bucurii de sept-oct 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Da unde a ramas Luk...l'ati trimis in expeditie?

mamica de ingeras luptator
Sebastian-Mihai 10.09.2006
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
Noi avem ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Aha, am mai aflat si ca ghidul alimentatiei corecte elaborat pentru Europa de catre OMS si pe care vi l-am dat in link este un fel de cod de legi pentru medici si nutritionisti, adica daca nu il respecta sunt pasibili de malpraxis !!! La noi insa....ca la nimeni....

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

Neatza!

N-am gasit ncio cereala, poate-poate LEXI sau NICOL, om vedea, daca nu, nu mor pana luni sau marti la vaccin si o intreb atunci ce alte sortimente sa iau ca am innebunit pe toata lumea a devenit ridicol chir. Oricum multumesc din toata inima fetelor sufletiste de pe acest site. va iubeeeeeeeeeeessssssssssssssccccccccccccc..

Fi-miu continua cu greva foamei, care ieri a atins apogeul, dimineata incepuse sa manance in forta, dupa care, pana azi de dimineata la 5 n-a mai mancat nimik, mey, dar NIMIK. Asa ca si pe mine m-au apucart dracii si l-am lasat sa rabde de foame sa vedem cat il tine, l-a tinut pana la 5 cand a urlat de foame, si eu mi-am zis:"asa, mama, deci se poate". Asa ca a ras 170 ml la 5, apoi acu la 9 juma inca pe-atata, sa vedem mai departe.

LA MULTI ANI ALEXIA-MARIA, MATEI, ALLEN-CRISTIAN, TEODORA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

buna dimi

mama, am avut ce recupera(la citit) in dimineta asta
Simona, tare de tot faza din taxi .
am vazut multe pozici, asa ca:
gripo si cri aveti doi baieti minunati . Raducu chiar e un baietel vesel, in majoritatea pozeleor rade, parca ar fi frate cu Patricia mea
Cecilia_c ai doua fetite minunate , iar mamica arata foarte bine!
lilina, Vald al tau e adorabil, dar are cu cine semana: 2 parinti tare frumosi!
alexxia ai doua papusi frumoase foc!
Sa va creasac mari si sanatoase frumusetile!
simoky si alessia voi a-ti tot pomenit de parcul Sebastian! e cumva in sect. 5 pe langa strada sau bulevardul Sebastian? daca e acolo cand o sa vin la Bucuresti o sa fiu si eu prin zona (acolo locuieste nasa mea)
Mamilili nu ne arati si noau poze de la botez?

pupici

`````````````````````
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b79c6db5823c80b0c0da8&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> filmulet cu omulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna dimineata. Eu sint cam zombi asa ca ma bag i eu la o cafeluta..daca mai este

La multi ani puiultilor care s-au nascut pe 12.

Fata mea in loc sa doarma din ce in ce mai mult mai nou se trezeste la 2 ore si cevaPina acum dormea mai bine. Eu am impresia ca nu se satura de titica....de asta imi era cel mai frica pt ca nu vrea nici un lapte prafCe ma facccc????. Cum ii dau eu supliment.

La Carrefour este oferta la scaune de masa pt bebici "Primii pasi" cu 900.000 pe cine intereseaza.Eu vreau sa dau o fuga azi sau miine sa-l vad.Am o prietena care are si cica este bun.

POZE

POZE COSMINUTA

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

quote:
Originally posted by mexxa

Da unde a ramas Luk...l'ati trimis in expeditie?

Andreea mamica de ingeras luptator
Sebastian-Mihai 10.09.2006
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
Noi avem ...

L-am trimis la tzara, dar mi l-a adus tata pachet de dimineata, ca vroia la mami si se plictisise acolo.

Vazut si eu toate pozele de ieri, nu mai zic ce copiii frumosi si expresivi!

Mai Dori, ciudat cum nu gasesti tu cereale, eu am gasit la farmaciile Dona. Mai da-mi o data IDul tau de mess, ca ieri te-am adaugat in lista si azi nu te mai gasesc.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Monique_new
Fata mea in loc sa doarma din ce in ce mai mult mai nou se trezeste la 2 ore si cevaPina acum dormea mai bine. Eu am impresia ca nu se satura de titica....de asta imi era cel mai frica pt ca nu vrea nici un lapte prafCe ma facccc????. Cum ii dau eu supliment.

Monique, nu ma bate, ai intrebat, iti raspund! Nu te grabi cu suplimentul... E oarecum normal ca bebe sa se trezeasca mai des cu cat se apropie de 6 luni, fiindca lapticul de mama se digera f repede iar el are nevoie de tot mai mult, asa ca...papa mai des ca sa stimuleze lactatia lui mami. SI la mine Ana de pe la 4 luni jumate, 5 incepuse sa se trezeasca la 2 ore, iar dr mi-a spus ca ti-am zis si eu tie. Nu e nimic anormal. Maruca mea se trezeste de cand s-a nascut la 2, 3 ore si nu mi se pare nefiresc. Creste frumos, e fericita, ce daca papa mai des! O sa treaca, se fac ei mari! Citeste raportul OMS pe care l-am dat in link de dimineata, acolo o sa gasesti raspuns la multe intrebari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Neata bucurii!

bebicilor nascuti intr-o zi de 12!!!!

Noi am avut o noapte tare agitata....tot cu tzatza-n gura a fost micutul meu.....acum trag ponoasele: ma ustura sfarcurile!
Mey da' nu i-a trebuit ioc suzeta....ca altadata il mai pacaleam......
De fapt de cand am inceput sa-i dau calciu(de 3 ori pe zi cate 5 ml cu seringa de la Panadol) refuza suzeta...o fi crezand bietul ca e seringa........face un scandal cand ii dau calciul....de fapt cand intram in bucatarie incepe sa urle.....stie ce-l asteapta...

Marina super util raportul OMS!Am vazut ca se recomanda(si acolo-adik in raport) inceperea diversificarii in general pe la 4-6 luni(unde 4 luni se refera la sfarsitul a 4 luni de viata a lui bb).....vad ca multe dintre mamicile de bucurii s-au grabit cu diversificarea....de ce oare?(sper sa nu dati cu prea multe rosii)

Revin....pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006) ----------
Fetele bune se duc in rai iar fetele rele se duc unde vor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RO ANA spune:

Pufy ce fel de calciu ii dai?Eu ii dau Pharco si se linge pe buze.

Mamica de bebe Andrei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pufymic
Marina super util raportul OMS!Am vazut ca se recomanda(si acolo-adik in raport) inceperea diversificarii in general pe la 4-6 luni(unde 4 luni se refera la sfarsitul a 4 luni de viata a lui bb).....vad ca multe dintre mamicile de bucurii s-au grabit cu diversificarea....de ce oare?(sper sa nu dati cu prea multe rosii)

Ma bucur!!! Si mie mi s-a parut foarte bun!
Eu cred ca unul dintre motivele pentru care mamicile s-au grabit cu diversificarea esti si cel al doctorilor din Romania care nu mai sunt deloc la curent cu "noile tendinte". Ar trebui sa respecte normele OMS si sa nu mai deruteze mamicile, dar....cum am mai zis, traim in Romania, deci nu trebuie sa ne miram!

Mergi la inceput