bucurii de sept-oct 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicolstoy spune:

Neatza....

Ce vremeeee....
La multi ani si de la noi aniversatilor zilei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

RO_ANA si eu tot Pharco ii dau dar nu-i place...urlaaaaaaaaaaaaaa!Offff!Mai maine trebuie sa-i dau si gata pe luna asta!(10 zile pe luna ii dau)

Marina nu stiu ce sa mai zic de medicii romani.....adevarul e ca muulti dintre pediatri si dintre cei de familie care au si copii in evidenta au ramas la cunostintele dobandite in facultate, cu n-shpe ani in urma, si basta!Din pacate ei o tin pe-a lor si nu accepta schimbarea, nu se informeaza, nu vor sa accepte ca mai sunt si lucruri noi.....nasol sa dai peste un astfel de medic....si daca tu ca mamica nu ai habar de ultimele noutati si mergi pe mana doctorului e si mai nasol....
Sper sa nu se supere mamicile de bucurii pe mine ca am scris asta....

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006) ----------
Fetele bune se duc in rai iar fetele rele se duc unde vor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Mey...zau daca nu ma stresati pe chelie cu subiectu' asta. . Pai daca pana si in acel raport, pe care eu in continuare nu-l pot deschide, scrie ca se poate incepe divers la 4-6 luni...care-i baiu' pana la urma ???? Cine a inceput de la 3 luni (de la noi) ? ca-l urechez pe loc.

Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

mey fetelor daca medicii nostri sunt atat de dezinformati cum va explicati faptul ca majoritatea fetelor de dincolo au inceput diversificarea la copilasi si inca chiar de ceva vreme. si aici pot sa dau exemplu pe Vauva, Onacn, Cecila, deci cum o fi??!! si aceia sunt la fel de "idioti" ca ai nostri?! nu prea cred.

Am o cunostinta care si-a alaptat exclusiv copilul pana la aproape 8luni, dar sa nu va zic ce probleme intampina acum cu el, nu vrea sa accepte mancarea nici in ruptul capului.
si ciar asa, nici eu nu vad unde e problema din moment ce si in acel raport scrie ca se poate incepe de la 4 luni.

`````````````````````
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b79c6db5823c80b0c0da8&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> filmulet cu omulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

quote:
Originally posted by inni

Mey...zau daca nu ma stresati pe chelie cu subiectu' asta. . Pai daca pana si in acel raport, pe care eu in continuare nu-l pot deschide, scrie ca se poate incepe divers la 4-6 luni...care-i baiu' pana la urma ???? Cine a inceput de la 3 luni (de la noi) ? ca-l urechez pe loc.

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Inni in raport scrie ca in unele documente se rec. inceperea diversificarii de la 4-6 luni(unde prin 4 luni se intelege sfarsitul a 4 luni de viata a bebelusului!!!!asta inseamna mai exact cand implineste bb 5 luni!!!), iar in altele de la 6 luni.

Astept rosiile....

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006) ----------
Fetele bune se duc in rai iar fetele rele se duc unde vor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

Neata
Acum am ajuns si noi acasa inghetate lemn ( ca am avut eu ideea geniala de a ne intoarce de la doctor pe jos , asa ca doua ore ne-am plimbat, noroc ca nu ne-a prins ploaia ).
Am fost la doctor si sunt mai linistita. Aseara credeam ca explodez , am plans de m-am umflat ( mama isterica si paranioca ce sunt ). Motivul : Thea are pe spate in regiunea lombo-sacrala o mare pata, care mi s-a parut mie ca s-a modificat. Am crezut ca inebunesc ducandu-ma imediat cu gandul la neurofibromatoza . M-am gandit eu ca nu prea seamana a neurofibromatoza, ci mai mult a pata mongoliana, dar tot simteam ca ma apuc disperarea, ca daca totusi...
Bine ca am fost la doctor, ca m-am mai linistit. Pediatrul meu sustine ca ar fi pata mongoloida , dar pentru ca a vazut ca sunt panicata mi-a dat si trimitere la dermato. Alt motiv de stres a fost ca Thea nu are cutele la picioare simetrice, dar a consultat-o si m-a asigurat ca nu are luxatie de sold (bineinteles ca nu m-am lasat pana n-am obtinut si o trimitere la echo sa fie eu sigura ). Asa ca daca nu aveati exemplu de mama paranoica , acum ma aveti pe mine.
In rest copilul e foarte bine are 65 cm si 6,500 kg la 3 luni si 2 saptamani.
Acum fug sa fac un ceai ca inca nu m-am incalzit bine.

Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"

PERLELE RUTICAI Avem perle noi

www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RO ANA spune:

Eu o sa fac media si incep diversificarea de la fix 5 luni.
Inni dupa morcov, ce i-ai mai dat Amaliei?

Mamica de bebe Andrei

Mergi la inceput

Asa am inceput si eu, dupa ce a implinit 4 luni. Mar ii dau f putin, ca nu sunt de acord cu el acum, dar morcov...mai mult..bun pt ochi, ten.

Mergi la inceput

Ana...deocamdata nimic...vreau sa incerc din nou cu cerealele..de care am prins frica, ca prima oara a facut urat...

Am citit de-a-ndoaselea intrebarea ta...dupa morcov i-am dat mar separat, apoi impreuna cu morcov. In fiecare zi asa ii dau, dar am redus cantitatea de mar ff mult. Asa am vrut eu.

Mergi la inceput