bucurii de sept-oct 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Buna dimneata...se pare ca sunt prima la cafea...asa ca fac cinste....

Sebi azi noapte tot a miorlait..dar a stat sotu cu el pan la 4 ...ca eu eram terminaa de somn...si acum gata in picioare...
Si sotu meu mai conteaza uneori de statul meu pe forum..insa de cand am aparut pe prima pagina cu povestea nasterii ..ma lauda peste tot..si mai ales website'ul...cica si-a dat dat seama ce sotie valoroasa are..

Mai fetelor da ati scris nu gluma..
..
La noi in Iasi am intrebat la SensiBlue si mi-au zis ca Infarix Penta este 250....

Am vazut toate pozele...toate bucuriile sunt superbe.
Sper ca azi sa imi fac timp sa pun si eu pozle de la Craciun.
Simona taree faza....am patit si io...numai ca asistam la o cearta in tramvai la care tipu ii reprosa ca nici mancare nu mai face decand a descopert site'ul ala "idiot"...

Merg sa pun bibe la sterilizat si revin ..

mamica de ingeras luptator
Sebastian-Mihai 10.09.2006
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
Noi avem ...

Mergi la inceput

si ca sa nu uit
Alexia-Maria, Matei,Allen-Cristian, Teodora

Noi avem ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RO ANA spune:

Bunaaaaaaa cafeaua, multumim.Sunt chioara de somn ca am visat numai tampenii si sunt mai obosita decat daca nu dormeam.

Mamica de bebe Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Neatza si de la noi,

LA MULTI ANI PENTRU BUCURIILE NOASTRE: Alexia-Maria, Matei,Allen-Cristian, Teodora!!!

Dori, ai gasit cereale??

Alessia, ce cereale ii dai daca nu Nestle care sunt de la 6 luni?

Si eu tot sect. 3 si pe card BCR primesc indemnizatia. Ar fi fost bine sa ne vireze si banii de alocatie in cont, ca e de kk metoda asta ca postasul. Trebuie sa fii acasa cand vine ca altfel trebuie sa mergi la posta.

Roxana de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RO ANA spune:

sa ne mai descretim fruntile un pic

La interviul pentru angajare:
- Sunteti casatorit?
- Nu.
- Ne pare rau, noi avem nevoie de persoane care sunt obisnuite sa se subordoneze...

Cand am avut 14 ani am vrut sa am si eu o prietena. La 16 ani mi-am realizat dorinta. Am avut o prietena insa nu m-am simtit atras fizic de ea. Student fiind, m-am imprietenit cu o femeie foarte senzuala, insa sensibila. La cea mai mica neintelegere izbucnea in plans si ameninta ca se sinucide. Am inteles ca am nevoie de o femeie echilibrata cu un carater stabil. La 25 de ani am cunoscut o astfel de femeie. Din pacate ea era prea previzibila si m-am plictisit repede. La 28 de ani am cunoscut o femeie foarte temperamentala. Vorbea mult si cu patos, sarea de la un subiect la altul si era cam certareata de felul ei. Nu am reusit sa tin pasul cu ea. Am inteles ca am nevoie de o femeie inteligenta cu caracter puternic, care stie ce vrea si stie cum sa-si realizeze dorintele. Am avut noroc si am gasit-o. Ne-am casatorit. Chestia e ca ea s-a plictisit repede de mine, a cerut divort si a plecat cu tot ce aveam. Astazi, la 40 de ani, caut femei frumoase cu tate mari.

Un englez, un American si un arab stau de vorba despre familiile lor intr-un bar. Englezul zice:
"Am 10 copii acasa si daca as mai face unul as avea o echipa de fotbal!"
"Eeii", spune americanul, "eu am 15 copii acasa si daca ma mai fortez o data imi fac o echipa de fotbal american!"
In sfarsit, arabul zice: "Eu am 17 neveste acasa". Face o pauza in timp ce soarbe tacticos din pahar. "Daca imi mai iau una, imi fac teren de golf!"

Mamica de bebe Andrei

Mergi la inceput

eu din cate am inteles cerealele de la Nestle etapa 1 fara gluten sunt recomandate si de la 4 luni...
Ei spun ca varsta benefica inceperii diversificarii este de la 6 luni de aia nu gasesti prosduse pt 4 luni.

Noi avem ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Mai dau o data linkul cu nutritia de la OMC:

http://www.euro.who.int/InformationSources/Publications/Catalogue/20010914_21#Feeding_feeding

Sa imi spuneti daca merge!

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

mama da ce liniste p'aici....dormiti fetelor..?asta inseamna k avetii copii cuminti...

Noi avem ...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cucuoancea

Mai dau o data linkul cu nutritia de la OMC:

http://www.euro.who.int/InformationSources/Publications/Catalogue/20010914_21#Feeding_feeding

Sa imi spuneti daca merge!

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

mergeeeeeeeeeee

Noi avem ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza! Buna cafeaua! Io am dormit bustean., fiindca nu l-am avut pe Luk acasa azi noapte, nu m-a mai zapacit toata noaptea cu plimbatul din patul lui in patul meu. Excelent a fost!

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput