corap, speram din tot sufletul sa te lase ardeiasul sa mai scrii si pe la noi!!Pupici la burtik!
Madutza, kiar toti copilasi merg singurei???Bine, Simon e cel mai mic din grup,deci sa mai am rabdare!Dar din cite stiu eu nici nora-mea nu merge sngurica,inka!
Cristina & Simon(26.12.2005)
Poze
Prima aniversare
Varsta lui Simon
madau spune:
Am fost si noi azi in parc, in IOR..Pitic n-am stiut ca sunteti si voi pe acolo, pacat...a tras mandra o portie de somn in carut apoi ne-a alergat de colo colo prin nisip, in leagane, balansoare, toboga...s-a dus linistea noastra si statul la taclale. Acu' facem jogging dupa copil
Corap bine ai revenit..chiar imi era dor de tine..si de Ardeiu'! Ma bucur ca si gagalicea din burtik e ok, abia astept sa va mai vad si "live"
Noki drum bun si Sararici cuminte acasa!
Anda fii fara grija ca recupereaza Nic!
Ma duc sa dau o tura de shopping online, cat doarme mandra..pupici
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor, Revelion 2006
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
Hildegard spune:
Buna seara,
Am uitat sa va zic ca azi noapte am facut febra 39....bine ca n-am murit ca mi-a fost asa de rau ca toata noaptea n-am dormit de durere de cap si frisoane....mi-am pus sosete de lana. Doaamne, ce stare. Dimineata avem 38...acum ma simt ca porcu' de rau, am luat Fervex, am luat si 1 fiola de Algocalmin si mi-a scazut febra la 37.Norma am si gatul umflat iau si Ospen de 1500. Si iaca sa.....
Poate nu va e mila de mine!!!!!
A si sa va mai zic...aseara am facut prima dar sa stiti ca a luat vreo 3 guri...moama, si a dormit toata noaptea, asta de cand il am el n-a dormit atat. Bine ca a fost asa ca in starea in care era noaptea nu-l puteam lua in brate. I-am zis si la dr. lui ca a dormit bustean.....da, la tara pe vremuri se dadea la copii ceai de mascpentru dureri de dinti.
Nu am sa-i mai dau mac pentru ca creeaza dependenta. DR. mi-a zis ca ori de cate ori fac praji cu mac pot sa-i dau fara probleme.
Deci, numai aventuri in casa noastra
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni
camelia_daniela spune:
Seara buna!!!
Pitic, Dordia, Hildegard, sanatate multa-multa !!!
Aura, chiar ca Dimitrie e vorbaret!!
Leea, cum se mai simte Tudor?
Noapte buna va dorim !
Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
lavi02 spune:
Corap bine ai revenit!
Ardeiasu e avansat fata de nora-ta care zice clar si indubitabil numai mama. Mai zicea/zicea ea si : da, da-i (cand e vba de mancare), tata, ga-ga si alte onomatopee dar mai nou nu mai are chef sa zica. Ea sa fie sanatoasa, eu nu ma stresez, ii vorbesc, o provoc, si Silvia a vorbit greu, asta este. E expresiva, ne arata ce vrea, are diverse intonatii..
Eu una mai sar descrierile "performantelor" de pe forum, ca sa nu ajung sa ma stresez: uite cutarel face ceva si a mea nu.
Si nici nu le prea insir pe ale Nataliei ca simt ca nu prea are rost.
Buluci nu te ingrijora ca Simon nu merge inca singur, n-are nici 1 an si o luna, majoritatea bebelusilor de aici au mai mult; si multi bebici au mers la o varsta mai inaintata decat are Simonel acum.
Bic si Noki drum bun, distractie placuta si relaxare TOTALA!
roxi sanatate Alexiei cu gatul si tie, cu degetul!
"rosu in gat" poate fi din cauza unei viroze sau a unei infectii. De exemplu la ultima viroza Nati a avut gatul rosu si s-a vindecat fara antibiotic. Daca era infectie nu se prea vindeca ea fara antibiotic.
anda pana nu face legat trebuie sa-l mentii pe regim, n-ai ce-i face. Dupa aia poti sa incepi sa relaxezi treaba.
Nataliei i-a cam trecut mini-diareea, dar asta in conditiile de regim. De-abia de azi am inceput sa i-l relaxez, i-am adaugat conopida si broccoli la pranz, 3 biscuiti la marul copt si o felie de chec facut de mine dupa masa.
Va pup!
Lavi
tania-z spune:
Nu am mai intrat ca noi am avut complicatii in urma vaccinului, de fapt, dr. zice ca Stefan a contactat o viroza. A fost mai ciudata, stranuturi la greu, febra - in jur de 39 - lipsa de pofta de mancare si muci multi si aposi. In gat...nika! Din fericire. Roxi, of, si voi??? Santatea maxima Alexiei!
Noi azi am fost mai bine, chiar am iesit afara ca a fost o zi de primavara! Abia astept sa adorm piticul sa apuc sa mai citesc ce ati scris, ca am ajuns abi ala pagina 6!
Intre timp, m-a cuprins si pe mine azi febra filmuletelor si nu m-am putut abitne {:D] Mai ales cand am vazut ce ati facut voi...emotionant si superb!
Asadar il aveti aici si pe www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ec1a23dc27741a93efa53&source=browse" target="_blank">Che si primul sau an de iubire maxima!!!
Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
anda77 spune:
nichita se scarpina in si pe ureche. care e mai rosie decat cealalata, nu stiu dk de la scarpinat. simt ca ma apuca nervii aia mari. sper ca nu face iar otita ca ajung la spitalul 9. nici nu i-a trecut enteroviroza. da Doamne doar sa se fi iritat de la ceva....
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
meems spune:
Buluci,
Nici Rianna nu umbla singura si nici nu cred ca-si va da drumul in curand. Nici cuvinte nu zice mare lucru, asa ca nu prea am cu ce ma lauda. Bine ca e cuminte si sanatoasa, mananca bine si doarme bine; restul le recuperam noi pe parcurs.
roxisialexia spune:
buna seara tuturor!
Multumesc mult tuturor celor care ne-ati scris si ne-ati urat de bine, sunteti minunate
Azi alexia a facut 39,3 exact inainate ca eu sa plec la spital, bineinteles ca pana nu am restabilit-o nu am plecat.Toata ziua a fost maraita, e cumplit cred ca o deranjeaza rau.Maine o sa o sun si pe pediatra ei ca sa o vada, ca tare imi e ca nu se face bine fara antibiotic.
eu am reusit sa ajung la medicul chirurg, care m-a incizat, curatat pus mesa si gata.Dar nu va spun ce spaima am tras cand mi-a zis ca trebuie sa imi scoata o parte din unghie, slava domnului ca am scapat.Despre durerea pe care o simt acum nu va mai spun ca deja v-ma obosit.
tania, sanatate multe micutului Che, sa se faca bine repejor mici de la micuta mea.
nokiiti doresc ca sarah sa nu iti simta lipsa( sa strige in sfrasit -home alone )..sigur se va descurca mami tau cu ea iar tie iti doresc drum bun si vreme buna de cheltuit bani.
anda, mar copt are voie? eu ii faceam mar copt cu orez si il indulceam cu glucoza(i-a placut tare mult).LAa pranz ii poti face supa numai din morcov( mult morcov) si dovlecel (eu stiu ca e voie in diaree).Intreaba doctorul daca are voie stiksuri(alexia le papa cu mare placere si strang burtica)
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -